- 26 Mar 2013, 16:41
danas idemo ovako:
Paul Pierce (-20,5+) više 1,85
veliki derbi istoka između Bostona i New Yorka, neće biti Garnetta koji vjerojatno propušta 2 tjedna, jedini koji može i mora povuć cijelu ekipu je Paul "the Truth" Pierce, u jako dobroj je formi, zadnje 3 utakmice je zabijao 26, 17 i 28, čim je zabio Memphisu 26 ja ga ovdje definitivno igram preko, Knicksi su obrambeno očajni na njegovoj poziciji, prosječno primaju 20 koševa, a u zadnje 3 utakmice čak 26,3, ako uzmemo u obzir da mu je čuvar Carmelo Anthony čije obrambene sposobnosti je bolje ne komentirat i da ga sigurno očekuje barem 35 minuta na parketu onda mi se over čini kao jako dobar picl, već su se sastali 2 puta ove sezone i Pierce je oba puta išao preko, zabijao je 22 i 23, ali tada su igrali barem ili Rondo ili Garnett, sada nema nijednog i Pierce mora povuć ekipu, isto tako Pierce očito obožava igrat protiv Knicksa jer im je prošle sezone u 3 utakmice redom ubacivao 30, 34 i 43
Rodney Stuckey (-12,5+) više 1,85
ovo je valjda prvi put da sam ozbiljno obratio pažnju na njega kad sam ga vidio u ponudi, njegov prosjek ove sezone je 11,2 ali ga igram over iz 2 razloga. Prvi razlog je njegova dosta dobra forma, ima 4 overa na ovu granicu u zadnjih 6 utakmica, zabijao je 13, 11, 10, 32, 22 i 15. Drugi i još veći razlog je obrambeno očajna Minnesota na njegovoj poziciji, naime oni primaju čak 23,6 koševa u prosjeku od protivničkih SG-a. Stuckey inače provodi na terenu 27 minuta u prosjeku, ali taj se prosjke povećao na čak 36 minuta u zadnjih 6 utakmica zbog njegove dobre forme, takvu minutažu od barem 30-35 minuta očekujem danas i mislim da u tom slučaju over ne bi trebao doći u pitanje
kladionica: Favorit
ulog: visoki