Sarmiento 1.5 manje SINGL 2.10
Veceras nema sanse jer ce odbrana biti na njemu, a Perez ce ga pojesti jer ga zna u dusu, igrali su dugo zajedno.Iz igre ne moze dati preko 3 gola jer ce sva paznja biti na njemu, a i godine su ga stigle.Kao sto rekoh i to sto sutne pola ce skinuti Perez.Za sedmerce je jos vaznije poznavanje igraca tako se ni tu nece nadavati, a i nece biti neki veliki broj.
Sarmiento igra manje od 20 minuta, veceras mozda i manje jer ce Entrerios dok se lomi utakmica provesti u igri na srednjem beku.Makedonija igra jako u odbrani i ne dozvoljavaju lake golove i cesto sprjecavaju i sedmercima.Ako da 2 gola za 15 minuta svaka mu cast
Gurbindo 2.5 manje
Entrerios 2.5 vise
Rivera 4.5 vise
Dusebajev ce igrati veci dio veceras, a Gurbindo ce najveci dio minutaze odigrati u odbrani.MOze nesto i na krilu, ali ce veci dio na desnom beku gdje u ovoj utakmici nema sanse jer nema skok sut, a rekoh nema bas prolaza kroz odbranu bez faula.Za razliku od njega Entrerios pro bija avuda i sutira sa 9 i uvjek puca iz faula tako da je faul ili gol.On siluje na gol i mala je ovo granica.Rekoh da Makedonci prave sedmerce i ne pustaju lake golove, a Spanci vole da probijaju i izgleda ce igrati Aguinagalde sto otvara mnogo faulova i to isto koristi Entrerios kada udvajaju pivota.Rivera prvi izvodi swdmerce i to odlicno, brz je u kontri i sa krila.Ne bi trebalo da bude problem.
Jedino lapsus da je pa si mislio Lowen gdje su Landin i Uwe igrali zajedno
Ode komplet situacija u aut.Spanci se srdaju sa kombinovanim timom,a ovi se predali bez Lazarova.
Mork wrote:Kiro se povrijedio,trpajte hendikep na spance
Daj sutra malo ranije ako mozes izbaci kojega igraca jer vidim da imas najvece znanje u poznavanju rukometa . Jebe te malo sto si za kladionicu losiji pa mozda ne znas da vidis vrjednost nekog para ili kad granicu fule bas pa da naplatis ali vidi se da sve znas i pomoglo bi puno da izbacis koji tip gdje mislis da su fulili granicu. Pogotov sutra bice veliki rotacija, dvije tekme sa puno golova jedan lagani rukomet sa velikim rotacijama.
I pazljivo cita analizu jer poznaje rukomet.Primjetio cak u sred analize da sam napisao Kil, umjesto Lowen
Za dvojicu sam vec odlucio ali jos je rano
Kod Bjelorusa je ovaj Pukhouski strasan suter i 3.5 preko 1.85 je po meni tip dana, opusteno ce igrati glavni igrac opalit ce 10 lopti sigurno.
Srbi nemaju ni zasta igrati ne bi me cudilo da svi odu u under i naplate to.
Kod Sveda po meni sve tacne granice.
Nadam se da ce mi neko pomoci, predloziti.
Granice su vece za 1, dok su nekima ok. A sto je najvaznije kvote su 1.85 nisu kao u ostalim 1.6
https://prnt.sc/i3wj59