Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ahmony
Bajo wrote:tucite jako KARABATIC 4,5 UNDER SUPERSPORT, U HL PADA KVOTA KO VODOSTAJ

Francuzi 1. sigurni u grupi, nece 8 razlika izgubiti, caca mu je iz Trogira, ako švedi dobiju sta je realno francuzi nam pustaju, budite sigurni u to, ako švedska dobije nase za 100 eura lagano igram, jucer je izjavom Nikola sve reka, da je umoran, da je najbitnije da su prosli medu 4 i sad se spremaju vec za to, ima za francuze igrat ko

A cekaj, jel se gleda medjusobni ogled ili gol razlika, izvinite na offtopicu interesuje me
By GoldFire5
Bajo wrote:tucite jako KARABATIC 4,5 UNDER SUPERSPORT, U HL PADA KVOTA KO VODOSTAJ

Francuzi 1. sigurni u grupi, nece 8 razlika izgubiti, caca mu je iz Trogira, ako švedi dobiju sta je realno francuzi nam pustaju, budite sigurni u to, ako švedska dobije nase za 100 eura lagano igram, jucer je izjavom Nikola sve reka, da je umoran, da je najbitnije da su prosli medu 4 i sad se spremaju vec za to, ima za francuze igrat ko

Imam slicno razmisljanje cekat svedsku ak dobiju trpam na nas bolesno. Sam mi smrdi po cemu su norvezani favoriti to mi nikak nije jasno navlakusa ili :lol:

Edit: 2009. Pobjedili u grupnoj fazi pa u finalu izgubili :evil:
Edit2: veceras mozda jos igrace odigrat dok ne sjebu margine i kvote. Meni je sutra top izbor maric 1.5+ picke maknile vorija igrao bi ga do kraja under :lol:
Last edited by GoldFire5 on 23 Jan 2018, 22:52, edited 1 time in total.
By kokodril
#88023 a ako francuzi dobiju naše , tj. izbace ih iz polufinala onda osvajaju ,,,,
jedino ih mi možemo dobit na galamu, smrad iz usta, napaljenu dvoranu i pomoć sudaca ostale ekipe pojedu z adoručak
By kokodril
LaVine wrote:Isto sam igrao kao i na Spaniju 2 singla i njih u dubl:
Horak 2.5 vise
Georgievski 2.5 manje

Horak igra odbranu i jedno pol utakmice u napadu.Bas voli da siluje suteve i nista ga ne interesuje osim gol.Iz odbrane uvjek vuce polukontre i kada je postavljena odbrana on ulece u nju i sutira iz prvog trka ili ih uvlaci u 6 metara.Kada je na beku rekoh cim je dobije puca.Mala je ovo granica za njega.
Georgievski ne dobija lopte na krilu, dao je 2 gola sa.krila na cijelom prvenstvu i dva iz kontri :D Nema in dovoljno lopti za 3 gola.
Kuzmanovski 2.5 vise
Kasparek 3.5 vise
Taleski 3.5 manje
Probao sam i ovaj tripl da pratim ;)
Kuzmanovski ima odlican sut i opali po 6-7 jos mislim da nece bit Lazarova jer ne znam da se neko oporavio od zadnje lkze za 2 dana :) dovoljno je 50% suta da prodje.
Isto tako ce i Taleski ali in nema veze da sutira i to je pravo drvo od igraca niti zna stvoriti situaciju niti sutirati iz zgloba vec je samo pusta pravolinijski sto golmani lako skidaju 3.5 mu je mnogo.
Kasparek ima top sut i skok i lako ce on izbacivati bombe protiv mlake odbrane Makedonije koji ne izlaze mnogo duboko.

svaka čast
By Bajo
#88026 iskreno ovih 2,40 na šveđane nema veze s vezom , norveška dalje nemoze, nema tog filma, nije mi jasno sta klade izvode al bolje za nas

SLOVENIJA-CEŠKA 1 1,50 to jako uzimajte, cesi ce biti umorni, slovenci nada zivi
By ahmony
#88029 Ok ali ne razumijem komentar francuzi nam pustaju, hrvatska jeste u dobroj poziciji i pred svojim navijacima, ali da ce bas francuzi pustit ne ide to tako lahko.. Pa i njima je bolje da izbace hrvatsku u grupi i imaju 50% laksi put do zlata :D
By 19bruno98
Bajo wrote:iskreno ovih 2,40 na šveđane nema veze s vezom , norveška dalje nemoze, nema tog filma, nije mi jasno sta klade izvode al bolje za nas

SLOVENIJA-CEŠKA 1 1,50 to jako uzimajte, cesi ce biti umorni, slovenci nada zivi

Pa i Slovenci ce biti umorni isto su igrali danas
By GoldFire5
#88034 Za početak, pođimo od pretpostavke da skandinavski dvoboj završi remijem. Švedska bi završila na sedam bodova, a Hrvatska bi imala samo jednu opciju – pobjedu. Bod nam, s obzirom na poraz od Švedske, ne bi bio dovoljan. U tom slučaju Kauboji bi čak završili i prvi u skupini, upravo zbog te pobjede nad Dinartovom momčadi.
Ali, što ako pobijede Norvežani? Obje skandinavske reprezentacije imale bi po šest bodova, kao i trenutno Hrvatska i tada bi nam bod bio dovoljan za potvrdu drugog mjesta.
No stvari se poprilično kompliciraju ako bi Hrvatska izgubila od Francuske. U tom slučaju Hrvatska, Švedska i Norveška završile bi u krugu sa šest bodova. I odlučivali bi se međusobni omjeri.
Sve tri reprezentacije na toj bi miniljestvici imale po dva boda. I odlučivala bi gol-razlika. Hrvatska je tu na nuli, Šveđani trenutno na +4, a Norvežani na -4. Kakvi su dakle mogući raspleti?
U slučaju da Norveška slavi s jednim, dva ili tri pogotka razlike, dalje bi išla –Švedska. Norvežanima za prolaz igra samo pobjeda od najmanje pet pogodaka razlike. Hrvatskoj, znači, ne ostaje mnogo manevarskog prostora.
Igra nam samo pobjeda Norveške od četiri gola razlike. No i tu ima jedan "ali". Maksimalni rezultat smije biti 31:27. U tom slučaju Hrvatska bi prošla u polufinale. Kada bi Norvežani slavili rezultatom 32:28, 33:29 ili još nekim većim, dalje bi išla Švedska. Realno, u ovom su nam krugu šanse minimalne.

Mislim da svakak na pobjedu moramo ic necemo tu sad x ganjat arena ce sutra gorit :lol: