Otkad su Kelti izgubili Garnetta, a Knicksi Chandlera i Rivers i Woodson preferiraju small ball petorku, što će već sljedeće sezone biti glavni trend u NBA ligi. Tako za Knickse na PF počinje Carmelo, a na C Kenyon Martin, za Celticse na PF Green, a na C Bass. Što znači da ćemo veći dio utakmice gledati obračun Green-Carmelo, a Piercea će preuzeti Shumpert. Woodson počinje sa 3 playa Felton-Prigioni-Shumpert. Naravno, ovo ćemo sve gledati ako se ne vrati Chandler, a trenutno je pod upitnikom.
Pierce je sporiji igrač, sa sporijim ali jako metodičnim i preciznim ulazima, ali vidjet ćemo kako će se snaći protiv terijera kakav je Shump. Ja mislim da će mu Shump stvoriti probleme, ali opet ima protuigru protiv njega a to je igra leđima u low postu gdje je stvorio velike probleme i jednom Sefoloshi.
Na drugoj strani teško se bilo koji igrač može fizički nositi protiv Mela, ali Jeff Green je zajeban igrač, atleta i neće maziti Mela. Plus za over je što je Anthony vječno napaljen na ovakve utakmice.
...da odmah razjasnim, ovo je copy-paste posta od člana stockton to malone...samo što je on to još bolje ,stručno, objasnio nego što bih to ja napravio, pa ne želim ponavljati analizu...želim reći da sam htio odigrati upravo ove parove, iako vidim da se večeras Pierce igra over, ja mislim da ide u under...Carmelo ima otvoren put pod košem i odličan je u slobodnim bacanjima... dijelim mišljenje da će to biti egal utakmica,dakle puno minuta za Carmela , a Boston ima dovoljnu širinu u šuterima ako Pierca nebude išlo, čemu se iskreno nadam...
Bos-New:P.Pierce (19.5) 1 kvota 1.82
Bos-New:C.Anthony (28.5) 2 kvota 1.95
fortunawin , ukupna kvota 3,6 ulog 7/10
Peković(14.5) VIŠE 1.75 (Peković je jedini pravi centar Minnesote i puno napada i akcija se svodi na njega.Granica je po meni premala jer kapacitet Pekovića i ono što on može u napadačkom dijelu je puno više.Detroit se trejdom Princea i dolaskom Calderona opredijelio za atrakciju i za jednu napadačku igru gdje puno zabijaju i puno primaju.Pekovića će vjerojatno čuvati Monroe koji je atletski moćan ali ne igra neku bajnu obranu i vjerujem da će Peković bez problema proći ovu granicu.)
Griffin(19.5) VIŠE 1.75 (Chris Paul je upitan i to je jedan razlog više zašto igram Griffina ali bez obzira na to Griffin se u zadnjim utakmicama nije baš nazabijao izuzevši utakmicu protiv Sacramenta jer Clippersi imaju odličnu klupu i često rješavaju utakmice do zadnje četvrtine.Večeras bi trebalo biti neizvjesno u Dallasu i Griffin bi trebao malo više potegnuti a protiv Nowitzkyog bi trebalo biti i prostora.Problem mogu biti osobne pogreške jer ih Nowitzky odlično iznuđuje ali nadam se da neće doći do toga.)
FORTUNAWIN
ukupni koef. 3.06 ULOG: 8/10
-Zadnju tekmu igrao protiv defanzivno jakog Memphisa i utrpao im je 26 koševa pod pokrivačom Ray Allena, taj se meč igrao u Subotu i imao je dosta vremena za odmoriti se a to je jako važno za nekog tko već ima 35 godina na ledjima. Ne igra Garnett pa će Pierce pokupiti koji šut od Garnettove porcije od 15 koševa. Nema Garnetta te će Pierce biti lider ekipe i utrpat će im jedno 25 koševa
Sretno svima!
susret izmedu Detroita i Minnesote u kojem je moj pick over Stuckeya,njegov cuvar bi trebao biti Luke Ridnour koji nije bas narocito kvalitetan branic..pratio sam tekmu protiv Chicaga di ga je Butler lagano prolazio i poentirao,te danas ocekujem da bi Stuckey sa svojom agresivnom igrom i ulazom pod kos mogao prebaciti ovu granicu,ove godine jos nisu igrali a Stuckey u zadnje 3 tekme postize 13 koseva protiv Charlotte,10 protiv Netsa, i 11 protiv Miamia...jednostavno utakmica dvije rasterecene ekipe di bi moglo biti i koseva a nadam se da ce to i Stuckey iskoristit za preci ovu granicu..
Nowitzki over 18.5@ 1.75
Dallas danas docekuje Clipperse koji su u zadnjih 5 ttekmi 4 igrali kuci i sljedi im jako tesko gostovanje.Dallas se sve vise problizava 8. mjestu na zapadu te ce danas jako zapeti da iskoriste kiks Lakersa sinoc kako bi se jos malo priblizili.Ako ce netko vodit Dallas veceras to ce naravno biti Dirk,u zadnje 3 utakmice je 1 isao over ali nije bas uzimao ppretjerano puno suteva,protiv Netsa 16 koseva uz sut 8/10,protiv Bostona je dao 22 a protiv Utah 17 uz opet malo suteva 7/13...ove sezone je nastupio u drugom medusobnom susretu i zabio je 15 koseva ali to je bio period kada je hvatao pravu formu u kojoj danas definitivno jest.
FortunaWin
2.98
8/10
Stockton to Malone said
Griješite u startu, ne razumijete ili ne gledate utakmice... Neću ulaziti u to hoće li netko u over ili under, govorim sa taktičke pozicije... Niti će Mela čuvati Pierce niti će Pierce čuvati Mela.
Otkad su Kelti izgubili Garnetta, a Knicksi Chandlera i Rivers i Woodson preferiraju small ball petorku, što će već sljedeće sezone biti glavni trend u NBA ligi. Tako za Knickse na PF počinje Carmelo, a na C Kenyon Martin, za Celticse na PF Green, a na C Bass. Što znači da ćemo veći dio utakmice gledati obračun Green-Carmelo, a Piercea će preuzeti Shumpert. Woodson počinje sa 3 playa Felton-Prigioni-Shumpert. Naravno, ovo ćemo sve gledati ako se ne vrati Chandler, a trenutno je pod upitnikom.
Pierce je sporiji igrač, sa sporijim ali jako metodičnim i preciznim ulazima, ali vidjet ćemo kako će se snaći protiv terijera kakav je Shump. Ja mislim da će mu Shump stvoriti probleme, ali opet ima protuigru protiv njega a to je igra leđima u low postu gdje je stvorio velike probleme i jednom Sefoloshi.
Na drugoj strani teško se bilo koji igrač može fizički nositi protiv Mela, ali Jeff Green je zajeban igrač, atleta i neće maziti Mela. Plus za over je što je Anthony vječno napaljen na ovakve utakmice.
Molim vas nemojte više pisati da će Anthonyja čuvati Bass jer sam dobio epileptični napad...
za ovo definitivno ne znam, ja uzimam u obzir prethodne dvije utakmice u sezoni kada je pierce redovno bio na carmelu, ako je ovo istina svaka čast na ovoj informaciji
Baresa said
Ne vjerujem da će P.Pierce ići under:
-Zadnju tekmu igrao protiv defanzivno jakog Memphisa i utrpao im je 26 koševa pod pokrivačom Ray Allena, taj se meč igrao u Subotu i imao je dosta vremena za odmoriti se a to je jako važno za nekog tko već ima 35 godina na ledjima. Ne igra Garnett pa će Pierce pokupiti koji šut od Garnettove porcije od 15 koševa. Nema Garnetta te će Pierce biti lider ekipe i utrpat će im jedno 25 koševa![]()
![]()
Sretno svima!
da nije Tony Allen
jako povoljna margina i mora se iskoristiti, par je već objašnjen pa da ne duljim, Pekman nije u nekoj posebnoj formi, al je u stanju svakome utrpati 15+ poena, a pogotovo Detroitu, čuvat će ga Monroe koji nije močan u obrani... na prosjeku je od 15.6ppg...
Dallas-LaClippers x2 1.73
Clippersi daleko jača momčad, imaju najdužu klupu u ligi, među najjače 4 5 momčadi, iako je Dallasu ovo jako bitna tekma za playoff, pogotovo nakon poraza Lakersa sinoć, mislim da nemaju velike šanse dobit ovu utakmicu, iako možda Paul neće igrati, u zadnjih 5 međusobnih Clippersi imaju 4 pobjede i mislim kako će večeras kvaliteta i duža klupa ipak presuditi...
FortunaWin:kvota 3.03
Ulog:7/10
bukefal123 said
Peković 14.5 over 1.75
jako povoljna margina i mora se iskoristiti, par je već objašnjen pa da ne duljim, Pekman nije u nekoj posebnoj formi, al je u stanju svakome utrpati 15+ poena, a pogotovo Detroitu, čuvat će ga Monroe koji nije močan u obrani... na prosjeku je od 15.6ppg...
Dallas-LaClippers x2 1.73
Clippersi daleko jača momčad, imaju najdužu klupu u ligi, među najjače 4 5 momčadi, iako je Dallasu ovo jako bitna tekma za playoff, pogotovo nakon poraza Lakersa sinoć, mislim da nemaju velike šanse dobit ovu utakmicu, iako možda Paul neće igrati, u zadnjih 5 međusobnih Clippersi imaju 4 pobjede i mislim kako će večeras kvaliteta i duža klupa ipak presuditi...
FortunaWin:kvota 3.03
Ulog:7/10
Sretno sa tipom ali ja sam uvjeren da dallas dobiva ovo veceras pricekat cu info sa Paulom i odlucit o visini uloga.
Brook Lopez over... Utakmica Portland-Brooklyn...
Sada sam na rotoworldu pročitao da neće igrati Gerald Wallace i Joe Johnson... Ako njih dva ne bude, dva glavna scorera će biti Deron Williams i Brook Lopez... Više će pažnje Portland pokloniti Deronu sa Lillardom i Matthewsom koji su obojica dobri defenderi dok će Brook Lopez na sebi imati JJ Hicksona, koji IMHO nije baš neki obrambeni monstrum da kraj njega najbolji napadački centar trenutno u ligi se neće moći nazabijati
- Page 3 of 4
- 1
- ,
- 2
- ,
- 3
- ,
- 4