Boston se u zadnje vrijeme malo trgnuo i imali su 7 uzastopnih pobjeda sve do trenutka kad su odlucili odmoriti Piercea protiv Charlotte-a(najgore momcadi lige) i tu su se opekli i izgublil u blowoutu ali uskoro sljedi revans u kojem je boston dobio 105:88.Danas na raspolaganju nemaju Ronda i Jareda Sullinger-a te upitan je Garnet koji je za sad 50-50, a za Miami nemam rijeci strasni su igraju perfektno trenutno se usudim i reci da su nezaustavljivi tako da na njih se ne bojim igrat i uvjek cu ih igrat kad je na njih ovak lijep koeficjent.
Rubio under 13,5 vratili se Pekovic i Kirilenko,posvetit ce se asistiranju bas kao i sinoc,kada mu je sve ulazilo,sumnjam da ce se ponovit i veceras.
Walker over 16,5 sve je vec receno,ovo je niska granica s obzirom koliko suteva uzima i da ce veceras morati potegnuti ako misle parirat Wizardsima.
Monroe 15.5 over-mladi centar Detroita je na prosjeku od 15.9 poena... i kod njega vidimo pad forme ali igrao je protiv dosta jakih momčadi u zadnjih 6 7 utakmica gdje je samo protiv Spursa prešao marginu(16 poena), čuvat će ga pajser u obrani Lopez tako da ne bi trebalo biti većih problema, a ove sezone je oba puta prešao ovu marginu protiv Brooklyna(17 i 23poena)
Boston-Miami x2-nema se tu šta previše reći, jednostavno prejaka momčad koja trenutno gazi sve pred sobom, puno su bolja i kvalitetnija momčad od Bostona kojem fali Rondo i Sullinger a Garnett je upitan... dodatan motiv je taj što imaju 22 pobjede zaredom, a ako žele srušiti rekord star 41 godinu(lakersi 33 pobjede) moraju nastaviti s ovakvim igrama... ma bez razmišljanja treba trpat x2
FortunaWin: kvota 4.67
Ulog:6/10
Rubio R.(14,5) manje (1,82)
Veceras se sastaju Memphis i Minnesota i ocekuje se uvjerljiva pobjeda domacina. Ekipa Memphisa je kompletna, a u ekipu Minnesote su se vratili Kirilenko i Pekovic. Jucer su prvi puta zaigrali nakon duze ozljede i dobili 25 minuta, no danas ocekujem da igraju koliko i ostali igraci iz prve postave. Dok nije bilo Pekovica i Kirilenka Rubio se nazabija, ali mislim da njegova slava sa poenima prestaje jer su napokon kompletni. Racunam ih kao kompletne jer Lovea, Budingera, Roya i Leea nema skoro od pocetka sezone. Kad su Pekovic i Kirilenko bili na terenu prije ozljede Rubio je jedva dolazio do 10 poena, vjerujem da nece ni danas vise od toga. U zadnjih 6 utakmica Rubio je 3 puta presao ovu granicu i u dobroj je formi, ali tesko da ce danas prolazit lagano kraj Conleya koji je dobar obrambeni igrac. S pozicije PG Memphis prima 19,2 poena po utakmici (7. u NBA-u) i to samo 41%(6. u NBA-u). Ako kojim slucajem Rubio prode Conleya docekat ce ga Gasol ili Randolph koji ce ga lagano zatvorit. U ostalim kladionicama je granica na 13,5, a ovdje je dobra ponuda jer Rubio cesto zna doc do granice i oko nje ostati. Ali svejedno mislim da je ova granica visoka za njega jer se dosta muci da ju prebaci, uzme manje od 10 suteva, zabije 4, i ima 3-4 slobodna, sto nije dovoljno za prelazak granice. Uz sve to Rubio puno manje zabija u gostima nego na domacem terenu, prosjek na domacem terenu mu je 10,6, a u gostima 8,9 sto je premalo s obzirom na ponudenu granicu. Kad tome jos pridodamo blow out, ne vidim kako da Rubio ovo prebaci.
LISTIC 2
Boozer C.(16,5) vise (1,7)
Vec ga je pola foruma objasnilo, granice u ostalim kladionicama su naglo porasle, a vjerujem da ce i Fortuni. Boozer je glavna opcija u napadu za Chicago, a veceras bi mogao lagano prebacit ovu granicu s obzirom da igraju protiv Denvera. Bit ce ovo zanimljiva utakmica u kojoj ocekujem tesku pobjedu Denvera za kojeg navijam. Denver igra odlican napad, ali obrana im je katastrofalna, pogotovo pod kosem i na playmaker pozicijama. Gallinari i Iguodala igraju kolko tolko obranu, ali ovi ostali strava. S druge strane u napadu za Chicago bi veceras mogli briljirati Boozer, Noah i Robinson, ali ako Robinson promasi prva 3 suta onda nece vise zabit jer je dosta nestabilan igrac. Noah ni ne trosi toliko puno lopti tako da njega ne trebamo previse ni brojat, i jedini nam ostaje Boozer. U zadnje dvije utakmice je presao ovu granicu, ne vidim zasto danas nebi. Nevjerujem da ce bit blow outa, i ako Denver nametne svoj ritam brze igre moglo bi doc do puno koseva. Mislim da ce se igrati run&gun igra jer Chicago vodi Robinson koji je brzoplet pa ce prihvatit brzu igru Denvera, napromasivat se, Boozer ce pokupit nekoliko lopti i evo prijelaza preko granice.
Boston - Miami 2 (1,55)
Cim ste vidjeli koeficijent primjetili ste nesto cudno, u svim kladionicama koeficijent je 1,45, samo u Fortuni 1,55. Mislim da ce se koeficijent smanjiti bas iz razloga sto je Miami u formi. Kad sam vidio ovu utakmicu ocekivao sam jos manji koeficijent, ali eto doceko me value bet, po meni. Miami ce u ovu utakmicu uci kompletan, a za Boston je upitan Garnett. Ako Garnett ne bude igrao bit ce ovo i vise od 10 razlike za Miami. Vec je netko spomenio kako je Miami u seriji pobjeda i da im treba jos jedna za obaranje rekorda, pobjedili su 22 za redom, a vjerujem da ce lagano i ovu danas. Boston bez Ronda propada, jednostavno nemaju igraca koji bi mogao toliko razigrati suigrace. Boston je u dobroj formi, ali nisu imali toliko teske protivnike, a uz to izgubili su od Charlottea prije par dana sto puno govori. Iskupili su se Charlotteu zbog poraza, ali to je bio dan Leea, Terrya i Bradleya koji su se naubacivali ko nenormalni. Danas nebi trebali imati sretan dan jer ce Wade drzat sve pod kontrolom, a Piercea ce cuvati LeBron. Pod kosem nema tko praviti dar mar, osim ako ne bude Garnett igrao.
kvota: 2,64
hardek said
imam pitanje u vezi natjecanja. dali parovi moraju biti isključivo iz NBA ili?
Nemoraju, ali onda ih stavljas u temu za ostale sportove.
MvP39 said
hardek said
imam pitanje u vezi natjecanja. dali parovi moraju biti isključivo iz NBA ili?
Nemoraju, ali onda ih stavljas u temu za ostale sportove.
znači ako želim kombinirat listić sa nba i ostalim sportovima onda NBA analizu stavljam ovdje, a ovo ostalo u drugu temu?
veceras chicago opet najvise ovisi o boozeru imaju dosta problema sa ozljedama i to im je trenutno najveci problem,boozer uzima dosta suteva i trenutno je glavna napadacka opcija bullsa,veceras igraju protiv denvera koji inace prima dosta poena ocekujem da booze odigra 30+ minuta je nevjerujem da ce se ovdje desiti blowout kvote su vec u velikom padu na over boozera neke su smanjile na cak 1.60 boozer je u dobroj formi zadnje 4 je zabio 21,21,12 i 22 samo je 12 zabio lakersima ali je ima dosta slab sut 4/16 i nevjerujem da ce se ponoviti takva utakmica,boozera nema ko da cuva veceras u denveru dosta su slabi pod kosem to je pokazao i u prvoj utakmici protiv njih gdje je za samo 22min zabio 18 poena sto je odlicno,veceras ga ocekujem opet oko 20 i vjerujem da moze ovo prebaciti bez problema
Jrue Holiday (Philadelphia - Portland) over 17.5 DA @ 1.85
dosta dobra granica na holidaya u vecini kladionica je 18.5 neke su povecale granicu na cak 19.5 ovo je dosta realna granica a zna nekad odluciti upravo jedan poen,holiday je napokon proradio nakon slabih utakmica u zadnje dvije je zabio 27 i 21 poen i to jako dobrim ekipama indiani i miamiu veceras igra portiv portlanda koji ima napad ali odbrane nema i tesko da ce moci zaustaviti holidaya koji moze svakoj ekipi zabiti 20 poena jer se radi o jako talentiranom igracu koji ima odlican sut sa polu distance i zna za tri gadjati a i kada mu se ukaze prilika poentira i ulazima pod kos,pokazao je to vec ove sezone protiv iste ekipe kojima je bez problema zabio 29 poena,veceras ga ocekujem isto na 20+ ova granica od 17,5 je dosta dobra i treba je iskoristiti
Gerald Henderson (Charlotte - Washington) over 16.5 DA @ 1.85
moram ga igrati dok je u dobroj formi zadnje 4 utakmice ga uvijek igram over i uvijek je prolazilo ali granica je bila 14.5 danas je vec 16.5 ipak mislim da moze i ovo prebaciti u zadnji 5 utakmica ima prosjek od 22 poena i u 4 od tih 5 je isao preko ove granice smao je u zadnjoj ostao na 16 protiv bostona,veceras bi trebao imati vise prostora protiv washingtona ove sezone im je u pripremnoj zabio 19 poena a u regularnoj sezoni 17 poena iako je imao slab sut 5/15 veceras ce opet uzeti dosta suteva i ocekujem ga preko ove granice
Greg Monroe (Detroit - Brooklyn) over 14.5 DA @ 1.85
mozda jeste monroe u nesto slabijoj formi ali ipak se radi o dosta kvalitetnom centru i veceras ga ocekujem u odlicnom izdanju protiv sebe ce imati lopeza koji za mene i nije neki odbranbeni igrac to je monroe vec pokazao u dvije utakmice ove sezone u kojim im je zabio 17 i 23 poena inace je u zadnjih 5 utakmica protiv brooklyna uvijek isao preko ove granice kod kuce im je zabio 23 poena u februaru mjesecu zasto ne bi veceras najmanje 15
ima jos dosta toga sto bi igrao ali evo neka ovo bude dosta ima tu jos wall 16.5 u wwinu,nene mi se isto cini dobrim parom,tu je i smith 17.5 iz atlante,jefferson over 15.5 ako bude chandler out....
broj poena igrača 16.5 vise
vrlo bitna utakmica za utah-u, svima je poznato stanje s ozljedama u ekipi knicksa, a zna se da je najveca snage utah-e upravo u reketu gdje imaju jeffersona i milsapa, tako da vjerujem da ce oni veceras dobivat dosta lopti i da ovo lagano prolazi
Cha-Was:J.Wall
broj poena igrača 17.5 vise
uzimam i wall koji je u odlicnoj formi i bude li uzeo 10-12 suteva, s obzirom na formu, vjerujem da prelazi ovo, doduse nece igrat ni protiv teske obrane tako da nadam se da on vcrs ide +20