Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bedblueboys
celavi_stvor said

Hmmm... šta odigrati, tj. koji od ova dva igrača opaliti za velike pare...
Kao što znate Wade večeras neće nastupiti za Miami...
Koga uzeti za over:
Bosh 17,5 ili James 28,5
vrlo moguće da će obojica otići u over, mada veće izglede ima James jer njega u Detroitu nema ko da čuva, dok bi Bosh mogao imati više problema pod košem jer ga sa druge strane čeka Monroe...

a da opalis J R Smitha??? pa da brojis pare :)
By Goodness
#796 što mislite o:
Indiana - Phoenix manje od 187,5 ; zadnjih par utakmica indiana dobro igra obranu i ocekuje se pobjeda protiv sunsa kod kuce, nisu još ni sjena proslogodisnje ekipe kad su bili po meni malo iznenadenje i po igri i po rezultatima
Clev - Atlanta manje od 189,5; cleveland u zadnjih par utakmica prosjek im je oko 90 koseva, cak i manje a ni atlanta isto nije pokazala neku napadacku igru
By Pana
#797 James (27,5) vise,
Anderson (16,5) vise,
Monroe (14,5) vise,

Na veci ulog... Poz
By Walter White
#798 pozz ekipa , igram za vcrs jamesa vise , de rozana manje i smitha vise i razmisljam ubacit jordana crawforda vise !
sta mislite o njemu i igra li uopce nene
By Agent0
euskal said

SAS(214,5)-Hou under
Smith over 16,5
Afflalo over 17,5
Johnson over 17,5
GSW under 102,5
Holiday over 16,5
Parker over 20,5,

sistem 6/7,SShttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Preskoči Parkera, ako se ranije odljepi SAS on ide na odmaranje, dosta sam puta ove sezone zbog toga padao pa ti vidi.
By aky
KladaraNBA said

U GLAVU!

CRAWFORD 18,5 MANJE
BOSH 17,5 VIŠE
MONROE 14,5 VIŠE
JAMES 28,5 VIŠE
DE ROZAN 17,5 MANJE
HARDEN 25,5 VIŠE
J.R.SMITH 18,5 VIŠE

Makni Hardena i sve je odlicno
By euskal
Agent0 said

euskal said

SAS(214,5)-Hou under
Smith over 16,5
Afflalo over 17,5
Johnson over 17,5
GSW under 102,5
Holiday over 16,5
Parker over 20,5,

sistem 6/7,SShttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Preskoči Parkera, ako se ranije odljepi SAS on ide na odmaranje, dosta sam puta ove sezone zbog toga padao pa ti vidi.

uplatio ujutro i osobno ne vjerujem da ce se Sas odlijepit posto je Hou u dobroj formi i samim time ocekujem da ce Parker preko 30+min,a samim time je over izgledan,mada i sa promasajem je tiket dobitan,ali zahvaljujem na komentaru mada nije velika lova u igri tako da nema steteWink
By Dzeva Melo
#802 J.Rue Holiday 17,5 vise 1,85.

Glavni scorer Philly-a koji igra mec protiv GS, gdje bi realno Philly mogao primiti vise nego inace, i dati vise nego inace. cini mi se kao dobar par za veceras.
By dexter
#803 jr smith over 16,5
jr bi mogao dobiti i neke minute na poziciji pleja odsustvom feltona, kao sto vec svi pisu zadnjih pet je prebacio ovu marginu, ne znam hoce li karmelo veceras igrati ali mislim da bi i ako on nastupi bez grca trebao prebaciti ovu marginu