Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By soxx
#7497 Kakva igra Greena danas protiv Miamia pa svaka mu ulazi i faul kos sve. Rasturaa covjek!

Horford 16 poena

imas sve ovdje espn.com
il nba.com
By The Truth34
#7500 a kako dragi marc gasol uđe u 4.cetvrtini na 2minute dok vode 20 razlike i minesota igra s rezervama.covjek izbori faul pogodi jedno slobodno taman da mi under rusi.bas se pitam jel bi se to dogodilo da sam imao over. Yell a boozer ne zasluzuje ni psovke.
By euskal
#7501 pick Bos +5,5 prosao bez problema,ali ostaje zal za porazom nakon sta su 46 min bili bolja ekipa,ali ne moze vjecno sreca biti na strani MiamiaYell.Prilika za uzvrat ce vrlo brzo doci,nadam se sa KG mada je i ovakav oslabljeni Boston bio bolja ekipaWink
By slaven96
drMaTh said

K. Walker (Cha) 16.5 više 1,82 FortunaWin
Već su ga neki kratko analizirali, ali evo ja ću pokušati malo opširnije.
Radi se o igraču koji u posljednje vrijeme oscilira, možemo reći da pruža loše igre. Imao je niz od 4 utakmice sa 24+ poena, a onda zapada u krizu (6 puta u nizu ispod ove granice). Nakon toga u sljedeće 4 utakmice 2 puta preko, a 2 puta ispod (obje utakmice protiv Bostona, a znamo da Bradley igra odličnu obranu). Večeras im u goste stižu Wizardsi. Igrali su tri puta ove sezone, a Kemba im je ubacivao redom 17(šut 5/13), 12 (3/17), 29 (prije 9 dana), pa na kraju protiv njih ima iz te tri utakmice prosjek 19.5 poena. Kod kuće bilježi čak 19.5 poena u prosjeku, a i protiv ekipa iz iste divizije (među kojima su i Wizardsi) bilježi 19.3 poena. Wall ne igra pretjerano dobro obranu pa su 18. u ligi po primljenim poenima sa 20.6 poena. Očekujem tvrdu, egal utakmicu gdje će Kemba morati potegnuti i mislim da će lako prijeći ovu granicu.

Ulog: 6/10

G. Monroe 15.5 više 1.82
U prvoj utakmici protiv Netsa je imao 17 poena, a u drugoj 23. Iako nije u sjajnoj formi (zadnjih 5 utakmica išao ispod ove granice), te ekipa ima 8 poraza u nizu, mislim da večeras ima priliku upisati 20+ poena. Lopez ne igra baš dobro obranu, pa su na 25. mjestu sa 19 primljenih poena s te pozicije. Također je zanimljivost da kada ima 1 dan odmora, kao što je sada slučaj, bilježi 16.9 poena (prosjek je iz 40 odigranih utamica).
NO Hornets - GS Warriors konačan ishod 2 1.63
Warriorsi su imali loš niz pa su pali na šestu poziciju. Već sada im za vratom puše Houston koji su sinoć pobijedili sa čak 30 razlike. Ekipu su nosili Curry (koji je u sjajnoj formi) sa 29 poena i Thompson sa 26. U prošle dvije međusobne utakmice su Warriorsi pobijedili sa 7 i sa 4 razlike (tada su Hornetsi imali nevjerojatnu noći i pogodili su 57% šuteva iz igre). Oba puta su sjajni bili Curry i Thompson pa to i večeras očekujem.

Uk. kvota : 2.97
Ulog: 4/10
Sretno! http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

sve proslo, moji ziceri, kao sto je sad bio walker, 4/4
By Master Yoda
MasterYoda said

idemo konačno po 3 zaredom

Carlos Boozer (-16,5+) više 1,85

danas Bullsi igraju kod kuće sa Nuggetsima koji prosječno primaju 19 koševa s njegove pozicije, Boozer je i u odličnoj formi, zabijao je 21, 21, 12 i 22 u zadnje 4 utakmice s time da je ovih 12 zabio Lakersima uz katastrofalan šut 4/16, ove sezone su igrali već jednom i zabio im je 18 uz samo 22 minute provedene na parketu pošto je bio blowout, protiv sebe će imat Farieda ili Mcgeeja koji njemu ne bi trebali predstavljati veliki problem, očekujem neizvjesnu utakmicu do samog kraja i sigurno će Boozerova minutaža bit između 35-40 minuta pošto je Chicago ostao samo na njemu i Noahu od ozbiljnih visokoh igračai to bi trebalo bit dovoljno za preći ovu granicu pošto će on sigurno uzet svoju porciju šuteva

Josh Smith (-17,5+) više 1,85

Hawksi noćas igraju protiv Dallasa kod kuće, puno sam puta spominjao kako je Dallas očajna obrambena momčad što dokazuju iz večeri u večer, prosječno primaju 21 koš u gostima sa Smithove pozicije a ove sezone im je Smith već ubacio 26 u njihovom međusobnom dvoboju, jednostavno ne vidim tko bi u Dallasu mogao zasutavit Smitha tako da mi se ovo čini kako odličan pick, jedina opasnost je mogući blowout pošto je Dallas sinoć igrao tešku utakmicu sa Thunderom, ali tješi me činjenica da je i Atlanta sinoć igrala protiv Netsa pa se nadam da će se Dallas držat koliko toliko u egalu većinu utakmice

kladionica: Germania
ulog: srednji

katastrofa, nikako ne mogu spojit 3 dobitna zaredom, idemo danas vratit izgubljeno