Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#8323 Uzasna noc za kladenje, ali odlicna za gledanje. Wall zabio rekord karijere i napokon smo ga vidjeli onakvog kakav je bio na pocetku karijere. Samo cu se zahvaliti ovim putem Orlandu i zabijanju 7 poena u zadnje dvije minute utakmice, razumijem, trebalo vam je toliko poena jer da ste izgubili sa vise od 14 razlike onda nebi usli u playoff -.-

Danas je na rasporedu 3 utakmice, a dvije se igraju na nacionalnoj televiziji pa ocekujem veliku raspravu oko tih utakmica. Napokon je prestalo prepiranje i jucer su se vidjele samo analize, bravo, to ocekujem i danas, nemojte me iznevjeriti http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

[sp_show_poll id="8"]
[sp_show_poll id="9"]
By kimu
#8325 Prošo Howard kao što sam i očekivao
Za danas razmišljam Pierce(20,5)over

Bostonu u goste dolaze NY Knicks koji su jako kvalitetna momčad.....Anthony i društvo će potegnuti dok s druge strane Bostonu fali Garnett i moje mišljenje je da će se Pierce morati potruditi ako žele pobjedu
By Master Yoda
#8326 danas idemo ovako:

Paul Pierce (-20,5+) više 1,85

veliki derbi istoka između Bostona i New Yorka, neće biti Garnetta koji vjerojatno propušta 2 tjedna, jedini koji može i mora povuć cijelu ekipu je Paul "the Truth" Pierce, u jako dobroj je formi, zadnje 3 utakmice je zabijao 26, 17 i 28, čim je zabio Memphisu 26 ja ga ovdje definitivno igram preko, Knicksi su obrambeno očajni na njegovoj poziciji, prosječno primaju 20 koševa, a u zadnje 3 utakmice čak 26,3, ako uzmemo u obzir da mu je čuvar Carmelo Anthony čije obrambene sposobnosti je bolje ne komentirat i da ga sigurno očekuje barem 35 minuta na parketu onda mi se over čini kao jako dobar picl, već su se sastali 2 puta ove sezone i Pierce je oba puta išao preko, zabijao je 22 i 23, ali tada su igrali barem ili Rondo ili Garnett, sada nema nijednog i Pierce mora povuć ekipu, isto tako Pierce očito obožava igrat protiv Knicksa jer im je prošle sezone u 3 utakmice redom ubacivao 30, 34 i 43

Rodney Stuckey (-12,5+) više 1,85

ovo je valjda prvi put da sam ozbiljno obratio pažnju na njega kad sam ga vidio u ponudi, njegov prosjek ove sezone je 11,2 ali ga igram over iz 2 razloga. Prvi razlog je njegova dosta dobra forma, ima 4 overa na ovu granicu u zadnjih 6 utakmica, zabijao je 13, 11, 10, 32, 22 i 15. Drugi i još veći razlog je obrambeno očajna Minnesota na njegovoj poziciji, naime oni primaju čak 23,6 koševa u prosjeku od protivničkih SG-a. Stuckey inače provodi na terenu 27 minuta u prosjeku, ali taj se prosjke povećao na čak 36 minuta u zadnjih 6 utakmica zbog njegove dobre forme, takvu minutažu od barem 30-35 minuta očekujem danas i mislim da u tom slučaju over ne bi trebao doći u pitanje

kladionica: Favorit
ulog: visoki
By maajsta
#8328 Molim vas,moze li komentar i vase misljenje o ova cetiri para...izgleda mi skroz realno...

P. Pierce 18,5 vise
C. Anthony 27,5 vise
Pekovic 15,5 vise
Rubio 13,5 manje

Granice su u BHPLAY kladionici...danas sam poredio ponude,i granice su najbolje u bhplayu,sto se tice kladionica iz BiH...premier kladionica ima daleko najbolje kvote za fudbal,ako ga neko misli igrat,kvalifikacije...

Cak je i Stuckey sto ga je masteryooda prognoziro na granici 11,5...

Molim vas za misljenje...Sretno;)))
By Mario
#8334 Dubl NBA za danas:

ANALIZE NISU KOPIRANE!!!!!!!!!

C.Anthony 28.5 PREKO 1.85
C.Paul 18.5 PREKO 1.85

Danas se sastaju Boston i New York,dva najveca rivala(po meni)trenutno u NBA.Igrali su ova dva tima dve utakmice ove sezone.Prvu utakmicu u MSG-u dobio je Boston 102-96,ta je utakmica poznata kao i utakmica u kojoj su se sukobili Kevin Garnett i Carmelo Anthony,ali Carmelo se osvetio mjesec dana kasnije kada su Knicksi usred TD Gardena dobili Boston 89-86.U toj utakmici igrala su dva vrlo bitna igraca za Knickse i za Celticse.Za Knickse je tada igrao Amare Stoudemire koji je u toj utakmici zabio 15 poena(4-8),te on ovu utakmicu nece igrati kao i ostatak regularnog dijela sezone,dok za Celticse nece igrati Rajon Rondo koji je u toj drugoj utakmici napravio triple-double i sjajno razigravao momcad.Za danasnju utakmicu za Knickse su upitni Shumpert i Chandler,dok je za Boston upitan Garnett.Najveca uzdanica Knicksa sutra za pobjedu biti ce Carmelo Anthony,meni najbolji igrac i po mnogima najbolji scorer u NBA.Danas ce Carmela cuvati Brandon Bass i Paul Puerce,koji je i sam rekao da je Carmela najteze cuvati u cijeloj ligi(Kobe rekao da ga je teze od LeBrona cuvati),te ce sutra spori Bass imati problema s Melom kao i Pierce za kojeg je Carmelo presnazan.Carmelo je ove sezone igrao protiv Bostona 2 puta.U prvoj utakmici u MSG-u dao je 20 poena,uz prelos sut(6-26),dok je u drugoj utakmici dao 28 poena i tu utakmicu su Knicksi dobili 89-86.Prosjek kad igra u TD Gardenu,u Bostonu mu je negdje oko 27 poena te vjerujem da bi sutra mogao ici cak i vise od 35,a na ruku ide i cinjenica da TNT,americka nacionalna televizija prenosi utakmicu te ce to biti dodatan motiv za Anyhonyja. ;)
(http://www.youtube.com/watch?v=oa7w30IAtDw&feature=youtube_gdata_player)

Za CP3-a nemam nekakvu analizu,zadnji put kad su igrali Clippersi i Mavsi,Paul je dao 19 poena uz odlicno razigravanje momcadi.Ocekujem neizvjesnu utakmicu te ce Paul morati preuzimati vecu odgovornost.Paul ce biti cuvan od Collisona,preloseg branica te mislim da bi ga CP3 trebao ubijati svojim ulazima i pull-up sutevima.Takoder,i tu ce utakmicu prenositi TNT ,americka nacionalna tv te bi to trebao biti motiv vise za Paulovo dokazivanje.

http://www.youtube.com/watch?v=8RgwhIdSMns&feature=youtube_gdata_player
By Baja
#8335 Jucer se nesto spominjalo o odmaranju Paula veceras protiv Dallasa pa treba pricekat vecera za igranje bilo kakvog tipa sa te utakmice.
Ako se netko aktivno kladi na marathonu molio bi da mi se javi na PM imam jedno pitanje.
By UncleDrew
#8342 Pozdrav ekipa,sinoć čim sam vidio ovaj derbi da se igra Boston-New York odmah sam imao u glavi igrati ova 2 igrača i samo ova utakmica me zanima večeras pa će i analize biti u skladu s tim očekujem pravi derbi pred očima nacionalne televizije, i samo da se nadovežem na yodu i kažem da je odličan izbor stuckey više ja bih ga igrao da ga imam u ponudi jer njegov čuvar Ridnour je očajan obrambeni i fizički nemoćan.

P.Pierce(-20,5+) više 1,85

Boston dočekuje ovu utakmicu bez otprije ozljeđenih Ronda i Sullingera a sada se ozljedio i Garnett i prema najavama oko 2 tjedna ga neće biti i to ostavlja puno prostora za Pierca ali i posla da povuče ekipu kad je najpotebnije i ne sumnjam u njega on će to i napraviti.Tradicionalno igra dobro protiv NYK gdje mu je prosjek u zadnjih 13 27,8 koševa uz 49,3% šuta za tricu.Kad pogledamo u kakvim su problemima Celticsi s ozljedama i važnost utakmice pa i tradiciju nema se šta puno pametovati i ja vjerujem da će Pierce povuć svoju ekipu.U 2 susreta ove godine je zabio 22,23 ništa manje ne očekujem ni večeras.

C.Anthony (-28,5+) više 1,85

Što reći za ovoga rođenog scorera koji se izgleda potpuno oporavio od ozljede i nišanske sprave je namistio na Torontu gdje je u b2b utakmicama zabio 37 u prvoj a u drugoj uz blowout zabio 28 u 30min.Teško će ga bilo tko zadržati jer je jedan od najboljih igrača lige 1na1 i ako ga krene šut nezaustavljiv je,on će ispucati svojih dvadesetak lopti sigurno,par puta iznuditi faul i nadam se da će biti dovoljno za prelaz granice.Važna utakmica za ova 2 kluba i ako se bude lomila u zadnjih par minuta zna se ko će uzet najvažnije šuteve.

germania
By Stockton to Malone
#8350 Griješite u startu, ne razumijete ili ne gledate utakmice... Neću ulaziti u to hoće li netko u over ili under, govorim sa taktičke pozicije... Niti će Mela čuvati Pierce niti će Pierce čuvati Mela.
Otkad su Kelti izgubili Garnetta, a Knicksi Chandlera i Rivers i Woodson preferiraju small ball petorku, što će već sljedeće sezone biti glavni trend u NBA ligi. Tako za Knickse na PF počinje Carmelo, a na C Kenyon Martin, za Celticse na PF Green, a na C Bass. Što znači da ćemo veći dio utakmice gledati obračun Green-Carmelo, a Piercea će preuzeti Shumpert. Woodson počinje sa 3 playa Felton-Prigioni-Shumpert. Naravno, ovo ćemo sve gledati ako se ne vrati Chandler, a trenutno je pod upitnikom.
Pierce je sporiji igrač, sa sporijim ali jako metodičnim i preciznim ulazima, ali vidjet ćemo kako će se snaći protiv terijera kakav je Shump. Ja mislim da će mu Shump stvoriti probleme, ali opet ima protuigru protiv njega a to je igra leđima u low postu gdje je stvorio velike probleme i jednom Sefoloshi.
Na drugoj strani teško se bilo koji igrač može fizički nositi protiv Mela, ali Jeff Green je zajeban igrač, atleta i neće maziti Mela. Plus za over je što je Anthony vječno napaljen na ovakve utakmice.

Molim vas nemojte više pisati da će Anthonyja čuvati Bass jer sam dobio epileptični napad...
By Musa
#8356 Boston-New York 1 -- veceras nas ocekuje veliki derbi(vjerojatno najveci derbi na istoku).. odlucio sma danas igrati na boston celtisce, fasciniraju me kako igraju dobro bez ronda a i sada bez garnetta.. stvarno je velika steta sto nema ronda vise za ovu sezonu. sve bolje u bostonu igraju jeff green i bradleya(covjek ubija u obrani).. stvarno djeluju kao momcad,,i za danas su m ifavoriti i ako nastupi chandler.. dok mi NYK igraju jako lose, velika je razlika između pocetka sezone i sada što igraju.. cini mi se nekad koda da su dosli se samo napucavati ( po meni njihov najbolji igrac je tyson chandler, pa taj igra za trojicu u obrani a da ne govorim za skokove,nyk ima srece sto ima takvog igraca) itekako mi se cini kako je jason kidd puno losiji 2 dio sezone.. boston je vec ove godine izgubio od knicksa kod kuce,sumnja mda ce im dopustit samo tako da otidu opet kao pobjednici..boston mi se cini u boljoj formi, i jos doma igraju,moram igrati na kelte..
Bos-New:P.Pierce (19.5) over - moram igrati na ovoj margini pierca over, ove sezone ima prosjek 22ppg protiv nyk, igraju bez garnetta..kako sam uvjeren u pobjedu bostona,onda moram igrati i pierce over, jer nyk nije neka obrambena ekipa pogotovo ako veceras nece nastupiti chandler

Det-Min:N.Peković (14.5) over-- ovo igram,jel je vrijem da pekovic nakon povratka od ozljede odigra jednu opet pravu tekmu sa 20+..pistonsi zadnjih 10 tekmi primaju dosta poena pod reketom..i ocekujem da iskoristi to pekovic.. po meni najbolji igrac wolvesa ove sezone,, igrac koj po meni moze biti na prosjeku 20 ppg,samo da mu daju vise lopti i igraju za nejga..

Kvarner-Cibona 2 .. ovo stavljam samo zbog Fwin natjecanja.. misli mda ovdje netreba analiza,.. dobar mi je koef pa moram igrati na cibonu,bilo bi katastrofa da izgube od kvarnera(a mislim nakon toliko poraza u nlb ligi,vrijeme je da nekoga i pobjede)
By CP3
#8360 Antony C.(28,5) over- Veceras ce biti glavni igrac na terenu a pogotovo u svojoj ekipi,bice tvrda utakmica ali veliku prednost mu dajem zato sto nece igrati Garnet.Ocekujem ga na 30+ i to kao najsigurniji par veceras!

Dallas-La Clippers(202,5) over- Paul C. je pod znakom pitanja,za ovaj mec se ne mogu oslonii ni na koga drugog i zato igram vise poena i ocekujem da oba tima budu preko 100 poena jer su obe ekipe izrazito suterski raspolozene i igraju brzu kosarku.Ne mogu nikoga posebno da izdvojim i za nas u Srbiji su dali losu ponudu i kvote...

Jos uvek trazim treci par ali mozda ostane samo na ovome.Toliko od mene za danas i zelim svima puno srece u odabiru sto kvalitetnijih parova i igraca!