Jučer sam ga isto odigro i prošo .Pa ču ga i danas "ispoštivat" odličan igrač uz Pierca najbolji igrač Bostona (trenutačno na raspolaganju) igra odlično uzima po 15 šuteva na utakmici i redovito prolazi tu granicu kad izostaju bitni igrači.
Igra dosta između 33-37 minuta .I vidim ga dans da vodi svoju ekipu do pobjede protiv cledvenda koji je ranjiv sa ozljedama. (naravno minute i broj šuteva i to kad nema ronda garneta i sulingera)
21,5 - Wall J. (Was) MANJE 1,85
Samo ga psk ima još tako visoko bio u ss al ga blokirali nakon 15 min u ponudi.
Jeste da je zavio memphisu 47 poena al tu je došlo sigurno do jednog velikog pražnjenja i dosta igrača nije igralo njegovoj ekipi pa je uzelo dosta šuteva uz to imao je 24 bacanja šta danas sigurno neče imat.Uz to ide na wesbrooka koji je dosta dobar defanzivac i koji če sigurno znat zaustavit walll.a a samim time onda je neizbježan blowout.Newjerujem da može wall opet ponovit istu igrgu i očekujem ga na max 19-20 koševa.
kladionica:psk
MasterYoda said
meni se za danas kao glavni favorit nameće Kemba Walker više od 17,5 .Charlotte igra sa Orlandom kod kuće, Kemba im je ove sezone zabijao 32, 25 i 24, znači uvjerljivo iznad ove margine, a Orlando prosječno prima 20,4 koša od PG-a i svi znamo da Kemba puno bolje igra kod kuće nego u gostima, a današnji protivnik je usudio bih se reći uz njih najgori u cijeloj ligi tako da ne očekujem blowout ni s jedne strane
Ja ponavljam na Nelsona, bas idem do hattricka vidjeti ak ga drze u ponudi. Protiv Miamija mi donio dobru lovu pa zasto ne bi sad opet protiv Bobcatsa. Da Kembu na toj margini treba svakako uzeti .
Marko_OKC said
MasterYoda said
meni se za danas kao glavni favorit nameće Kemba Walker više od 17,5 .Charlotte igra sa Orlandom kod kuće, Kemba im je ove sezone zabijao 32, 25 i 24, znači uvjerljivo iznad ove margine, a Orlando prosječno prima 20,4 koša od PG-a i svi znamo da Kemba puno bolje igra kod kuće nego u gostima, a današnji protivnik je usudio bih se reći uz njih najgori u cijeloj ligi tako da ne očekujem blowout ni s jedne strane
Ja ponavljam na Nelsona, bas idem do hattricka vidjeti ak ga drze u ponudi. Protiv Miamija mi donio dobru lovu pa zasto ne bi sad opet protiv Bobcatsa. Da Kembu na toj margini treba svakako uzeti .
mislio sam i Nelsona spomenut, ali ne volim igrat 2 igrača na istoj utakmici iako vjerujem da će obojica preko jer u Orlandu osim njega i Harrisa nema tko ozniljno zabit pošto Vučević nije ni otputovao u Charlotte, a ovi ostali su ozlijeđeni, i sad sam provjerio, imaš Nelsona na 16,5 u Hattricku
kemba walker bi veceras trebao biti najsigurniji par ali opet radi se o nba i nikad nista nije sigurno,igrat cu da ce kemba veceras losoj odbrani orlandu ili njihovoj bolnici zabiti preko 17 poena kemba je ove sezone glavni igrac charlottea i na prosjeku je od 17 poena on je uz hendersona koji je u dobroj formi glavna napadacka opcija kod domacina ima svu slobodu moze uzimati koliko hoce suteva u zadnje dvije je uzeo protiv miamia 21 sut i zabio 20 poena prije toga protiv detroita je uzeo 20 suteva i zabio 25 poena,i veceras ocekujem da ce uzeti veliki broj suteva i da ce ici na 20+ protiv orlanda je igrao vec tri puta ove sezone i ima prosjek od 27 poena,redom im je davao 32,25 i 24 poena zasto onda da i veceras ne zabije 18 ocekujem veliki broj poena veceras a samim tim bi opet trebali kemba i henderson u over
00:00 Jameer Nelson (Charlotte - Orlando) over 16.5 DA @ 1.85
nelsona moram igrati upravo iz razloga sto orlando ima veliki broj povrijedjenih afflalo je out i nece ga biti do kraja sezone,nema tu ni vucevica koji nije putovao u charlotte,glen davis je out,turkoglu,harrington dok je nicholson upitan tako da ostaje jedino nelson kao napadacka opcija i veceras ocekujem da opet uzem veliki broj suteva kao i u zadnjoj protiv miamia gdje je zabio 27 poena i uzeo cak 20 suteva,veceas protiv charlottea bi trebao imati vise prostora i trebao bi lakse doci do poena,ove sezone u tri utakmice protiv charlottea je na prosjeku od tacno 16 poena,zabio im je jednom 16,10 i 22 poena ali u tim utakmicama su igrali i vucevic i afflalo i ostali koji su veceras out a ovi igrace koji su out su uzimali redovno oko 15+ suteva,veceras neko mora zabiti oko 20 poena u orlando i vjerujem da ce to biti nelson
uz ova dva igraca mi se isto svidja pekovic over 15,5 i brook (18.5) i horford (17.5)
-netriba puno pisat o ovome, mvp lige zeli nastaviti niz i uz svo postovanje bullsima, on ovu utakmicu moze zabiti svaki napad, margina je dobra i ocekujem tjesnu utakmici, a tu je lebron najjaci, ocekujem da ce u 4.cetvrtini zabiti bar 8-10 poena i mislim da ovo ide. Wade je upitan i bolje bi bilo da nezaigra, ali cisto sumnjam da ce dns sjedit na klupi, bude li on igrao, ocekujem i njega over
deron williams 19.5 vise
-otkad nema joe-a, donio mi je lipe pare, ako ga krene sut, bice blizu ovoj granici vec do poluvremena, neocekujem blowout, te vjerujem da on dns ide malo preko ove granice jer mislim da ce ovo biti utakmica s dosta poena, a ko ce potegnuti ako nece on
ellis 20.5 vise
-dvoumio sam se izmedju njega i holidaya, ali bude li zainteresiran za utakmicu(ko je gledao mil-atl znace o cemu govorim, do zadnje cetvrtine nije nista napravio i samo se vuka po terenu) on ovo prolazi sigurno. Phila u prosjeku s njegove pozicije prima 19 poena, ali on je svakako igrac koji ide preko toga
koef 5.63
ulog 6/10
J. Green (14.5), over - Grin u zadnje vreme u odlicnoj formi, uzima mnogo vise suteva otkad nema Ronda, a sad i Garneta... Uz Pirsa glavni igrac Seltiksa, sinoc prosao protiv Njujorka, jedan je od "mladjih" u Bostonu pa ne bi trebalo da je previse umoran od sinoc... Verujem da ce prebaciti ovo protiv preslabog Klivlenda...