Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#87605 Znači vodiš se logikom da če Švedska i Francuska prelomiti utakmicu negdje oko 40+ minute,te da če glavni igrači večinom ostati u underu dok zamjene neče imati dovoljno vremena za overe?
By kokolo50
#87608 Oa sobzirom kako je Hleb pucao 7m u zadnje dve tekme 0/3 (4/9 na prvenstvu) a Pukhouski 4/4,mogao bi danas Barys pucati penale a onda bi over mogao doči.A uspiju li Šveđani razbiti opet Bjeloruse obranom i krila naprave razliku,onda ide tekma na puno golova i obrane neče biti tako tvrde jer če početi čuvanje za Norvešku. Zbog toga je Barys danas ako se igra jedino over,nikako under.
By kokolo50
LaVine wrote:Ne zamjene.
Mislim da ce biti kombinovane ekipe, ali nece imati mjesta za trece opcije koje si naveo ;)

Jacobsson,Nilsson,Wanne i Zachrisson su treče opcije ??? Claire je dobio minute protiv Švedske i zabio 3 gola.Zašto forsirati Guigoa i Mahea na lijevom krilu ako ti trebaju za zadnju tekmu u skupini i borbi za medalje.Ovakva tekma kad možeš odmoriti na EP-u udarne igrače je rijetkost,a ti mi navedi jednu jaču tekmu na ovom EP-u di nije počinjao Guigou na krilu a Mahe na srednjem.I Nguessan je ulazio na LV da bi zamijenio Karabatića i upravo su pozicije LK,LV i SV gdje Francuzi rotiraju 3 igrača (Mahe,Guigou i Karabatić) i koje najviše moraju sačuvati za kraj. Naročito od kad se ozljedio Nguessan.Može i Remili na SV,ali to nije to.
By zg0011
#87619 @penny hardway
Kao prvo moraš znati da na kladi ne postoji nešto kao zicer. Kao drugo rekao sida je i remili zicer , Al si toliko jadan da si išao uredit post i to si promjenio i napisao jako povoljan umjesto zicer. Hahahha
Da ti budem zahvalan Haha pa čim si napisao da imaš dva zicera odustao sam od daljnjeg čitanja.
Treba znat i dobru analizu napisat nije to bas samo tako.
U svakom slučaju sretno ti, opet navijam za bilo koga samo da digne lovu.
By pennyHardway
zg0011 wrote:@penny hardway
Kao prvo moraš znati da na kladi ne postoji nešto kao zicer. Kao drugo rekao sida je i remili zicer , Al si toliko jadan da si išao uredit post i to si promjenio i napisao jako povoljan umjesto zicer. Hahahha
Da ti budem zahvalan Haha pa čim si napisao da imaš dva zicera odustao sam od daljnjeg čitanja.
Treba znat i dobru analizu napisat nije to bas samo tako.
U svakom slučaju sretno ti, opet navijam za bilo koga samo da digne lovu.

Neka ti znas majstore, Nedim evo vec dva gola je moj je lapsuz to bio da je zicer on i za to sam prepravio to jer on nije zicer bas ko ovaj drugi. A to da sam jadan svaka ti cast na kulturi i kucnom odgoju i vidicima ogranicenim.