- 22 Mar 2013, 15:35
od mene za danas ova 2 para:
LaMarcus Aldridge (-19,5+) više 1,85
ovo igram u SS-u jer je ovo smiješna granica za njega, čovjek je redom zabijao 28, 21, 32, 31, 22, 28 u zadnjih 6 utakmica, ako je sinoć Bullsima uspio zabit 28, onda ga očekujem barem na 20 protiv Atlante koja prosječno prima 19,5 koševa s njegove pozicije, a u zadnje 3 utakmice čak 23,5 što nam ide u prilog, tko će mu bit čuvar to nisam pretjerano siguran jer je u zadnjih par utakmica Smith prebačen na četvorku nakon što je jedan dio sezone odradio na trojci što bi značilo da će ga on preuzet, iako je Smith dosta dobar defanzivac ja stvarno vjerujem da Aldridge neće ostat ispod 20 koševa, po meni se to jedino može dogodit u slučaju blowouta u kojeg ne vjerujem jer je Atlanta u dosta lošoj formi, a Portland izgleda jako dobro.
Nikola Peković (-15,5+) više 1,85
Peckman se vratio i očekujem da nastavi terorizirat protivničke obrane kao i dosad, sinoć je zabio 18, a danas ga očekuje dvoboj protiv opustošene centarske linije Phoenixa, njima je Gortat još otprije vani, a neće bit ni Jermaine O'Neala koji se ozlijedio na zadnjoj utakmici Phoenixa, dva puta su igrali ove sezone i Peckman im je ubacivao 18 i 28, dok Phoenix sa centarske pozicije prosječno prima 17,5 koševa, a u zadnje 3 utakmice čak 19,5 koševa, sigurno će dosta lopti ići na Pekovića, sad je samo na njemu da zabije to što će mu Rubio servirat i još par bacanja i čvrsto vjerujem da ide barem na 16, ovdje također blowout ne dolazi u obzir jer definitivno nijedna momčad nije dovoljno snažna da uništi ovu drugu tako da očekujem neizvjesnost do kraja
kladionica: omraženi Supersport
ulog: srednji - visoki ( nešto između)
sretno svima