maxeta said
Dallas-Utah 1 kvota 1.42
...direktan duel za osmo mjesto u play-offu... i Utah i Dallas zaostaju za Lakersima i tko izgubi mislim da više nema šanse za hvatanje osmog mjesta...Millsap nakon ozljede koljena nije onaj stari što bitno utječe na igru Utaha što potvrđuje i forma jer u zadnjih 10 tekmi imaju omjer 2.8 uz tri poraza u nizu...nasuprot tome, Dallas ima 7-3, razigranog Dirka , iskusnog Cartera, i domaći teren što je prednost ako znamo da je Utah u gostima na 10-26...dobili su ih zadnje četiri kući i 18 od 21 ukupno, očito ima leže...obzirom da i Portland igra u dobroj formi ( a večeras gostuje u Oklahoni i očekivati je poraz, mada ? ) i nalazi se u direktnoj borbi za 8. mjesto, Dallas mora večeras dobiti, bolji je i po meni je to zicer ...
Min-Chi:Rubio R. (13.5) 1 kvota 1.7
...povratkom ozlijeđenih igrača Minnesote, Rubio se posvetio asistima...po običaju puca po košu samo kad mora što se vidi po postotku šuta, zadnje tri tekme 3-7, 4-13 i 1-6...naravno da je moguće da će prebaciti ovu granicu, ali računam i na standardno dobru obranu Chicaga pod košem, sa Dengom, Noahom i Boozerom...Chicago se takoreći nalazi u play-offu ali mislim da će odigrati čvrstu utakmicu da izbore što bolji plasman radi domaćih utakmica...s obzirom da igraju sa jednom od najlošijih ekipa u NBA, misli da će to i ostvariti...
fortunawin, ukupna kvota 2.44 ulog 10/10
...ispravak kvote, ukupno je 2.41...isprika