MasterYoda said
ne znam za druge članove, ali meni je ovaj tjedan bio katastrofalan, u ogromnom sam minusu i stvarno ne znam više šta da radim, Holiday u srijedu ostane na 18 a ja imam na 18,5, prekjučer Howard ostane na 15 a ja ga imam na 16,5 jučer igram Nelsona a on se ozljedi nakon 8 minuta, a na drugom listiću me sruši Anthony manje od 27,5 kojeg je Woodson uveo 5 minuta prije kraja utakmice kad su Knicksi vodili 15 razlike i naravno da je zabio više od 30, stvarno zadnja 3-4 dana prestrašni rezultati
Mene jucer Wes unistio, danas cu jedan listic za srednji jaci ulog pa sta bude, tjedan je bio ok ali sto su mi jucer Monroe i Wes uradili to je neopisivo
Niste jedini koji ste u minusu, vjerujte...
Evo danas u derbyu što sam zapazio.
Conley -18,5
Jefferson +14,5
Mislim da ne treba mnogo analize tu, ovo su njihove sitne greške.
S obzirom da u njih treba minimalno pet parova, (jako debilno znam),
odigrat' ću još i Golden State 1, (kod Portlanda će sigurno faliti Aldridge jer nije ni putovao sa ekipom).
denis0709 said
za danas sam odabrao Durant over 27,5 , vrlo izglledno je da če večeras ići u over nakon nekoliko vrlo loših utakmica Wesbrooka koji kao da nema volju da zabija više, pa tako sve večeras ostaje na Durantu! ulog skora pa jako velik! a probao bi i Montea over 20,5!
Ellisa bi trebao cuvati sefolosha ako se ne varam, onda pripazi, znamo svi kakav je to odbrambeni igrac
Dirk Nowitzki (-19,5+) više 1,85
nakon sinoćnje pobjede Jazza očekujem da Mavericksi uzvrate istom mjerom protiv Chicaga i primaknu se 8.mjestu, vidjeli smo već protiv Indiane da je skoro sve u Dirkovim rukama kada je zabio 21 koš iako je njegova momčad zabila samo 78, tako nešto očekujem i danas, Chicago s njegove pozicije prima u prosjeku 21,1 koš što je isto odličan podatak za ovaj par
Kobe Bryant (-29,5+) više 1,85
ovdje isto neću puno pisat, Nash je upitan, World Peace je out i izranjavani Kobe mora preuzet većinu stvari u svoje ruke, očekujem ga bar na 30 koševa protiv Kingsa koji će sigurno skupo prodati svoju kožu kod kuće, očekujem neizvjesnu utakmicu do kraja tako da ne bi trebalo bit blowouta
Jrue Holiday (-18,5+) više 1,85
iako mi je uzeo pare i živce u srijedu kad je ostao na 18 koševa, odigrat ću ga ponovo, danas se Philly susreće sa Charlotteom kod kuće koja na krilima Walkera i Hendersona čak i igra neku ozbiljnu košarku u zadnje vrijeme tako da mislim da će pružit dostojan otpor i da neće biti teškog blowouta, Holiday im je već zabio 20 kod kuće i tako nešto očekujem od njega i noćas pošto ga Kemba realno ne može čuvat
kladionica: PSK
i oprostite na kratkim analizama jer žurim
Titova-Juga said
Derby ponovo promašuje dosta što se ovih margina tiče, ali nikako spojit sve fino na jedan listić i dobiti.
Niste jedini koji ste u minusu, vjerujte...
Evo danas u derbyu što sam zapazio.
Conley -18,5
Jefferson +14,5
Mislim da ne treba mnogo analize tu, ovo su njihove sitne greške.
S obzirom da u njih treba minimalno pet parova, (jako debilno znam),
odigrat' ću još i Golden State 1, (kod Portlanda će sigurno faliti Aldridge jer nije ni putovao sa ekipom).
bome su ga mašali dobro, probat još lillarda više, duranta šunit na više i hendikep na atlantu