- 27 Mar 2013, 02:10
evo da i ja stavim analizu nakon nekog vremena..vidim da za veceras i niste nesto previse postavljali pa eto da malo pomognem..za veceras sam odlucio stavit 3 analize iz 1 utakmice, pa evo :
BOSTON - NEW YORK kp/ 1
Veceras na raspolaganju imamo odlican mec.Celticsi docekuju Knickse , a za oba tima ovo je jako vazan mec ,no mislim da veceras pobjedu uzimaju Celticsi.U zadnjih 5 medusobnih meceva , ove i prosle sezone , u svakom smo gledali jako neizvjesne duele a Boston je bolji sa 3-2.Iako im veceras nedostaje Kevin Garnett,ja ih vidim kao pobjednike.Ove sezone kuci su dosta dobri.Skor im je kod kuce 24-10 dok je NYK skor u gostima 18-16.Mislim da ce se Boston boriti za 7 mjesto na Istoku jer kada bi sezona trenutno zavrsila isli bi na Pacerse , sto je za njih solidan matchup.No mjesto im ugrozavaju Bucksi koji sigurno ne zele zavrsiti 8. te ici na Miamija koji je u odlicnoj formi.Mjesto u playoffu im je zagarantovano jer 76-ersi su cak 8 utakmica iza njih.S druge strane imamo Knickse koji trenutno idu na Hawkse , sto mislim da bi njima odgovaralo.No mjesto im ugrozavaju Netsi koji su samo 2 utakmice iza njih te trenutno idu na Bullse...
P.PIERCE (19,5-20,5) - VISE
Paul Pierce je bio dobar u zadnje 3 utakmice.Zabijao je 16,28,26 a veceras ih ocekuje jako vazna utakmica protiv NYK.U zadnje tri tekme njima je zabijao 22,23 i 43.Jos jedan razlog da veceras ide vise je nedostatak Kevina Garnetta , druga opcija Doca Riversa u napadu...
C.ANTHONY (28,5-29,5) - VISE
U zadnje 3 utakmice zabijao je 21,28 i 37.Otkada je se vratio Knicksi su se puno bolji te su upisali zadnje 3 pobjede.Protiv Bostona u zadnje 3 utakmice zabijao je 20,28,35 dok je ovih 20 ubacio uz katastrofalan sut (2-26).Veceras ocekujem vise iz jos jednog razloga: Carmelo se ,uz Duranta, bori za najboljeg strijelca regularnog dijela lige za kojim zasada zaostaje 0.7 PPG ...
SRETNO SVIMA