Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By canca
MvP39 said

canca said

Znam da nije za ovu temu ali je li vidio tko ozljedu na utakmici Duke-Louisville, aaaa strasno

Vidilo je pola svijeta, tko god zeli vidjeti jednu od najgorih ozljeda u povijesti odite na FB stranicu foruma (s lijeve strane). Nemojte to ovdje stavljati jer je previse uznemirujuce, hvala.

nisam ni mislio stavljati video, stresoh se
By adebisi
#8995 Raymond Felton – under 12,5
Iznenadio sam se kad sam vidio Feltona u ponudi u svojoj lokalnoj kladionici, i to na granici od 14,5, par koji sam jednostavno morao uzeti. Većinu šuteva u Knicksima uzimaju Melo i JR Smith, ostali ih dobivaju na kapaljku. Makar je ovdje granica za 2 koša niža, opet moram uzeti ovaj par, jer Felton neće uzimati puno šuteva, po mojoj procjeni uzet će ih 6-7, a uz to imati će odličnog čuvara na sebi, Bradleya koji slovi za jednog od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji i to su meni dovoljni razlozi da ga odigram under.

Carmelo Anthony - over 28,5
Preuzeto od OTa. Bez puno mudrosti Melo je težak zadat za Boston koliko se god Green trudio iz petnih žila teško da može nešto puno protiv Mela i ako to moram reći u prvoj utakmici nije niti malo olakšao posao Melu koji se dobro namučio za svaki svoj poen.Večeras očekujem određen prilagodbe trenera Riversa koji neče dozvoliti Smithu da se ispucava i iživljava kao u prvoj utakmici. Melo neka svoje trpa ali kada mu zatvoriš podršku onda je to neka druga priča i jedna egal utakmica.

Paul Pierce - over 19,5
Očekujem da The Truth potegne kako zna danas. Protiv Knicksa je na prosjeku od 20.3 PPG, danas ga također očekujem negdje oko tog broja. Jednostavno želi li Boston nešto više napraviti Pierce ne smije biti samozatajan kao prošlu međusobnu utakmicu i zato ga danas očekujem odlučnijega i da uzima nešto više šuteva nego inače.
By bukefal123
#8998 ee dečki kako sam mudro postupio, svi ste popadali na wallu, gayu, duncanu i feltonu, izvuko sam se i mogo sam doć možda na 2.mjesto... ali i ja sam fulo, sva 3 para hahah :P iakos am stalno bio 2. 3. u zadnjih par dana mrtvu mačku nisam mogo pogodit xd čestitam natjecatelju(Musa) na 1.mjestu i osvojenoj nagradi ;) i naravno svaka čast adminu i svima, nadam se da od sutra počinje već novo natjecanje :)
By maajsta
#8999 jao jao noci,pa smijem se sam sebi cijelo jutros,kakav sam ja maler majko mila...4 tiketa sa srednjim ulogom padam na svakom paru,ni jedan jedini par pogodio nisam,rudi gej,karmelo,bosh,duncan,monro,wall,felton,parker,pa svaki sam fulo;(...na visoki ulog stavim lebron,wall i duncan i tu sve fulam...necu se oporavit od ove veceri do kraja godine;(((