Krnja said
Evo ja se danas necu kladiti ali ima jedan par koji je u danasnjoj ponudi jako cvrst par
Na Zapadu se vodi zestoka borba za 8. mjesto koje je zadnje mjesto sto vodi u playoff.Momcadi koje se bore su LA Lakersi, Dallas i Utah.Lakersi i Jazzersi imaju isti omjer pobjeda(38) i poraza(36) sto je 0.514%
Dallas je na 36-37 0.493%.Trenutno je Utah taj koji je blize playoff-u radi boljeg medusobnog omjera s Lakersima igrali su 3 puta i dva puta su slavili Jazzersi 95-86 i 117-110 te su jednom izgubili 84-102.
Danas Utah igra protiv Portlanda koji ima 4 vezana poraza moglo bi se reci da su i oni na papiru moguci za 8. mjesto ali ja sam ih otpisao.Danas je portland ukinut za LaMarcusa Aldridgea koji im je vazna karika u momcadi.Utah ima 4 uzastopne pobjede i igraju odlicno u zadnje vrijeme.Skoro su i Dallas dobili malo im je falilo.Utah i Portland su dosad igrali 3 puta. 1. puta Utah je slavio doma 86-77(jefferson 21) pa su u gostima izgubili 99-105(jefferson 12) i prije tri dana Utah slavio u gostima 105-95 gdje je Jefferson ubacio 22 poena. Danas igraju doma i ono sto se ocekiva od njih je pobjeda jer ako zelis playoff portland se mora pobjediti.Kao sto sam vec ranije izjavio meni je Jefferson motor momcadi Utaha i covjek je preliazio granicu zadnje tri utakmice danas bi trebalo biti ista stvar cuva ga Hickson on je u petak bio bolestan imao je neku prehladu ali ce igrati danas vjv jos nije potpuno ozdravio i to ce utjecat mozda malo ma njegovu igru.Valja spomenut da je Jefferson dosta visi od Hicksona sto mu daje prednost pod kosem.
Veceras ce Utah pobjediti na krilima Jeffersona i po meni je ovo cvrst par koji bi trebao doci u over.
Uta-Por:A.Jefferson (18.5) @1,82 Fortunawin
Eto Jefferson je opet pokazao da je vođa ove perspektivne momcadi i nadam se da ce uspjeti izdrzati do kraja jer iskreno nevolim ni dallas ni lakerse volio bi vidjet utah u po