Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By yoldza
nbaspecialtips wrote:taj sajt sto si ostavio majnuje kriptovalute preko tvog kompa... tipa koristiti 20-30% procesora il graficke, zavisi sta rade... i onda zaradjuju na tome :D

Pa dobro ima zastita i od tog ali pošto ja gledam preko moba ne znam koliko on moze tog da napravi a hd snimak brutalan
By Teo
#77631 AHahaahahhahahhaaha,ne mogu vjerovati da si totalno ali bas,kad si sve ovo napisao i predlozio,ja sam te drzao za dubl Tarner/Monro posto si rekao da ti je to najsigurnije.Tarner pad a Monro nije igrao. ;)

Ja sam nesto predlozio cini mi se da je sredinom trece doslo :D :D .
By nbaspecialtips
yoldza wrote:
nbaspecialtips wrote:taj sajt sto si ostavio majnuje kriptovalute preko tvog kompa... tipa koristiti 20-30% procesora il graficke, zavisi sta rade... i onda zaradjuju na tome :D

Pa dobro ima zastita i od tog ali pošto ja gledam preko moba ne znam koliko on moze tog da napravi a hd snimak brutalan

Nisam mislio na tvoje, tu sam i ja gledao dok nisam uzeo pass.. msm i tu ima nekih, al oni verifikovani streameri su ok
By yoldza
Teo wrote:AHahaahahhahahhaaha,ne mogu vjerovati da si totalno ali bas,kad si sve ovo napisao i predlozio,ja sam te drzao za dubl Tarner/Monro posto si rekao da ti je to najsigurnije.Tarner pad a Monro nije igrao. ;)

Ja sam nesto predlozio cini mi se da je sredinom trece doslo :D :D .

Decko ti si fenomen ali evo neka bude da je tvoj singl vredni od moja dva triple i jednog double plus sto sam nadam se odgovorio covjeka od rodje a tu mi je bio mudi kojeg ti kao veliki stručnjak nisi vidio...znaci eto ljudi nek presude ko si ti a ko sam ja
By Teo
#77635 Nije se covjece nikako mogao igrati,pokusao sam prije nego sto si ti ista pisao u vezi njega,Denver najvise gledam i pratim,bile su kvote ali se nije moglo igrati.Cim se probudim pregledam sve parove u kladionicamagde igram.

Opusti se Yoldza salim se malo ali moram kad se primas :D :D .
By yoldza
#77636 Evo koga sam ja pre pratio
Ot pre svih tata analize nba,pa MVP pa viteza naravno canca sa košarkaški virtuoz stranice retko dobri momci a da su na FB

Kasnije antiduj ,under,grizli,LeagueCapper,Thunderrussell
I od skora nba special ovaj decko sto pise na eng...tebe i učenika nisam primetio na ovom forumu tj. Ako se sećate srb1n e vi ste njegova kategorija samo ne psujete.. 8-)
By kb8
#77638 Ja nisam nesto aktivan sa postovima tipova, jer ljudi ne postuju to ni malo, vec kukaju ako se padne... Tea postujem, uvek ima konstruktivne kritike, samo bih voleo da se ukljucis malo vise u postavljanje tipova... i yoldza ne ulazi u bespotrebne raspravke, niko ovde ne treba da utice na tebe da se toliko nerviras