Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Goodness
mhkladionicar said

mhkladionicar said

Odbojka, FRANCUSKA: Pro A
20:00 Tours-Cannes 1 @ 1.35

kvota je jutros bila 1.50 sad je vec pala na 1.35 vidim i u drugim kladionicama je u padu igraju prvi na tabeli tours i 6. cannes,domacini su pokazali dominaciju ove godine u francuskoj ligi i zasluzeno su prvi najbolji su domacin lige i mislim da nece imati problema da pobjede cannes koji u gostima igra toplo hladno interesantno je da su prosle godine igrali dva put i oba puta je cannes bio domacin i pobjedio zadnji put 3:2 u setovima,tours je izgubio zadnje dvije utakmice u ligi ali su obe igrane u gostima danas je drugacija situaciju igraju kod kuce gdje pobjedjuju svakoga a i sigurno ce biti motivisani da vrate cannesu za poraz,interesantne su i medjusobne utakmice izmedju ove dvije ekipe tours je uvijek kod kuce pobjedjivao cannesa cak 6 pobjeda u nizu ocekujem i danas nastavak tradicije i pobjedu domacina

Nogomet, SJEVERNA IRSKA: IFA Premiership
20:45 Glentoran-Dungannon (zbroj golova) 3+ @ 1.70

domacini su ovdje izrazit favorit i trebali bi doci do lagane pobjede ja cu ipak igrati 3+ a ne 1 jer je dosta dobra kvota na golove,kvota je u padu i na domacine a i na golove i jedni i drugi igraju dosta ofanzivno dungannon prima puno golova u gostima i dosta gube jedni od najslabijih u ligi imaju niz od 14 gostujucih utakmica bez pobjede samo cetiri remija i 10 poraza imaju,s druge strane glentora dosta dobro igra kod kuce u ligi su 4. u zadnjih 10 utakmica kod kuce cak 7 puta su igrali 3+ a tri su zavrsile sa po dva gola,dok su gosti u zadnjih 10 gostujucih isto 7 puta igrali 3+ vidi se da igraju dosta ofanzivno isto kada pogledamo njihove medjusobne utakmice jednostavno trebalo bi biti i veceras golova prosle godine su igrali 2 puta i oba puta je glentora 2:1 i 3:1 prije toga je bilo rezultata puput 2:1,5:0,2:1...

i jos jedan dobitan tiket tours 3:2 u setovima a glentoran 2:3 http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

ali tours se vratio iz mrtvih i 0:2 :D
bitno da je dobitni :)
By payomb
#7640 LISTIĆ 1

G.A. Košice - Polkowice 1 (1,63)

Odlučio sam ovo odigrati pročitavši analizu OTa. Ovo je utakmica u kojoj će svaka ekipa odlučivati o svojoj sudbini. Obje ekipe su pobjedile Galatu, te u ovaj susret ulaze sa ogromnim motivom da pobjede i plasiraju se u polufinale. Ekipa Košica je kvalitetnija ekipa od Polkowica, koje su samim plasmanom na final 8 napravile povijesni rezultat te se ni u snu nisu mogle nadati da će se boriti za plasman u polufinale. Košice su 4. ofanzivna ekipa ženske eurolige i 5 defanzivna, dok su Polkowice statistički i kadrovski najlošija ekipa od svih na final 8 turniru. U prvom meču protiv Galate Košice su napravile nevjerovatnu seriju 46:16 i na kraju slavile 65:71, Ta pobjeda je bila i ključna za njih naravno protiv UMC jučer nisu imale šanse niti su nešto se i trudile trener je odmarao večinu glavnih igračica jer je naravno svjestan bio da protiv UMC-a na njihovom terenu nema šanse. Polkowice su jučer imale još jedan jako težak i iscrpan meču protiv Galate i ta pobjeda im je otvorila vrata za polufinale ali ja ipak mislim da bolja, kvalitetnija ekipa Košica i sigurno odmornija može pobjediti i plasirati se u polufinale ženske eurolige..
By klasa2711
#7644 Listić 1

Kazan-Ufa (tocan rezultat) 3:4

Posto je ufa prijasnje utakmice odigrala dobro te se izvukla u produzecima,mislim da ce ovaj puta pokazati
svoju pravu igru.Pa sam iz tog razloga odabrao bas tocan rezulat,a necistu 2. Posto je Ufa u prve dvije utakmice u gostima pokazala svoju cvrstinu i uz neku malenu srecu.oni su i moji glavni favoriti u doigravanju.
Posato je to utakmica za polufinale,a Ufa je realno bolja od Kazana te da ce biti utakmica sa puno golova te da ce ufa dobiti s minimalnom gol razlikom.

Kvota: 25 (FortunaWin)
Ulog: 10/10
By UncleDrew
#7647 D.Wood (-8,5+) više 1,85

u 12.kolu TOP 16 susreću se Brose Baskets i Alba Berlin.Obadvoje su izgubili sve šanse za prolaz dalje i očekujem jednu otvorenu košarku bez ikakvog pritiska igranja i na više koševa.To će odgovarati Woodu playmakeru Albe koji je na prosjeku od 10 koševa u Euroligi na šutu je od 51% i solidan tricaš 44% a danas mu za prolaz granice trebaju 3 ubačaja za 3.U 10 utakmica u TOP 16 8 puta je prelazio ovu granicu a postizao je redom:9,14,10,6,10,5,11,11,24,9.

kladionica germania
By mhkladionicar
#7659 Nogomet, ISLAND: League Cup
19:00 Throttur-Haukar (zbroj golova) 3+ @ 1.35

vidim kvota je vec u velikom padu na golove,islandski nogomet je poznat po golovima vecina utakmica vec u 1pl zavrse sa 2,3 gola,throttur u tri utakmice kod kuce ima dvije pobjede i jednu izgubljenu ali prosjek golova na tim utakmicama je nevjerovatan cak 5.3 haukar u gostima ima nesto slabiji prosjek 2.8 domacini su u zadnjih 10 utakmica kod kuce 8 puta igrali 3+ i samo dva puta je bilo manje od tri gola,dok je haukar u gostima u zadnjih 10 igrao 6 puta 3+ tri puta je bilo tacno dva gola a jednom samo jedan,sto se medjusobnih utakmica tice prosle godine su igrali tri puta rezultati su bili 3:2 i 3:0 i jednom 1:1 haukar je zadnju igrao kod kuce 3:3 protiv dosta slabog Leiftura dok domacini imaju dvije pobjede u nizu 3:1 i 4:2 i to su u zadnjoj pobjedili odlicnog stjarnana 3:1 ockujem i veceras da pobjede i da ce biti najmanje tri gola

Nogomet, EUROPA: Liga Prvaka - Žene
18:00 Wolfsburg-Rossiyanka (zbroj golova) 3+ @ 1.40

posto je slabija ponuda odigrat cu i jedan nogmet u pitanju je liga prvaka zena i ovdje ocekujem da ce biti najmanje tri gola,inace u vecini utakmica kod zena bude najmanje tri gola,wolfsburg je danas favorit i njemice bi trebale doci do pobjede zadnjih 10 utakmica su uvijek igrale 3+ kod kuce imaju niz od preko 20 utakmica u kojima su uvijek pobjedile,od tih 20 utakmica samo su dvije odigrane sa manje od tri gola s druge strane rossiyanka tesko da ce moci sta izvuci danas ako zabiju i gol bit ce dobro gubili su lagano od ovih jacih ekipa lyon ih je uzeo 6:1 i 5:0 potsdam 3:0 i 2:0,u zadnjoj su igrali kod kuce samo 2:2 protiv sparte prag danas jednostavno ocekujem pobjedu wolfsburga koji je puno kvalitetniji ja cu ipak igrati 3+ a ne 1 jer je i veca kvota a i ipak su to zene i nikad se ne zna kod njih
By UncleDrew
krtica said

Dosta sumnjivo po meni Alba za tri dana igra polufinale kupa sa Bayernom ja sam lićno odigro keca na Brose B.

a vidit ćemo sve večeras ja osobno ne bih se živcirao sa kvotom 1,25 kad vidim da ih je prošlu Alba dobila s 19 razlike
By UncleDrew
#7685 http://www.facebook.com/pages/Nba-Hrvatska/391720617568205?ref=stream evo ovaj mi je kopirao analizu o woodu došao sam i ja na red što se tiče toga
By bukefal123
#7686 Goppingen(+6.5)-Kiel 2 1.90
Kiel je najbolja ekipa njemačke lige u kojoj su na 1.mjestu,dok je Goppingen 11.... Iako Goppingen nije loša momčad ovo mi se čini jako primamljiv hendikep, a u međusobnim susretima od zadnjih 8 utakmica Kiel je u gostima 7 puta dobio sa 7 ili više razlike, a vjerujem da će i dns... očekujem jako brz rukomet i dosta golova dns uz veliku razliku pobjede Kiela...

Plzen-Litvinov 5.5 under
igram manje golova na tekmi jer se igra 7. odlučujuća utakmica playoffa... ova utakmica je jako važna i nema srljanja, očekujem opreznu i tvrdu utakmicu s malim brojem golova,a u zadnja 4 susreta u Zlinu sve tekme su išle ipod ove margine...

Putintseva-Vekic 2 1.65
ovo igram više iz navijačkog razloga, ali znamo da je Vekic vrlo talentirana mlada tenisačica kojoj se predviđa sjajna budućnost, iako joj je samo 16 godina uspjela je ostvariti plasman u glavni turnir Miamija i mislim da će sada igrati bez velikog pritiska, a i protivnica joj je po mjeri 93.igračica na wta listi iz kazahstana, dok je Donna 95.

FortunaWin:kvota 4.51
Ulog:7/10