Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Krnja
canca said

Srbija-Škotska
Ova utakmica je trebala biti otkazana zbog velike kolicine snijega na terenu ali svi su se udruzili i uspjeli maknuti snijeg sa travnjaka i cak su se pridruzuli i skotski navijaci. Zadnji pregled terena biti ce u 18 sati ali po svemu sudeci ce se igrati. Teren je u jako losem stanju i snijeg i dalje pada, mislim da bi se trebalo probati manje golova.

ja bi rađe odigro X vridi probat
By canca
Krnja said

canca said

Srbija-Škotska
Ova utakmica je trebala biti otkazana zbog velike kolicine snijega na terenu ali svi su se udruzili i uspjeli maknuti snijeg sa travnjaka i cak su se pridruzuli i skotski navijaci. Zadnji pregled terena biti ce u 18 sati ali po svemu sudeci ce se igrati. Teren je u jako losem stanju i snijeg i dalje pada, mislim da bi se trebalo probati manje golova.

ja bi rađe odigro X vridi probat

i to mi je realna opcija, mogao bi vezati njih x i spanjolsku x
By bukefal123
#8366 Listic 1
S.Williams-Li Na broj odigranih setova: 2 1.45
Williams po meni daleko najjača tenisačaica na svijetu, za klasu jača od svih, jedino koja joj je blizu je Azarenka i koja joj može naštetiti, Li Na je jako dobra igračica jaka, borbena, ali ni to nije dovoljno protiv jake i iskusne Serene koja ima razoran servis i udarce, htio sam igrati under 20.5 al sam se ipak odlučio na sigurniju varijantu, mislim da Serena ovo dobiva glatko iako se iz prijašnjih mečeva vidi da i nije baš tako lako igrati protiv Li Ne...

Grosswallstadt-Gummersbach x2 1.57
domaćin je 18. dok je gost 14. na tablici, svakako bolja momačd, a ovaj par igram najviše iz razloga što gosti nisu izgubili 13 utakmica zaredom protiv današnjeg domaćina...

Bremerhaven-Ravensburg 5.5 golova over 1.65
ovaj par je od zadnjih 14 puta 12 puta išao preko ove margine, a ja ću i dalje vjerovat statistici koja govori da tekma ide u over, iako se igra playoff(zadnja tekma bilo samo 3 gola)...

FortunaWin:kvota 3.76
Ulog:8/10
By canca
bukefal123 said

Listic 1
Williams po meni daleko najjača tenisačaica na svijetu, za klasu jača od svih, jedino koja joj je blizu je Azarenka i koja joj može naštetiti, Li Na je jako dobra igračica jaka, borbena, ali ni to nije dovoljno protiv jake i iskusne Serene koja ima razoran servis i udarce, htio sam igrati under 20.5 al sam se ipak odlučio na sigurniju varijantu, mislim da Serena ovo dobiva glatko iako se iz prijašnjih mečeva vidi da i nije baš tako lako igrati protiv Li Ne...

prvo da kazem da nemam nista protiv tipa.. serena jeste jaca za klasu od svih ali ovaj turnir igra jako rezervirano i treba joj malo da se uhoda, prvo je protiv morite gubila 3:0 i realno je trebala izgubiti set ali japanka nije znala iskoristiti, jucer je cibulkova to iskoristila i imala je cak 3:0 u drugom setu i tada sam odigrao serenu po 4,22 kvoti jer sam bio uvjeren da ce dobiti. Po meni je Serena daleko najjaca samo me brine taj spori ulazak u mec pa mozda ti i Li Na iskoristi a nadam se da nece i da ces proci ovaj par, sretno i sa ostalim
By bukefal123
canca said

bukefal123 said

Listic 1

prvo da kazem da nemam nista protiv tipa.. serena jeste jaca za klasu od svih ali ovaj turnir igra jako rezervirano i treba joj malo da se uhoda, prvo je protiv morite gubila 3:0 i realno je trebala izgubiti set ali japanka nije znala iskoristiti, jucer je cibulkova to iskoristila i imala je cak 3:0 u drugom setu i tada sam odigrao serenu po 4,22 kvoti jer sam bio uvjeren da ce dobiti. Po meni je Serena daleko najjaca samo me brine taj spori ulazak u mec pa mozda ti i Li Na iskoristi a nadam se da nece i da ces proci ovaj par, sretno i sa ostalim

hvala ;) slažem se da, zaboravio sma napisati da je gubila i dobila protiv cibulkove... sve stoji, ali vjerujem ja u nju ;)
By canca
#8372 Sta mislite o Engleskoj danas ? Crnogorci ih dobro prozivaju i zele ih izbaciti iz takta i cak se u to ukljuci i crnogorski izbornik. Mislim da ce im se to odbiti od glavu veceras.
By mhkladionicar
#8375 Nogomet, JUŽNA AMERIKA: Svjetsko Prvenstvo - Qualification
01:00 Venezuela -Kolumbija (gost daje gol) DA @ 1.25

kolumbija stvarno igra odlicna gledao sam ih par puta i ljudi igraju fenomenalno to pokazuju i rezultati u zadnjih 10 utakmica imaju samo jedan poraz i jedan remi,imaju sjajne igrace prije svega u napadu im igra falcao igrac koji je trenutno jedan od najboljih napadaca na svijetu tu su jos sjajni guarin,valencia,yepes,zuniga i ostali igraci koji igraju najjacim ligama,trenutno su drugi na tabeli iza argentina ali imaju utakmicu manje i 4 boda manje znaci kada bi veceras pobjedili stigli bi na jedan bod zaostatka,domacini su s druge strane u losoj formi ocekivano su izgubili od argentine 3:0 u zadnjoj utakmici a prije toga od nigerije 3:0 gubili su kod kuce i od cilea i u prijateljskoj od kostarike sve su to ekipe koje su po meni dosta slabije od kolumbije i veceras ocekujem da ce doci do pobjede igrat cu ipak sigurniju varijantu a to je da ce gosti dati gol,isto tako bi se trebao falcao uzeti 2.50 je kvota na igraca koji je sposoban svakoj odbrani zabiti gol

Tenis, ATP - SINGL: Miami (SAD), tvrda podloga
20:40 Tsonga-Cilic 1 @ 1.50

tsonga je po meni veceras veliki favorit i mislim da ce uzeti cilica danas gledao sam cilica u prvom kolu protiv giralda i odigrao je katastrofalno drugi set i jedva je uzeo u tb citav taj set giraldo je dominirao i da je imao vise kvaliteta sigurno bi uzeo set bez problema,upravo danas igra jedan igrac koji je za klasu bolji i od giralda i od isnera protiv koga je cilic igrao sinoc i pobjedio 2:0 ali je i to bio uzasno slab mec nikako mi nije jasno kako je onaj isner trenutno 23. na atp rang listi covjek nema osjecaja nikako jedino sto servis ima a ako ga stane servis onda ga moze bilo ko uzeti,da se vratim na ovaj mec tsonga je lakse nego ocekivano uzeo nieminena 2:0 (6:3 6:3) oba igraca su u dobroj formi ipak je po meni tsonga dosta kvalitetniji i ako cilic bude igrao kao u ova prva dva meca nece sigurno moci zaprijetiti francuzu

Nogomet, EUROPA: Svjetsko Prvenstvo - Qualification
20:45 Wales-Hrvatska X2 @ 1.28

hrvati danas igraju protiv walesa i ne vidim nacina da wales moze ikako doci do pobjede jer su za mene za klasu,dvije slabiji od hrvatske koja je sigurno silno motivisana nakon pobjede protiv srbije,imaju odlicne igrace mandzukic zabija redom modric je tu olic i ostali,walesa sam gledao vise puta i nisu mi se nikako svidjeli jedino po meni sto bale nesto vrijedi ono sto pisu neki ima dosta igraca sto igraju u engleskim ligama to nema veze sa kvalitetom ove reprezentacije jer dosta tih igraca nisu da kazem igraci koji se mogu porediti sa jednim modricem ili srnom,jedino kao sto rekoh bale i eto belamy sto su po meni odlicni igraci cak mi i onaj ramsey nije neki igrac,tako da po kvaliteti hrvati imaju dosta bolju ekipu,cak je srbija razbila wales 6:1 a isto tako bih je uzela bez problema wales 2:0 hrvati su ih kod kuce isto uzeli 2:0 i ocekujem danas njihovu pobjedu ali eto osigurat cemo to sa x2 koje po meni dolazi bez problema jednostavno ne smiju gubiti bodove jer bi im samim tim belgija pobjegla trenutno obe ekipe imaju isti broj bodova po 13 i sigurno ce se do kraja boriti za prvo mjesto
By canca
#8376 Kako sam malo vise pisao kod prvog tiketa ovdje cu pisati samo kroz dvije-tri recenice...

Berdych T.(-4.5)-Querrey S. 2 1.60
Dva odlicna servisera susrest ce se danas u Miamiju. Berdych me na ovom turniru neugodno iznenadio i oba meca je odigrao lose i u oba se provukao a pogotovo jucer kada je Falla sam sebi upropastio dobiveni mec. Querrey je jucer odmarao kako je Raonic zbog bolesti predao prije pocetka meca. Danas ocekujem Querreya na nivou, odmornog i spremnog i mislim da cak moze i uzeti ovaj mec ali sigurnija mi je opcija da ne gubi s 4 gema razlike.

Crna Gora-Engleska X2 1.26
Malo iznad sam pisao nesto o ovome tipu. Crnogorci su dosta jaki na rijecima prije utakmice, pocevsi od trenera do igraca. Zele kao napraviti neku pomutnju prije meca ali im to ne uspjeva. Gerrard je izjavio ''Nitko nije dobio utakmicu rijecima pa tako nece ni oni''. Englezima su danas prijeko potrebni bodovi i dostizanje Crne Gore. Kvalietnija su reprezentacija i ovo provociranje im samo jos vise podize samopouzdanje.

Wales-Hrvatska x2 1.15
Jako tezak dvoboj po meni ocekuje Hrvatsku veceras. Neki predvidjaju laku pobjedi ali je Wales dosta neugodan kuci i ucinit ce sve da pomrsi racune ekipama u grupi. Hrvatska se dosta istrosila protiv Srbije ali su izjavili svi da ce skupiti snage i odigrati na nivou ovu utakmicu koja je jako vazna za njih. Kod Walesa nece biti Allena i Ramseya, a kod Hrvatske Simunica i Kranjcara. Od prve minute bi trebala poceti dva brazilca sa hrvatskim drzavljanstvom Sammir i Eduardo. Mislim da veceras Hrvatska dobija ovu utakmicu jer su kvalitetniji ali ocekujem tezak zadatak i zbog toga sam se pokrio i x-om. I da napomenem da je Bale bio upitan i tek je sinoc odluceno da ce igrati i nije 100% spreman.

Ja cu na ovo dodati jos Belgiju 1.

kvota 2,32
ulog 8/10
By tininho
#8378 majko mila pa sta se ovo dogada?? ovaj brown mi prosjedi drugo poluvrjeme na klupi, portugal ne moze dat gol, a cibona gubi 20 razlike od kvarnera??!! ovo je stvarno vise za plakat
By BGriffin32
#8381 Dallas-LA Clippers 2 1,97
Fan sam Clippersa i u zadnje vrijeme ne igraju dobro kao što su igrali na početku sezone. Ali mislim da će večeras Chris Paul uništiti Dallas i da ga Mayo/Collison neće moći zaustaviti i da će ih olako prolaziti i davati poene ili asistirati Griffinu i Jordanu.Ako Butler i Crawford budu tricaški raspoloženi Clippersi će ovo dobiti. Clippersi su ih dobili u prve dvije utakmice (+6 i +22)

Wales-Hrvatska 2 1,66
Hrvatska se bori sa Belgijom za 1. poziciju u grupi A i ne smiju kiksati večeras. Belgija ima dosta lakšu utakmicu protiv Makedonije i trebali bi pobijediti.. Wales nije neka ekipa i još se ne zna hoće li Bale igrati..neki govore da hoće neki da neće ja isto mislim da neće igrati jer Wales nema šanse da prođe dalje i da Bale neće riskirati da se povrijedi na dulje vrijeme. Stoga mislim da Wales nema nikakve šanse protiv Hrvatske bez Balea ( a nema ni sa njim :D ) mislim da će Hrvatska svojim iskustvom riješiti ovu utakmicu u svoju korist.