Teodosić over 13.5
Framar over 14.5
Pittsburg 1
Lokomotiva 1
sretno
Dzeva Melo said
Karlovic - F.De Paula 22,5 vise 1,80
Posle dana pauze nastavljam sa parovima tenisa i imam jedan dobar par kojeg sam odma uplatio cim sam vidio ponudu i granicu. Karlovic igrac kojeg vecina dobro poznaje, jak server, ne posebito dobar returner, brzo zavrsava svoje gemove, lako gubi gemove na servis protivnika, igra duge setove koji idu u tie break i tu se u vecini slucajeva zavrsavaju. Karlovic forsira betonsku podlogu jer ona mu najbolje prija uz njegov stil igre i tu moze biti prijetnja nekim igracima ali na zemlji je totalni propalitet. Danas kvota na njega 1,35 kvota po kojoj ga ne bi uzeo za pobjedu, ali ne bi igrao ni paula da ce pobijedi danas. Karlovic prvi put ove godine nastupa na nekim turniru zemlje i jucer je u prvom kolu pobijedio dobrog zemljasa Hocevara u 2 tie breaka po 7-6. Mec bez neke tenzije, servis po servis i tako sve do tie breaka. to se tice ove podloge servis Karlovica je sporiji jer zemlja to malo uspori, i zato igraci koji imaju jaku servu imaju maliih poteskoca na zemlji, i zato se nemojte cuditi kada na zemljanoj podlozi igraci tipa karlovica, isnera, raonica pretpre vise breakova u mecu..jednostavno to je tako. Sto se tice da paula tipican zemljas, lik koji forsira ove turnire, ne toliko poznat igrac u svijetu tenisa ali u svijetu ovih challengera po juznoj americi je puno poznat. Ove sezone ima skor na zemlji 4/6 sto odma govori da nema nekih zapazenijih rezultata ali cinjenica koja govori da je baziran samo na ovu podlogu i ove turnire. U prvom kolu je pobjedio cabla koji je odlican igrac zemlje i tu je paula malo iznenadio, ali dobro po njeg sto bi mogla biti naznaka dobre forme ovog igraca na ovom turniru. pobjedio je u 2 seta 6-3 6-4 rekao bih impresivna pobjeda s obzirom na protivnika. Ne bih realno danas prognozirao pobjednika, mislim da ovde nece biti puno sanso za brejk, vidimo kakvi se igraci sastaju, betonas server, protiv tipicnog zemljasa...rezultat 7-6 6-4 je dovoljan za prolaz sto mi se mnogo svidja i po meni ovo je pick dana. odlicna granica, svi znamo kada karlovic igra bude granica 23,5 ili 24,5 danas je drukcije, odlicno po nas. mozda cak i mec koji ide u 3 seta, po meni stvarno odlican pick za danas i sretno ko prati. mec pocinje u 16.30, napisao sam analizu na vrijeme
UncleDrew said
Danas veliki derbi za 1.mjesto u skupini između CSKA i Reala,ja ću probat over na 2 najbolja igrača u tom meču:
M.Teodosić (-13,5+) više 1,85
Miloš za mene jedan od najboljih igrača eurolige i odličan tricaš prvi je u euroligi po ubačenim tricama čak 2,83 po utakmici i u ovako važnoj utakmici vjerujem da će odigrati dobro i vući svoju momčad.Postotak za 2 mu je 62,2% a za tricu 41,5%, zamjena mu je veteran Papaloukas koji ne igra puno i Miloš ne stoji na klupi puno odmah se vraća u igru,u prosjeku igra 31,5 i u tome je među prvima.
R.Fernandez (-13,5+) više 1,85
Izabrao sam Rudya bivšeg Trail Blazera jer očekujem danas da on predvodi svoju momčad u ovoj vrlo bitnoj utakmici,dobar šuter,dobar u ulazima pod koš i iznuđivanju faula također neloš tricaš iako mu je postotak slab u TOP 16 26,2% dosta ga je pokvario u odnosu na regularnu sezonu ali to je znak da ih je puno i ispucao tako očekujem i danas,prošlu utakmicu kad su igrali im je dao 20.
Sreetno ko isprati![]()
germania
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]