Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By xxx01
#814 evo mojih parova za vcrs
Indiana-Phoenix Suns 1
Dallas-Denver Nuggets 2
GolState-Philadel 1
GallinariD.(-15,5+)-Dal-De vise
Smith Josh(-16,5+)-Cle-Atl vise
sretno :)
By mestar_10
#815 J.R. Smith Broj poena igrača 18,5 tip: više Supersport

Šteta al ovo je već korigirano,mada se i trenutnih 21,5 isplati uzet na medium bet,Anthony je opet out što znači da Smith ponovno ima "dozvolu za ubijanje". Očekujem oko 30 ispucanih lopti od strane Smitha koji se ni inače ne srami pucati. Naravno da može imati lošu šutersku večer no na 30 ispucanih lopti treba pogoditi samo 10, a kada se uzme u obzir da šutira jako velik broj trica, onda je ova granica barem za dva koša preniska. Lutrija ima istu granicu, ali rušen koeficijent. PSK je također na 18,5
By ultrajvosa1987
#816 Indiana 1 1.26
Golden S.-Philla over 193.5 1.47
Denver 2 1,66
Houston +15 1.33

moze li mi ko pomoci u vezi ova cetiri para,planiram na malo jaci ulog,ja se dvoumim izmedju denvera i atlante...hvala unaprijed
By Hakim
#817 Ja bih prije igrao Atlantu uvijek nego Denver, oni su van kuće totalno loša ekipa sa pojedincima bez pravog šutera dok Atlanta puno bolje igra i ima jaču odbranu. Mislim da ti je Atlanta izglednija sretnooo
By kinder
#818 ja sam JR SMITHA odigrao 9/10 over 16.5 BET-LIVE

takodje sam ga spojio sa LBJ preko 28.5, aflalo preko 15.5
By Hakim
#819 Gdje se može vidjeti da Melo neigra sigurno ima li ko stranicu osim Rotoworld gdje piše day to day ?
By Baja
Hakim said

Gdje se može vidjeti da Melo neigra sigurno ima li ko stranicu osim Rotoworld gdje piše day to day ?

Prika moj ja stvarno ne znam di ti to gledas ako pise dtodCool
By Hakim
#821 New York Knicks
Name POS Status Date Injury Returns
Carmelo Anthony F Sidelined Dec 26 knee Day-to-day
By kinder

Carmelo Anthony (knee) will not play again on Friday vs. the Kings.
It will be Melo's second straight on the sidelines. There's no structural damage in the knee, but the move gives Melo until January 1 to rest his knee, something that likely factored into the decision to sit him again on Friday. Expect Jason Kidd and J.R. Smith to play big roles on offense once again, with James White, Chris Copeland and Steve Novak all seeing a boost.

rotoworld