Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Stockton to Malone
kokodril said

Utah u svojoj dvorani jedina toci alkohol zato je vatrena atmosfera,urokaju se rakije od bundeve i navijaju ko ludi
B-) B-)

haha! Nije baš samo zbog toga, ali ima i to smisla...
By Veconja
nba beginner said

Molim misljenja za ova tri para jer cu igrat za veliki ulog...

New Orleans-Denver NBA 2 1,37
K.Bryant (LAL) 25,5 koš. 2 1,75
P.George (IND) 18,5 koš. 2 1,75

Po meni realno ali umjesto Bryanta- sugerirao bi ti da odigras x2 na Lakerse, moguce je da ce Bryant preci preko ali mislim da je izglednije da ce ti proci x2 na Lakerse a kvota ti je tu negdje ;)
By comi
Stockton to Malone said

kokodril said

Utah u svojoj dvorani jedina toci alkohol zato je vatrena atmosfera,urokaju se rakije od bundeve i navijaju ko ludi
B-) B-)

haha! Nije baš samo zbog toga, ali ima i to smisla...

A i Salt Lake City je grad Mormona, a ti kad se zalijepe, ne puštaju :D Znaju naživcirati svakog protivnika, haha!
By Pana
#8275 Pozdrav ljudi, srecno svima veceras.

U poslednje vreme slabije navracam na forum, imam puno privatnih obaveza, pa nemam vremena bas. Vidim da ima dosta losih analiza i da i kurta i murta pisu, ali ne vidim tu problem. Zna se ko je ovde ko, ko ce da ovde napise dobru analizu, ko redovno prati NBA i ko moze da se i poslusa i da se nesto od njega nauci, prepise. Iskreno bar 60% ljudi pisu gluposti, ali to nema veze, jer ima i stvarno kvalitetnih analiza i ljudi koji stvarno ovaj forum cine posebnim, svaka vam cast na tome. Smile

Za veceras prvo jedan savet. Vidim da vecina vas gra Conley-a vise. Ne bih se bas zaletao sa tim parom bar ne na veci ulog, a razlog je Jerryd Bayless. Covek koji je u izvanrednoj formi i jednostavno rastura kako igra. Verovali ili ne, ali odlucujuce lopte idu bas na njega i u poslednje vreme uzima dosta suteva i igra na Conley-jevoj poziciji 0 pleja. Jeste da mu je izmena i da ulazi sa klupe, ali covek stvarno pogadja u serijama i polako mu uzima minute. Naravno da moram da biram i ja bih odigrao Conley vise, ali bih najradije zaobisao taj par.

Dalje vidim da neki pisu Bryant manje. To nikako ne dolazi u obzir. Moj prvi vecerasnji par je Bryant 27,5 vise. Covek je spreman da sa polomljenom nogom igra i uzme 30 suteva, nista ga ne moze zaustaviti. Jeste da je imao problema sa zglobom, ali covek je imao vecu minutazu i proslu utakmicu i uzeo dosta suteva, sta ce tek veceras biti. Veceras mozda najlaksi matchup u ligi - mladi Thompson, jako los odbrambeni igrac. Lakersi jos uvek nisu obezbedili play off i tu vidim Bryant kao glavnog igraca kako uzima stvari u svoje ruke, jer nema ko drugi. GSW igraju odlicno i favoriti su u ovoj utakmici, ali nece se Bryant tako lako predati.

Sledece su dva para iz meca Utah - Phila. Prvi je Holiday 17, 5 vise. Po meni veceras Utah odnosi jos jednu pobedu na domacem terenu. Pod kosem gosti veceras nemaju sta da traze, dok opet Jezerasi malo losije brane guard poziciju. Holiday, covek koji odusevljava kako igra cele sezone i stvarno ima i neke nestvarne poteze kojima sve ostavlja bez daha. Pored toga najkonstantniji je igrac Filadelfije, sa prosecno 18,7 poena i u prethodnom mecu sa Jutom je postigao 26 poena. U dobroj je formi i konstantan i mislim da ce uzeti dosta seteva, dosta probijati, pa je samim tim i ovaj par dosta realan. Dalje igram Milsap 14,5 vise. Kao sto je pomenuto Utah je najsnaznija pod kosem i tu uglavnom dobija utakmice kod kuce. U prosloj utakmici Fili je dao 22 poena i to je meni bio odlucujuci faktor da ga odigram pre Jeffersona, dao 15. Prosek mu je 14,9 ove sezone i dosta je popravio napadacku igru u odnosu na prethodne sezone, tj. nauci je da koristi snagu i u napadu, vazi za dosta dobrog odbrambenog igraca.

Jos bih napomeno Indijana 1, apsolutni favoriti veceras kod kuce, Utah 1, takodje kod kuce igraju mnogo bolje nego u gostima, a Fila vazi za jednu od najgorih gostujucih ekipa, pored toga Utah vija 8. mesto i play off. Memfis 2, gostuju Hornetsima koji su za klasu losiji i nemaju nikakve sanse za 8. mesto, dok Memdvedi vijaju sto bolju poziciju pred doigravanje.
By bukefal123
#8277 J.Smith 17.5 under 1.82
Atlanta ima teško gostovanje u Indiani, momčadi koja je močna pod košem... ovaj par je već objašnjen pa da ne duljim, samo ću reć da mu neće biti lako pod košem, te da je ove sezone Indiani dao 9 i 11 poena...

Howard 17.5 under 1.82
ove sezone je na prosjeku od 16.5 poena i igra 35.5minuta u prosjeku, a FT ima 4.5-9.1 što je dosta loše, ašutira u prosjeku 6-10.5 što je oko 57% šuta, ove sezone se mučio protiv Golden Statea, imao je puno problema s osobnim pogreškama kojih je skupio 10 u obje tekme(u 1.tekmi 4,a u 2.tekmi 6 PF)... u 1.tekmi je igrao smao 24 minute, i nije se naigrao(šut 2-6 i FT 2-4), a zabio je samo 6 poena... u 2.tekmi je skupio 6 PF kao sam već rekao, igrao je 29 minuta(šut 4-8 i FT 3-4) i zabio 11 poena... vidi se da se muči sa Warriorsima koji sa njegove pozicije primaju 16poena(pročitano s 1 posta), u ekipu se vratio Bryant koji bi trebao povući Lakerse ka playoffu, a vratio se i Gasol, a tu su još i Metta i Nash... tako da mislim da se nitko neće pretjerano nazabijati, osim naravno, BLACK MAMBE :P

Utah.Philadelphia 1x 1.24
šta reći, Utah je domaćinska momčad sa odličnom publikom, drže 17.mjesto lige i bore se za playoff, ostalo im je 12 utakmica do kraja i ovakve utakmice ne smiju gubiti jer je svaka pobjeda više nego važna, Phila je slabija momčad realno i drže 20.mjesto, u posljednjih 21 susreta Utah vodi 15-6, a doma od Phile nije izgubila od davne 2005. Dns očekujem nabrijanu Utah i pobjedu pred domaćom publikom kako bi ostali u utrci za ulazak u playoff, jer se sada svaki poraz skupo plaća...

FortunaWin:kvota 4.11
Ulog:7/10
By Pana
bjede said

Valjda si mislio na Wizardse? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Da kolega, hvala na ispravci. Gledam Hornetse mislim Wizardse. Smile
By Stockton to Malone
Pana said

Za veceras prvo jedan savet. Vidim da vecina vas gra Conley-a vise. Ne bih se bas zaletao sa tim parom bar ne na veci ulog, a razlog je Jerryd Bayless. Covek koji je u izvanrednoj formi i jednostavno rastura kako igra. Verovali ili ne, ali odlucujuce lopte idu bas na njega i u poslednje vreme uzima dosta suteva i igra na Conley-jevoj poziciji 0 pleja. Jeste da mu je izmena i da ulazi sa klupe, ali covek stvarno pogadja u serijama i polako mu uzima minute. Naravno da moram da biram i ja bih odigrao Conley vise, ali bih najradije zaobisao taj par.

Odlična opaska! Bayless je u dobroj formi, odličan combo bek i razvalio je Celticse... Problem je za Conleyev over jer uzima lopti, ali nije u rotaciji toliki jer dobar dio minuta on i Conley igraju skupa na parketu, kada se Allen ili Prince hlade, i tada je Memphis najubojitiji
By Baja
#8281 Dog days of the #Wizards season, indeed. No Nene, Beal, Price, Webster or Ariza vs. #Grizzlies tonight.
By Baja
#8282 Pacers hurting. Both Hill (left groin strain) and Stephenson (right hip flexor strain) join West and Granger in street clothes tonight

Treba probat atlantu 2