drugi su uzeli ali treci je prica za sebe vode ljudi 16-10 kvota bila uzivo na njih ispod 1.10 da ce uzeti taj set i sta se desi ostrava stigne na 16-16 pa zlin povede 21-19 da bi opet izgubio set 22-25
na kraju se igrao peti set i opet ista scena vode 6-3 kvota 1.15 uzivo na njih i gosti prave seriju 1-9 i na kraju zavrsi 11-15 i izgube 2:3 stvarno su sami sebe pobjedili
mhkladionicar said
danas cemo pokusati ovako nije za jaci ulog
Odbojka, ČEŠKA REPUBLIKA: Extraliga - Playoff
17:00 Zlin-Ostrava 1 @ 1.45
zlin je u odlicnoj formi i ocekujem da danas pobjede ostravu kod kuce bit ce ovo dosta interesantan mec i ne bi me cudilo da ode i u peti set jer su ove dvije ekipe u zadnje tri utakmice uvijek igrale 5 set i uvijek je na kraju zlin pobjedio,ove godine su igrali dva puta oba puta je domacin bio zlin i oba puta je pobjedio sa 3:2,nadam se da danas nece ici u peti set jer onda sve moguce kvota mi je dosta dobra na domacina koji u zadnjih 10 domacih utakmica ima samo jedan poraz dok je ostrava pocela dosta gubiti u gostima imaju cak 4 poraza u nizu u gostima od toga dva protiv zlina kao sto sam rekao,zlin je u dosta boljoj formi i kada se pogledaju medjusobni moze se reci da su spremnija momcad jer nije mala stvar pobjediti tri utakmice u nizu sa po 3:2 protiv ostrave nadam se da ce danas pobjediti 3:1
Košarka, Euroliga (M), 12. kolo
20:45 Maciej Lampe (Barcelona - Caja Laboral) over 13.5 DA @ 1.85
i za kraj igram da ce sjajni lampe igrac caje laboral ubaciti preko 13 poena covjek igra sjajnu sezonu i na prosjeku je od 13.2 poena u zadnjih 10 utakmica cak 7 puta je prelazi ovu granicu,da mu lezi barcelona to je vec pokazao ove sezone u tri utakmice u prvoj im je zabio 15 poena uz sut iz igre 7/12 i to za samo 17min u drugoj utakmici je zabio cak 21 poen imao je sut 4/9 ali uz to je dobio dosta slobodnih bacanja 14 od kojih je ubacio 12,i u zadnjoj utakmici koja se igrala u ovom mjesecu je zabio 16 poena uz sut 7/13 u sve tri utakmice je isao preko ove granice veceras ce biti jako interesantna utakmica i caja ce biti izuzetno opasan protivnik lampe nakon dvije utakmice u underu veceras mora potegnuti i svojim poenima pomoci svojoj ekipi da dodju do velike pobjede protiv ljutog rivala
Košarka, Euroliga (M), 12. kolo
20:45 Nenad Krstić (Unicaja Malaga - CSKA Moskva) over 13.5 DA @ 1.85
krstic je mozda trenutno jedan od najboljih igraca na njegovoj poziciji mozda i najbolji covjek je odlican i ove sezone je odigrao dosta dobrih utakmica veceras igra protiv unicaje kojoj je zabio ove sezone 23 poena ovo bi mogla opet biti dosta interesantna utakmica gledao sam i prvu utakmicu kada je unicaja pobjedila u gostima cska tesko da ce se opet tako nesto ponoviti ali nista nije ne moguce unicaja ako pocne zabijati trice kao i u prvoj utakmici onda sigurno mogu opet i do pobjede,krstic je igrac koji je sposoban i za 20min preci ovu zadanu granicu ima dosta siguran sut a i dobiva puno slobodnih u prvoj utakmici je imao cak 14 slobodnih bacanja i sut 6/9 ne vidim igraca u unicaji koji ga moze zaustaviti i vjerujem da krstic moze veceras najmanje 14 zabiti
ja te ispratio i pali na krstiču mrtvom šteta
bukefal123 said
Hamenlina-Jyvaskyla 5.5 under 1.42
finska liga poznata po tome da ne padaju baš pretjerano puno golovi, počeo je playoff i mislim da će dosta tekmi ići under, ovo igram na osjećaj a i zadnja tekma je završila 1:3 u (a 1.playoffu)
Unicaja-Cska Moskva x2 1.31
rusi su puno kvalitetnija momčad što govori tablica i u međusobnim susretima su dobili zadnjih 5/6...
Hsv-Celje 58.5 over 1.85
zadnja tekma je završila 38:29, znači 67 golova, dns je uzvrat i očekujem otvorenu utakmicu s puno golova i bez prejakih obrana...
FortunaWin:kvota 3.44
Ulog:10/10
WINNNN
hokej 3:2, rukomet 59 golova i cska 66:70
UncleDrew said
Evo me opet sa euroligaškim igračima nadam se uspješno kao jučer:
L.Žorić (-13,5+) manje 1,85
Za ovaj par sam se odlučio jer Unicaja dočekuje CSKA koji ima sjajan centarski duo Kaun i Krstić i Žoriću će biti vrlo teško izać na kraj sa njima u obrani a pogotovo u napadu jer Kaun je drugi bloker Eurolige i dobar obrambeni igrač a kad uđe Krstić mogao bih brzo na klupu jer Krstić je puno opasniji po koš od Kauna a Žorić je prvi u euroligi po napravljenim faulima što nije zanemariv podatak i danas bi mogao malo više prosjediti na klupi inače Žorić igra dobro u TOP 16 na prosjeku je od 13,9 uz dobrih 58% šuta ali se nadam da danas neće biti na tom nivou jer će imati tešku borbu i mogao bih upasti u probleme s osobnima.
WIIIIIIN opet prolaz imao je 6 poena,pokušat ću i sutra naći nekog igrača da zaokružim euroligu ovaj tjedan 3/3,nadam se da je netko ispratio
UncleDrew said
UncleDrew said
Za ovaj par sam se odlučio jer Unicaja dočekuje CSKA koji ima sjajan centarski duo Kaun i Krstić i Žoriću će biti vrlo teško izać na kraj sa njima u obrani a pogotovo u napadu jer Kaun je drugi bloker Eurolige i dobar obrambeni igrač a kad uđe Krstić mogao bih brzo na klupu jer Krstić je puno opasniji po koš od Kauna a Žorić je prvi u euroligi po napravljenim faulima što nije zanemariv podatak i danas bi mogao malo više prosjediti na klupi inače Žorić igra dobro u TOP 16 na prosjeku je od 13,9 uz dobrih 58% šuta ali se nadam da danas neće biti na tom nivou jer će imati tešku borbu i mogao bih upasti u probleme s osobnima.
WIIIIIIN opet prolaz imao je 6 poena,pokušat ću i sutra naći nekog igrača da zaokružim euroligu ovaj tjedan 3/3,nadam se da je netko ispratio
Ispratio sam, samo ti izbaci nesto tako krasnog sutra
Marko_OKC said
UncleDrew said
UncleDrew said
Ispratio sam, samo ti izbaci nesto tako krasnog sutra
ja ću se potrudit da pronađem nešto dobro, drago mi je što si ispratio
18:00 Hrvatska-Srbija (zbroj zutih kartona over 6.5) DA @ 1.85
ovo ce biti zaista utakmica koji svi cekamo ne bi dao prednost nikome jer je ovo veliki derbi i siguran sam da ce biti dosta napeto na terenu zalosno je sto se o ovoj utakmici vise prica o nekim drugim stvarima nego o fudbalu ali takav je ovaj narod cini mi se da je srna rekao novinarima da je ovo fudbalska utakmica i da zeli da ostane na tome,ipak ocekujem veliki broj zutih kartona mozda cak i crvenih jer znamo svi kakva ce ovo biti utakmica bez obzira sto su svi oni profesionalci i jedni i drugi ce dati sve od sebe da dodju do pobjede i sigurno ce biti ostrih faulova samo kada pogledamo igrace jednih i drugih dosta tih igraca su poznati i po evropskim ligama da primaju dosta zutih kartona,ali jos jedan razlog sto igram over zutih je sudija radi se o turcinu Džunejt Čakiru koji je poznat po tome da lahko daje kartone on je sudija koji je dao naniju crveni karton u ligi prvaka protiv reala iako neki govore da je to vise bilo za zuti i toj utakmici je dao jos 5 zutih kartona,u ovoj utakmici ocekujem najmanje 7 zutih
Tenis, ATP - SINGL: Miami (SAD), tvrda podloga
20:00 Del Potro-Kamke (hendikep gemova +4.5) 1 @ 1.40
da odma napomenem u premier kladionici pise uvijek +4.5 dok u drugim -4.5 igram da ce del potro veceras pobjediti sa najmanje 5 gemova razlike sta reci za ovog covjeka odlicno je igrao na indian wellsu na kraju izgubio u velikom finalu protiv nadala 1:2 delpo je poveo 1:0 u setovima dok je u 2.setu imao vodstvo od 3:1 koje nije iskoristo na kraju izgubio 3:6,prije tog finala pobjedio je djokovica i murraya igrao je mozda svoj najbolji tenis i steta je sto nije pobjedio i nadala u finalu pokazivao je svoj snazni forhend kojeg je nadal tesko vracao upravo to je najjace oruzje delpa,veceras igra protiv njemca kamkea koji je za klasu slabiji od argentinca i ne vidim nacina da se suprostavi del potru vidi se to i po rezultatima prije ove iznenadjujuce pobjede protiv kavcica je gubio od troickog 6:3 6:3 pa od dancevica 4:6 0:6,berdycha 5:7 1:6,Benneteaua 6:3 6:2,gulbisa 1:6,4:6... u svakom mecu je gubio preko 4.5 gemova razlike i veceras ocekujem laganu pobjedu del potra
Nogomet, EUROPA: Svjetsko Prvenstvo - Qualification
19:00 Kazahstan -Njemačka (zbroj golova) 3+ @ 1.35
njemacka veceras ide u goste kazahstanu i sve osim uvjerljive pobjede njemaca bi bilo veliko iznenadjenje,njemacka kao i uvijek dominira u svojoj grupi i trenutno imaju tri pobjede i jedan remi i to protiv svedske kada su vodili cak 4:0 da bi na kraju zavrsilo 4:4,nakon te utakmice su igrali dvije prijateljske protiv nizozemske 0:0 i jednu protiv francuske gdje su pobjedili 2:1,njemacka voli igrati protiv ovih slabijih ekipa i uvijek idu da zabiju sto vise golova dosta su motivisani svi igraci jer njemacka ima na svim pozicijama dva,tri vrhunska igraca i svaki igrac hoce da se pokaze da bi sacuvao svoju poziciju u ekipi,u zadnjih 10 gostujucih utakmica samo jedna je bila ispod tri gola i to upravo ova prijateljska protiv nizozemske 0:0,domacini imaju samo jedan bod u kvalifikacijama i gol razliku 1:8 njemacka je prva i ima tri boda prednosti nad svedskom i veceras sam siguran da ce doci do pobjede sa najmanje 3 gola razlike jer nevjerujem da ce domacini zabiti gol njemackoj odbrani
Urugvaj - Paragvaj 1 (1,58)
Urugvaj je trentno 5. na tablici, a Paragvaj posljednji, odnosno 9. Urugvaj mora pobjedivati ovako lose protivnike ako misli proci dalje bez playoffa jer ih to 5. mjesto vodi u playoff koji mozda nece proci. Ako se pomaknu samo jedno mjesto gore prolaze na SP. Urugvaj je izgubio od Bolivije, Kolumbije i Argentine, remizirao je sa Ekvadorom, a pobjedio samo jadni Peru. Ne smije si vise dopustati lose rezultate ako zeli proci dalje. Paragvaj je izgubio sve utakmice, osim Perua kojeg je pobjedio na domacem terenu 1:0. Ocekujem pobjedu Urugvaja jer igraju na domacem terenu i imaju odlicne igrace, samo im malo srece fali. Dovoljno je spomeniti Cavania, Di Mariu, Forlana i Suareza.
Hrvatska - Srbija 1 (1,7)
Puno analiza je napisano za ovu utakmicu danas pa necu duljiti. Hrvatska deifinitivno ima bolju momcad, a i u formi su. Uz sve to igraju pred vatrenim navijacima i trebaju im bodovi. Bijelo crvenaaaaaaaaa...!!
San Marino - Engleska(4,5) vise (1,6)
Necu ni za ovaj par puno pisati jer svi znate kolka je drzava San Marino, a o njihovom nogometu da ne govorimo. Engleska mora pobjediti ove specijalce i napraviti sto vecu razliku u slucaju izjednacenih bodova da ima veliku gol razliku. Ocekujem kisu golova od Engleza jer imaju dobar napad, a ako San Marino utrpa slucajno gol onda ce bit 10 golova (1:9).