Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By canca
#8655 19:00 Joao Souza (BRA) - Rogerio Dutra Silva (BRA) 22,5 2 @ 1.85
Najzanimljiviji dvoboj challengera u Pereiri odigrat ce Joao Souza i Rogerio Dutra Silva. Joao Souza brazilski je tenisac koji se trenutno nalazi na 123 ATP mjestu. Kroz citavu svoju karijeru igra challengera, a kao i vecini challenger igraca najvise mu odgovara zemlja gdje postize najbolje rezultate.Ove sezone igrao je polufinala challengera u Sao Paolu i Salinasu. Na challengeru u Sao Paolu (zemljanom, polufinale je igrao na hardu) cak je i dobro namucio Rafu Nadala u sesnaestini finala.
Njegov protivnik danas biti ce Rogerio Dutra Silva. Dutra Silva je kao i Souza brazilac i prezezito igra zemljane challengere. Ove sezone nije pruzio bas partije koje su se od njega ocekivale, najbolji rezultat ove sezone mu je finale challengera s pocetka sezone u Sao Paolu. U vecini drugih challengera je ispadao u drugom ili prvom kolu.
Ova dva tenisaca do sada su se susrela 3 puta i Souza je ostvario dvije pobjede. Zadnji put susreli su se na pocetku sezone kada je slavio Dutra Silva rezultatom 7-5 6-7 7-6. U sva tri meca su prolazili danasnju granicu pa tako nesto i ocekujem danas. Nisu u nekim formama, obojica se muce na ovom turniru, igraju na najadrazoj podlozi.. Ocekujem neizvjestan mec i tesko je prognozirati pobjednika tako da mi je over gemova najrealnija opcija.
Izvinjavam se na kracoj analizi, zurio sam zbog para ispod..

23:55 How many games will Andy Murray win in the match ? 10,5 2 @ 1.90
Po svemu sudeci ovo je greska bwina. Stavili su i Murraya i Gasqueta 10,5 gemova u mecu a jos je na over Murraya kvota 1.90. Po ostalim kvotama bi se dalo zakljuciti da su fulili marginu. Evo ukratko cu ovu analizu da svi stignu uplatiti. Murray ne igra bas na svojoj razini ovaj turnir, dosta se muci u mecevima, sto smo mogli vidjeti protiv Dimitrova prvi set, protiv Seppia, protiv Cilica prvi set.. Protiv Cilica je odigrao solidno imao je nekoliko odlicnih poena i u prvom setu je napravio cak 3 brejka ali je i popusio 2. Richard Gasquet me ugodno iznenadio sinoc razvalivsi igrom Berdycha koji je 6. igrac svijeta. Berdych mu jednostavno nista nije mogao, nije mogao stizati njegove bekende a Guska je stizao svaku Berdynu lopticu. Ova dva tenisaca do sada su se susrela 7 puta, a Murray je 4 puta odnjeo pobjedu. Ovaj tip mi se cini jako izgledan jer ocekujem da ce Murray uzeti bar set sto znaci 6 gemova i to ce najvjerovatnije biti dosta jer ce Murray osvojiti ili jos jedan set ili ce otici u 3 seta.
By Dzeva Melo
#8671 B.Paire - P.Amritraj 20,5 over 1,80

Jucerasnji par Karlovic na vise gemova prosao :) danas mi je ponuda skroz losa i jedva sam odabrao ovaj par, ali ne preporucujem neki veci ulog..jer sam jedva iskopao i ovo ali na kraju kada pogledam sve i nije toliko los izbor Omjer u kvaliteti ova dva tenisera je mnogo velik i Paire je mnogo bolji igrac ali...Sto se tice Paire-a najbolja sezona u karijeri i pocinje se polako dizati na renkingu i trenutno je 38. Sto se tice podloge igra se mec na hardu sto godi Paire-u ali s druge strane isto toliko godi i amrtitraju. paire visok igrac koji ima jaku servu, solidnu igru ali za sekund se pogubi na terenu i pocne gubiti poene, gemove i zna cak izgubiti i 3-4 gema zaredom, dijete je jos u glavi i vecinu meceva iskomplikuje sto cu vam malo dolje i kazati. amritraj isto dobar server, imao sam priliku gledati u chennaiu gdje je dobio rufina, ali iznenadilo me njegovo serviranje gdje je gotovo svaki poen osvajao servom i stvarno je doba server. paire ove sezone ima skor 7-5 na hardu i najbolji rezultat mu je 3 kolo indian wellsa, ostalo je znao ispadati u drugim kolima, prvim kolima i tako. Sto se tice Amritraja on ima skor na hardu 8-2 i on forsira ovu podlogu, i pokusava igrati challengere po americi, nekada dobije pozivnicu, nekada igra kvalifikacije za turnire ali ovo je tip podloge koji igra vecinu sezone. Paire je nastupio ovde jer je vrlo rano ispao u miami-u cak u prvom kolu od llodre gdje ga je llodra isprasio. onda je dosao na turnir u le-gosieu i u prvom kolu imao prelak zadatak (prelak na papiru) imao je mec protiv hemery-a gdje je kvota bila 1,03 na njega a on izgubio prvi set i na kraju dobio u 3 seta, lose. u drugom kolu imao molchanova kvota 1,20 je bila na paire-a, on ga je dobio u 3 seta dobivsi prvi, izgubivsi drugi, dobivsi treci. u drugom kolu je imao dobrog servera pa me ne cudi taj rezultat jer rekao sam zna se pogubiti na svojoj servi pa izgubiti koji gem, a zna i lose igrati kada prima servu. desi mu se da lako izgubi prvi set onda se vrati, ili dobije prvi set ubjedljivo onda u drugom skroz drugi igrac. NEKONSTANTNOST. amritraj dosada u igrao kvalifikacije i u dva meca je dobio prvo shamasdina pa minu sa 2-0 onda u prvom kolu dobio bakera sa 2-0, gdje je vec iznenadjenje, jer baker je igrat koji ga je trebao namuciti ali ga je lako rjesio u 2 seta, u drugom kolu dobio gicquela 2-0 u 2 teska seta ali ipak 2-0. amritraj uhvatio formu, dosada bez izgubljenog seta, paire se muci na ovom turniru, mislim da i nema nekog motiva jer ne prikazuje nikakvu igru. ne bi me cudilo da paire dobije jos jedan mec sa 2/1 ili cak i izgubi..ne vjerujem da ce ga paire lako dobiti zbog svega ovoga, ocekujem bar jedan tezak set jer amritraj sigurno to moze, i ako paire bude imao koju svoju ludu minutu ovo je lagan prolaz. granica je predobra i sigurno za neki srednji ulog treba pokusati. sretno
By Milaneto
UncleDrew said

Evo jedan par iz eurolige jučer je bilo 2/2 nadam se da ce opet biti uspjesno:

18.5/Brown B. više 1,85

Brown trpa koda je u NBa-u sa prosjekom od 18 koševa po utakmici.Ima sve ovlasti u Montepaschiju,prvi je strijelac eurolige,prvi po odigranim minutama,upucenim šutevima,pogođenim slobodnima ima toga još.Danas dočekuje Barcelonu i gdje ces veci motiv od takvog kluba za trpat koševe što mu je draže nego asistirat iako je play(nešto slično kao Westbrook).Prošlu im je dao 19 u gostima neka tako bude i danas.

druze moram i ja da te pohvali..svaka cast za juce! ja sam spojio tvoja dva para sa 3nba:kobe,dirk i cousins i fino zaradio. sta mislis za spanulis na 15,5? razmisljam da ga spojim brown-om.
pozdrav!
By el principe milito
#8683 vikend listić
ferrer-haas 1 @1.6
khimki-caja laboral hend-12.5 2 @1.3
subota
inter-juve x2 @1.3
celta-barca 2 @1.4
s.williams-šarapova 1 @1.3
udinese-bologna 1x @1.2
nedjelja
ajax-nec 1 @1.2
atl.madrid-valencia 1x @1.15
kvota 8.1 ulog 9/10 iako je 8 parova sretno ako ko isprati
By bukefal123
#8685 Alba Berlin-Žalgiris ki 2 1.68
Igra se 13.kolo eurolige, Alba slabija momčad od Žalgirisa koji je skupio solidnih 5 pobjeda, i očekujem pobjedu gosta, a i koef nije loš... Alba ima score 2-10 dok Žalgiris ima 5-7,a kod kuće je Žalgiris razbio Albu 92:56...

Fenerbahce-Olympiakos 160 under 1.85
ovo igram zbog statistike jer je svakih 5 susreta dosada išlo ispod margine(154, 145, 155, 156 i 153 poena)

Maastricht-De Graafschap oba daju gol DA 1.41
ovo također igram zbog međusobnih susreta, igram oba daju gol zbog toga što je zadnjih 7 puta zaredom ovaj par prošao...

FortunaWin:kvota 4.38
Ulog:8/10
By UncleDrew
Milaneto said

UncleDrew said

Evo jedan par iz eurolige jučer je bilo 2/2 nadam se da ce opet biti uspjesno:

18.5/Brown B. više 1,85

Brown trpa koda je u NBa-u sa prosjekom od 18 koševa po utakmici.Ima sve ovlasti u Montepaschiju,prvi je strijelac eurolige,prvi po odigranim minutama,upucenim šutevima,pogođenim slobodnima ima toga još.Danas dočekuje Barcelonu i gdje ces veci motiv od takvog kluba za trpat koševe što mu je draže nego asistirat iako je play(nešto slično kao Westbrook).Prošlu im je dao 19 u gostima neka tako bude i danas.

druze moram i ja da te pohvali..svaka cast za juce! ja sam spojio tvoja dva para sa 3nba:kobe,dirk i cousins i fino zaradio. sta mislis za spanulis na 15,5? razmisljam da ga spojim brown-om.
pozdrav!

hvala ti puno, zaista mi je drago što sam vam pomogao i gode mi pohvale da nastavim u istom ritmu,a što se tiče Spanoulisa jedan mi je od najmržih za igrat i nikako da ga pogodim i savjetovao bih ti da prije spojiš s nekim parom iz NBA danas je odlična ponuda i može se nać dobrih parova Wink
By tininho
#8726 daj ajde pa ovaj brown je komedija da prvu 7 mislim si ulazi over bez problema zadnju sut 0/3 i izgube ljudi utakmicu zbog nkega jebo te igrac koji zadnju cetvrtinu ne da kos
By UncleDrew
#8733 i ja sam bio uvjeren da ide over gledo sam prvu cetvtinu gledam 7 je dao isto ko i ti bio uvjeren u over i otišo gledat film kad ono razočarenje...
By tininho
#8734 a i ovaj trener siene je genijalac ovaj trpa izvadi ga van na 5 minuta vrati se i koma je. u trecoj opet pocne zabijat i zadnju ga drzi na klupi 4 minute. i svaki puta kada je na klupi barca napravi seriju. pa igraju najvazniju utakmicu sezone, valjda moze odigrat 40 minuta
By UncleDrew
#8736 evo sad gledam igro je 3 minute manje nego u prosjeku ali ga to nikako ne opravdava imo je vrlo loš šut za 2 3/11 a trica jos i dobra 2/5,podbacio je večeras inače mu je šut za 2 49%...