Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Tau_Pai_3
Dzeva Melo said

johnny K. said

Dzeva Melo said

Moze neko NCAA parove dati? mnogo cu biti zahvalan, i sretan uskrs ko slavi http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

zavrsnica:

FLORIDA GATORS - MICHIGAN 1,70 13,00 2,20

LOUISVILLE - DUKE 1,65 13,00 2,25

SRETAN USKRShttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-smile.gif

Znam parove, mislio sam da neko da svoje parove, tipove, preporuke ako prati..ali hvala u svakom slucaju http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

ja cu pokusati sa oba meca x u singlu na neki manji ulog pa mozda mi se i posreci :)

a sto se tice Duncana i Parkera.. Nadam se da Popvich nece odmarati igrace ko prosli put.. Al kolko sam upucen dobio je kaznu neku poslije toga tako da valjda ne bi trebao :)

A moj tip za veceras je Bosh 15.5 UNDER.
Mislim da nece ici puno lopti na njega a i mogao bi brzo uci u probleme sa licnim greskama i protiv Duncana i Spiltera tako da mislim da nece puno zabiti..
By johnny K.
#8937 premier kladionica,kao i mnoge druge, ima u ponudi 15 igraca iz NBA od 5 utakmica...Derby kladionica cak 30 igraca,sto je 3 igraca po ekipi , a samo iz New Orleansa (koji inace nema inace neku ponudu igraca) cak 4...pa ako nađete neku da radi , dobra je ponudaWink
By mhkladionicar
johnny K. said

premier kladionica,kao i mnoge druge, ima u ponudi 15 igraca iz NBA od 5 utakmica...Derby kladionica cak 30 igraca,sto je 3 igraca po ekipi , a samo iz New Orleansa (koji inace nema inace neku ponudu igraca) cak 4...pa ako nađete neku da radi , dobra je ponudahttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

da odlicna ponuda imaju recimo lopeza na 10.5 splittera 10.5 CJ milesa 13.5 Calderon 10.5 boozer 16.5 Jeff Green 16.5 i tako dalje
By johnny K.
#8940 vec sam vidio da stavljate Duncana vise Jamesa vise itd...malo sam gledao i da ne pisem isto , a vise manje sve su napisali MasterYoda i UncleDrew odlucio sam nesto drugo:

GREG MONROE (14,5-15,5) - MANJE
Greg Monroe je upao u dosta losu formu.On je igrac kojeg ja ne volim previse igrati, pogotovo ne vise jer me je dosta puta oborio.No veceras igraju protiv Bullsa koji ovdje traze vaznu pobjedu da sacuvaju 6 mjesto ili eventualno preskoce Atlantu na 5. mjestu, dok je Gregov Detroit davno ostao bez ikakvih sansi za ovogodisnji playoff.U zadnjih 5 utakmica Monroe je redom od zadnje imao: 11,11,6,23,14 , a ovih 23 je zabio Miamiju koja lose brani njegovu poziciju.Protiv Bullsa u zadnjih 5 utakmica je imao :13,14,14,9,13 , sto je svaki put manje od danasnje granice.U ekipi Bullsa su za veceras upitni Joakim Noah i Marco Belinelli, a s druge strane je upitan Brandon Knight...
By johnny K.
mhkladionicar said

johnny K. said

premier kladionica,kao i mnoge druge, ima u ponudi 15 igraca iz NBA od 5 utakmica...Derby kladionica cak 30 igraca,sto je 3 igraca po ekipi , a samo iz New Orleansa (koji inace nema inace neku ponudu igraca) cak 4...pa ako nađete neku da radi , dobra je ponudahttp://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

da odlicna ponuda imaju recimo lopeza na 10.5 splittera 10.5 CJ milesa 13.5 Calderon 10.5 boozer 16.5 Jeff Green 16.5 i tako dalje

ja sam dosada po 3 puta prosao Hibberta vise i Turnera iz Philliya vise, oni mi se cine privlacni dosta...takoder su uveli Younga iz 76-ersa na granici 14,5 , te Parsonsa iz Rocketsa 13,5
By melo7
#8943 dakle nakon sto sam ostao iznenaden tako sto fortunawin nije stavila jamesa u ponudu moj izbor za danas je ovako:

duncan 18.5 više 1.75
dakle sve je vec napisano o njemu, ne treba trositi puno rijeci jer je prednost san antonia u odnosu na miami u poziciji njihovih najboljih igraca duncana i parkera, s duncanove su pozicije medu najlosijima u ligi sto se tice primljenih poena, timmy je u jakoj formi i mislim da kao i vecina foruma u egal utamici kakva bi trebala bit danas ide u over.

anthony 28.5 više 1.82
dakle danas u madison square garden dolazi boston i to je prava poslastica za sve ljubitelje kosarke, zna se da melo ovakve utakmice najvise voli, u velikom su naletu i mislim da ovdje pobjeduju sigurno, ocekujem ga na 30+, zna se da uzima najvise lopti u ekipi te da je odlican izvodac slobodnih bacanja kojih ima oko 10 po tekmi, dok ukupno uzima oko 20 suteva, sve u svemu mislim da je danas u overu.

de rozan 17.5 više 1.82
danas sa svojim torontom gostuje u washingtonu, ocekujem gustu utakmicu do zadnje minute, u prilog mi ide to sta je washington dosta los u branjenju njegove pozicije, medu zadnjih 10 u ligi, takoder u dva ovogodisnja susreta je bio odlican protiv danasnjih protivnika sa 24p u prosjeku pa ga u takvom tonu ocekujem i danas, barem 18 i ja sretan.

wall 20.5 više 1.82
igram ga iz razloga sto nosi ekipu washingtona, mislim da ce obrane bit u drugom planu jer ni jedni ni drugi nemogu vise u playoff pa ce igrat rastereceno, u zadnje je vrijeme odlican, ako ga bar malo sluzi sut veceras ide preko ove granice jer takoder racunam i njegove ulaske pod kos i 10ak bacanja koja izvodi takoder vrlo dobro, najbolji je igrac wizardsa i to je napokon poceo prikazivati u zadnje vrijeme.

fortunawin
By marko015
#8945 Felton R.(-13,5+)-NYK-Bos 1 manje
Vidim da ste već dosta spominjali ovaj par i u potpunosti se slažem. Samo jednom u zadnjih 5 susreta prešao je ovu marginu, a u nedavnom susretu protiv Bostona postigao samo 6 poena. Rezultat je to malo lopti koje ovaj igrač šutira, a danas će protiv sebe imati jednog od najboljih obrambenih igrača lige na vanjskim pozicijama protiv sebe. Osim ako ne bude imao izrazito visoki postotak šuta ova margina ne bi trebala biti upitna, a ponovo očekujem da će Melo i J.R. Smith uzeti većinu šuteva.
By bajica
UncleDrew said

livadarka said

Ljudi sta mislite za feltona bi igro manje od 13 !!!! racunam tu su jr. ,melo a cuvat ce ga terijer bradly tak da.... po svem me vuce na under al reko da malo usporedim misljenja
hvala

slažem se s tobom dobar odabir ne vjerujem da će mu ostat puno prostora za šut pokraj mela i jr u vrhunskoj formi i još kad dodamo bradleya mislim da je to dovoljno za under,prošlu im je zabio 6.

a mozda Rivers danas stavi bradleya na J.R. Smitha posto im je zadnji put utrpao 32 koša
By LJames
bajica said

UncleDrew said

livadarka said

Ljudi sta mislite za feltona bi igro manje od 13 !!!! racunam tu su jr. ,melo a cuvat ce ga terijer bradly tak da.... po svem me vuce na under al reko da malo usporedim misljenja
hvala

slažem se s tobom dobar odabir ne vjerujem da će mu ostat puno prostora za šut pokraj mela i jr u vrhunskoj formi i još kad dodamo bradleya mislim da je to dovoljno za under,prošlu im je zabio 6.

a mozda Rivers danas stavi bradleya na J.R. Smitha posto im je zadnji put utrpao 32 koša

100% ce danas Rivers stavit Averya na J.R.-a nije toliko glup
By LJames
#8949 Louisville-Duke 1X

Louisville igra odlicno ove sezone i vjerovatno ce danas to i da pokaze ulaskom u final four i jos da dodam kako Louisville ima seriju od 12 utakmica a nadam se da ce to danas i nastavit

SanAnton(h-7,5)-Miami Heat 2

Oba tima igraju odlicno ove sezone...oboje su prvi u svojim konferencijama stoga ce ovo danas biti prava gladijatorska borba,Spursima ide u prilog losa obrana Miamija pod centrom i to sto igraju kod kuce,dok Miami uz pomalo ljutitog Jamesa i neigranjem Manua ima dosta dobre sanse za pobjedom ovdje...po meni Miami nema sanse da izgubi ovu utakmicu vise od 8 razlike

Duncan-vise
James-vise
o njima je sve vec receno nema se tu sta pricat ;)

kvota:6,43

Kladara-PSK