Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By pennyHardway
#87588 Pukhouski preko 2.5 mozzart kvota 1.75 je zicer, u pocetku je imao neki stomacni virus sad sve bolje igra i nema mu odmaranja danas.

remili preko 2.5 jako povoljno, danas mu puno veca minutaza srbi ce igrati light danas a Nedima ionako ne nemoguce zaustaviti jedan od najbolji sutera je i kad udje u seriju ovo prebaci za desetak minuta.

Ovaj pukhouski je bas za veliki ulog, najjaci im igrac znaci deset suteva uzima ja ga vidim na 5,6 golova.

gottfridsona preko nemojte ,velike rotacije ce svedi praviti i grana 3.5 mu je korektna.
Last edited by pennyHardway on 22 Jan 2018, 19:02, edited 1 time in total.
By pennyHardway
LaVine wrote:Nenadic 4.5 manje SINGL
Mem 3.5 manje SINGL

Mislim da ce ovo biti razbijanje od strane Francuza.Utakmica gdje ce kombinovati sastav i odmarati igrace.Nenandic je nezainteresovan za igru i jedva ceka da se zavrsi prvenstvo sto je i izjavio.Jovica me je i smanjio minutazu na nekih 30 minuta i da ubacuje Jovanovica.Ovdje je jednostavna racunica, ako bude egal igra protiv prve postave Francuske gdje nema sanse da probije kroz sredinu ili je razbijanje Francuske gdje on opet ide na klupu.Utakmica bez rezultatskog znacaja za Srbiju, a on izjavio da poslije prvenstva napusta reprezentaciju i logicno je da trener da sansu drugim igracima.
Mem ce po mom misljenju danas da odmara, a Remili u igru i to je glavni razlog za ovaj singl.Odigrat ce on nekih 15-20 minuta zavisno od rezultata, sto nije dovoljno da prebaci ovu granicu jer je u dosadasnje 4 utakmice ovo prebacio samo jednom, a igrao je preko 45 minuta po utakmici.
REMILI 2.5 VISE
MAHE 5.5 VISE
GUIGOU 2.5 MANJE
Vec sam napomenuo da ocekujem manje igre Mema,a vise Remilija.Moze on ovo prebaciti i za 20 minuta u slucaju nekog egala ali ovdje ce igrati vise i ocekujem njegovih 5-6 golova.
Mahe bi trebalo da igra vise na krilu i da odmori starog Gigua, tako da su mi ova dvojica povezani kao i Mem i Remili.Moze Mahe i na beka po potrebi, kontre, minutaza i jos izvodi penale.Gigu nekih 15 minuta i zavrsio je utakmicu.On je prebacio 3 puta ovu granicu, dva puta za po gol i sve sa ful minutazom i jos je protib BLR prebacio jer je izveo sedmerac.
Ovo je idealna projekcija ali samo u slucaju da Francuzi lagano dobiju utakmicu, mada je ovo kombinacija koja moze proci i uz poprilican otpor Srbije.

Brate u formi si i ali Mahe preko 5.5 tipujes a u 80% kladionica je na 4.5 granici i to imas i kvota 1.95 preko 4.5. Nemoj to da radis vise to su kardinalne greske da ne igras na najboljoj granici koju nude a ko vec je nemas nemoj ni igrati jel je gol ogroman na igrace u rukometu oko 20% je. Mahe je puno igrao proslu i danas ce ga sacuvati kolko mogne jer mu je Mahe jedan od rijetki koji mu mora igrati svi 60 minuta u polufinalu i finalu. Meni je na 5.5 Mahe prije ispod a na 4.5 no bet, majstorski puca sedmerce mozda najbolji na svijetu u tome i za to me jedino strah igrati ga ispod inace bi to bio zicer jer nece igrati vise od pola sata danas.
By zg0011
pennyHardway wrote:Pukhouski preko 2.5 mozzart kvota 1.75 je zicer, u pocetku je imao neki stomacni virus sad sve bolje igra i nema mu odmaranja danas.

remili preko 2.5 zicer isto tako, danas mu puno veca minutaza srbi ce igrati light danas a Nedima ionako ne nemoguce zaustaviti jedan od najbolji sutera je i kad udje u seriju ovo prebaci za desetak minuta.

Ovaj pukhouski je bas za veliki ulog, najjaci im igrac znaci deset suteva uzima ja ga vidim na 5,6 golova.

gottfridsona preko nemojte ,velike rotacije ce svedi praviti i grana 3.5 mu je korektna.

Kolko si ti stavio na te takozvane “zicere” ako se smije znat ?
Mozes i listić slobodno priložit ako Se ne sramiš :D
By kokolo50
#87593 Mogao bi i Raphael Caucheteux te Romain Lagarde danas dobiti priliku ako Francuska napravi razliku.Caucheteux je lijevo krilo i već je igrao protiv Austrije i Bjelorusije,tako da i Guigou i Mahe mogu odmoriti.A i Lagarde bi mogao dobiti koju minutu na lijevom vanjskom naročito ako bude na SV Claire i Tournat na crti,jer svi igraju u Nantesu i dosta su uigrani.

Lukas Nilsson bi mogao danas dobiti veču minutažu kod Šveđana ispre Jeppsona i možda Jakobsson ispre Lagergrena lijevo.Obojica su na 2.5 marginama što bi mogli danas preči.Nakon Gerrarda dobro če doči Šveđanima da se raspucaju prije srijede i Norvežana.
By pennyHardway
zg0011 wrote:
pennyHardway wrote:Pukhouski preko 2.5 mozzart kvota 1.75 je zicer, u pocetku je imao neki stomacni virus sad sve bolje igra i nema mu odmaranja danas.

remili preko 2.5 zicer isto tako, danas mu puno veca minutaza srbi ce igrati light danas a Nedima ionako ne nemoguce zaustaviti jedan od najbolji sutera je i kad udje u seriju ovo prebaci za desetak minuta.

Kolko si ti stavio na te takozvane “zicere” ako se smije znat ?
Mozes i listić slobodno priložit ako Se ne sramiš :D

Vidjeces sad kad Mozzart ga blokira ili digne na 3.5 kolko sam stavio. A pisem zicer jer bi kvota trebala biti ko na zicer neki 1.10 a ne 1.70 su nam dali. Fulili su mu za 2 gola granicu i to na ovako male granice ti je ko Le bron Jamesa da stave 15.5 umjesto 27.5 I nauci se biti zahvalam sto djelimo ovakav info gratis a ne da pises stavi tiket .
By kokolo50
#87596 Jakobsson i Lagergren su desni vanjski,sorry moj feler. :) I samo da napomenem da je Caucheteux več pucao 3 sedmerca do sada,2 protiv Austrije i jedan protiv Bjelorusije.A pošto je 2.02 može opaliti i izvana.Još danas Dinart može odmarati udarne igrače,a onda moraju najbolji povuči.Ista stvar je i sa Šveđanima.
By LaVine
#87598 Hahahah nemoj me ucit kako i gdje da igram kladionicu :D
Dolje navedem igrace koje odigram na narodnom ili u triplu.U dublu sam vezao Remilia i Mema radi pozicije.Zato je Mahe na 5.5 jer je na narodnom, samo sam naveo sto bi moglo doci.Kada gledas moje predloge gledaj singlove jer na to stavljam pare, na dubl manje, a ovo ostalo ide na tikete da im sve pogodim kao onu noc gdje im dobijem sve na gomilu i tu me ne interesuje je li Mahe na 4.5 ili 5.5 jer ako bude kako ja mislim bice 6-7, a ako ne ide na 1 ili 2 pa mi je svejedno :D
Grdno se varate ako mislite da ce to biti bas utakmica da igraju trece opcije.To se moze desiti samo u zadnjih nekoliko minuta tako da to razmisljanje kao u Nba da ocekujes bo zaboravi.Ono se sinoc desilo sa Makedonijom jer su katastrofalno otvorili utakmicu i jer im ne odgovara brza igra Spanije.Srbija ima kapacitet da moze odrzati rezultat ispod 4 razlike tokom utakmice jer ni Francuzi nece igrati punom snagom.
Za mec Svedske tek mislim da grijesite jer tu bas ne mislim da ce biti lagana pobjeda i to odmaranje u toj utakmici nece biti bas pretjerano.
By LaVine
#87601 I ja sam igrao Remilija ali reci da je neko zicer je bas pretjerano jer to znaci da treba odigrati mnogo jace nego obican singl i ne vidim kako bi to smio.Moze se desiti da Srbija bude u egalu i da igra Mem, moze se desiti da Remilija cuva za tzavrsnicu i da ga ni ovdje ne bude forsirao preko 10 minuta kao sto je bilo do sada.Moze se desiti i da Mem bude na klupi, a da Porte bude na beku.Moze se desiti da udari nekog slucajno po licu a dogovor je da je svaki takav kontakt iskljucenje.Moze se desiti da bude katastrofalno sutirao.
I sada da ti kazem u rukometu je singl obican,a i singl za jaci ulog samo under i uvjek under.Jesi me vidio da sam stavio neki singl over :D
Jos nesto , nemoj misliti da je ovo sreca samo jer je jedna utakmica otisla u pogresnom smjeru i vidio si promasaje na Makedoniju, cak ni tu nisam minus jer sam najace gadjao Lazarova i prosao :D
Ovim sportom se bavim od 14-te godine i znam ga u prste, a i vecinu tih igraca koji igaju na prvestvu ;)
By pennyHardway
LaVine wrote:I ja sam igrao Remilija ali reci da je neko zicer je bas pretjerano jer to znaci da treba odigrati mnogo jace nego obican singl i ne vidim kako bi to smio.Moze se desiti da Srbija bude u egalu i da igra Mem, moze se desiti da Remilija cuva za tzavrsnicu i da ga ni ovdje ne bude forsirao preko 10 minuta kao sto je bilo do sada.Moze se desiti i da Mem bude na klupi, a da Porte bude na beku.Moze se desiti da udari nekog slucajno po licu a dogovor je da je svaki takav kontakt iskljucenje.Moze se desiti da bude katastrofalno sutirao.
I sada da ti kazem u rukometu je singl obican,a i singl za jaci ulog samo under i uvjek under.Jesi me vidio da sam stavio neki singl over :D
Jos nesto , nemoj misliti da je ovo sreca samo jer je jedna utakmica otisla u pogresnom smjeru i vidio si promasaje na Makedoniju, cak ni tu nisam minus jer sam najace gadjao Lazarova i prosao :D
Ovim sportom se bavim od 14-te godine i znam ga u prste, a i vecinu tih igraca koji igaju na prvestvu ;)

Halo nisam reko za Remilija nego za Pukhouskog preko 2.5 na 1.75 mozzart. Ko imalo prati zna sta pricam i da je to zicer jer bi kvota trebala biti 1.10 a mi imamo 1.75, kraj price. Remili je povoljan ali daleko od sigurnog jer ne znamo kolko ce igrati, sa zicer sam mislio znaci da ima sanse ko ziceri ovi kvote 1.10.
By LaVine
#87604 Gledaj kod mene je 3.5 i ja ga necu igrati na toj granici.Samo obrati paznju da Svedjani najacu odbranu igraju bas na sredini i da im je Karabatic dao 2 gola.Jedina prednost kod te opklade je sto je protiv Hrvata izvodio sedmerce i postigao 3 gola.
Ne znam, srecno ti bilo i 2.5 je povoljna granica, navijam za tebe :D
Ima najsmotaniji sut na sijetu :mrgreen: i ispred sebe Apelgrina ;)
Last edited by LaVine on 22 Jan 2018, 19:01, edited 1 time in total.