Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By yoldza
LaVine wrote:
LaVine wrote:Gullerud 1.5 manje SINGL 1.85
O.Sullivan 1.5 manje SING 2.20

Dva igraca koji igraju samo odbranu.Gullerund i to malo sto udje nema veze u napadu i lose sutira.OSallivan moze samo iz neke polukontre ali obicno razigrava i on ne zavrsava.
Igrao sam i Cindrica manje od 4.5, kao i Jondala.
Stepancic na 3.5 vise jer ima sut u noge,a onaj pustinjaki covjek, golman Norveske dolje medju noge ne umije da brani :D

Prosla sva 4 singla :D
8 od 10 odlicna noc jos da Cindric i Stepancic nisu zeznuli za po jedan gol jedan gore jedan dolje bila bi fantasticna ;)

Jel doslo onaj gudafaon i joppsen to sam ispratio vidis da ti nisam maler :P. Brutalnooo Lavine uuuu svaka tebi cast
By LaVine
#87394 Nije poklon nego najgore postavljena granica.Poklon bi bio da je stavljen 1.5 i da se igra over.To je najvazniji igrac u ekipi Njemacke i u napadu i u odbrani.Do sada je razigravao ekipu i nije silovao gol, ali u ovakvim utakmicama ce on sigurno ici na gol i to je igrac koji u bukvalno svakom napadu moze da ga postigne jer je izuzetno prodoran.U dosadasnjim utakmicama je vise razigravao mada su bekovi igrali.katastrofalno.On i Veber se mijenjaju na srednjem, a kada su zajedno u igri Drux prelazi na lijevog i jos Kin igra katastrofalno.Jos jedna stvar koja nije dobra za under je sto ima najvecu minutazu u napadu.
Mada je 4 gola dosta :D
By Nasir Jones
#87397 Ticket estave
Philipp Weber (NEM) 2,5 gol. OVER 1,80 odds
Alex Dujhsebaev (ŠPA) 3,5 gol. OVER 1,75 odds
Kiril Lazarov (MAK) 6,5 gol. OVER 1,75 odds
Stake 1/10

Single bet365
Event: Germany vs Denmark (Match Handicap)
Selections: Germany +1.5
Odds: 2.00
Stake 2/10
By kokolo50
#87398 Ne treba zaboraviti kod Njemaca da se Fath raspucao protiv Češke,mogao bi on danas dosta minuta pokupiti na LV.Drux če podijeliti minutažu s Weberom,ali baš zbog njegove prodornosti mislim da če dobiti minute i na LV prije nego Kuhn.Njemcima je koliko dobro,toliko i problem jer znaju oni Landina i Greena,ali i ovi njih jako dobro.

Ima Supersport zanimljiv duel golova Taleski - Gurbindo.Igraju i u obrani i napdau jedan kontra drugoga,ali igrao bi na Filipa zato što ima veču minutažu,jer je izgledno da če minimum 30,ako ne i više minuta,na desnom vanjskom kod Španjolaca odigrati Alex Dujshebajev.

I razmišljam si o sedmercima za Makedoniju,naročito ako igraju Peševski iStoilov skupa u napadu jer ih je jako teško zadržati bez prekršaja. 3.5 sedmeraca over je 1.85. ne bi me začudilo da Gonzalez nešto ne skuha "svojim" Španjolcima.
By LaVine
#87410 Gensheimer 6.5 manje SINGL 2.00
Baling 2.5 manje SINGL 2.00

Gen. Lose igra ovo prvenstvo, nije siguran ni sa krila ni iz sedmeraca.Danci ne dozvoljavaju kontre i on jos izlazi u odbrani kada je na onoj strani pored klupe tako da jedno poluvrijeme nema kontri.Prosli put sam napisao da sa njegove strane krecu sve akcije Njemaca tako da ce imati bas malo ulaza sa krila i plus Danski golmani odlicno brane sa krilnih pozicija dok su slabiji sa 9 metara sto mislim da ce Njemci koristiti i da ce sutevi sa bekovskih pozicija biti glavna opcija u napadu.I kod izvodjenja sedmeraca ce imati mnogo problema jer je igrao sa Landinom u Kilu i poznaje bas dobro :D
Balling se prikljucio na 3 utakmici i iznenadio Spance sa 8 golova jer su odbranu orijentisali na Hansena i Smita sto je on iskoristio.Vec u prosloj utakmici je sve doslo na svoje i postigao je samo jedan gol i to iz koraka bombom sa 10 metara.Njemci igraju najbolju odbranu na bekovima i to je bukvalno rat.Na njegovoj strani ce biti Drux i Lemke, moze i Wincek da se prikljukci ako krene u sredinu mada on to ne radi.Nema visinu za skok sut da bi mogao ugroziti gol Njemaca i moze da prodje kada sw zabode sa suorotne strane ali ima problem sa mudima :D pa obicno prenese loptu na krilo ili trazi kontakt za faul.Njemci bekove bas biju i on se tu nece proslaviti.Ne zaboravimo da iako dobije poziciju za sut tu je Wolf kao i Heinewetter koji odlicno brane sa 6 metara.Wolf slabije brani sa 9 ali ovaj to ne moze sutnuti preko odbrane Njemacke dok Heineweter je majstor za te odbrane.
Weber 2.5 vise 2.00
Mortensen 2.5 vise 2.10
Toft Hansen R. 1.5 manje 1.65
Da nski golmani odlicno brane sa krila ali slabije sa 9 tako da sam izabrao Webera jer voli da sutne, a mislim da ce veceras i Kuhn igrati i dati makar 2 jer na 6-0 i slabije odbrane golmana sa 9 bi ga morao ubaciti.Pa ipak je treci strelac bundea lige :D Za Kuhna se bojim samo minutaze.
Mortnensen je prvi strijelac lige i veceras ce on igrati jer je Wolf ubica sa krila, a on je penicilin za njega.
THR igra msamo odbranu i ne znam kako ce dati 2 gola.I kada igraju sa 2 pivota na liniju ulazi Zachariassen tako za njega nema mjesta u napadu.
Vecerasnja utakmica kada uplatim singlove :D
By kokolo50
#87415 http://www.handball-planet.com/rune-dah ... r-germany/ Dahme umjesto Jankea u ekipi,znači da če Gensheimer dobiti odmora danas.

Henrik Toft Hansen 1.5 over 1.85
Igra gotovo 50 minuta po tekmi.Zna zaraditi i 2 minute često,ali ako če izlaziti Njemci na Hansena i Laugea, obojica znaju podvaliti loptu na crtu,naročito Lauge s kojim igra u Flensburgu.Do sada je puknuo 8x po golu i zabio 7,3x šutirao 2/2 i jednom 1/2.

Tobias Reichman 1.5 over 1.65
Ne znam tko če početi tekmu,oni ili Groetzki,ali znam tko če pucati sa 7 metara ako Gensheimer promaši.Podijele li on i Groetzki po 30 minuta na desnom krilu,a mogli bi da održe kvalitetu svih 60 minuta,Reichman bi mogao danas do 2 gola.Samo prvu tekmu na prvenstvu dao je Prokopf Gensheimeru da puca 7m kad je fulao prvi šut,Reichman ga je mijenjao nakon toga,pucao je i onaj za 25-25 kontra Slovenije.

Ako Gensh fula,dobro i LaVineu i meni,jer onda če Gensh under a Tobias over :D