Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jackthetriper16
yoldza wrote:Gasol under
Wiggins over(samo da be bude BO)
Obrva over
Moor over
Oladipo over
CP under

Ovo onako na prvu da forum ima u malom mozgu pa da se analizira moze i suprotna misljenja nije ovo Sj. KOREJA :) :lol:

Otprilike ovo treba da se razmotri :D
By UrosGospodarVremena
Jackthetriper16 wrote:
UrosGospodarVremena wrote:Igram na poene timova po drugi put u zivotu, pa evo napisacu ovde, pa ako vam se nesto odavde svidi, prepisite (napomena: ove margine su iz mozzarta uzete)
ORL-CLE 225.5 under
ATL-MEM 205.5 under
NYK-BUCKS 205.5 under
BRO-HOU 220.5 under
76ers-WAS 218.5 under
GSW-OKC 230.5 under

4/6 bravo,samo mnogo bi bilo jednostavno da svi dodju under :D

5/6, samo mi je brooklyn pao....
By UrosGospodarVremena
#91420 https://imgur.com/a/3Ak1o

Stvarno vise ne mogu da verujem, da li ce ova crna serija ikad da prestane. Pa koliko debilan klub moras da budes kao sto je Houston da primis ovoliko poena od Brooklyn-a i da me oboris za 3000din.... Ja kad budem uzeo opet pare od kladze, slavicu narednih 10 dana.... Barem mi je analiza prosla ako nista drugo, ali malo mi to znaci...
By Jackthetriper16
UrosGospodarVremena wrote:
Jackthetriper16 wrote:
UrosGospodarVremena wrote:Igram na poene timova po drugi put u zivotu, pa evo napisacu ovde, pa ako vam se nesto odavde svidi, prepisite (napomena: ove margine su iz mozzarta uzete)
ORL-CLE 225.5 under
ATL-MEM 205.5 under
NYK-BUCKS 205.5 under
BRO-HOU 220.5 under
76ers-WAS 218.5 under
GSW-OKC 230.5 under

4/6 bravo,samo mnogo bi bilo jednostavno da svi dodju under :D

5/6, samo mi je brooklyn pao....

A da 230 Gsw Okc,steta stvarno.
By UcenikBGD
UrosGospodarVremena wrote:https://imgur.com/a/3Ak1o

Stvarno vise ne mogu da verujem, da li ce ova crna serija ikad da prestane. Pa koliko debilan klub moras da budes kao sto je Houston da primis ovoliko poena od Brooklyn-a i da me oboris za 3000din.... Ja kad budem uzeo opet pare od kladze, slavicu narednih 10 dana.... Barem mi je analiza prosla ako nista drugo, ali malo mi to znaci...

A nije ti ništa neobično na ovom tvom tiketu sa 6 undera??
Recimo Oklahoma 230 poena na 230,5 granicu ili fila-woshy 217 poena na 218,5 granicu! Pa jbga negde imaš sreće negde nemaš. tako je to u ovome, ljudi prođu 2 ili 3 para za pola koša gore ili dole i nikom ništa, a kad padnu 1 par onda kukanje na sreću ili crnu seriju,jbga, šteta ali treba biti objektivan!
By CP3_BG32
Miki28 wrote:I sta se desilo sa ljudima juce i tipovima? Samo nas 8 je tipovalo ako sam dobro vidio?
6/8

Ne znam koja je fora da se preskace

Dosadilo je ljudima gubiti Pare Miki.Meni prvom.Zaredao sam pad za padom i prestao .Ohladio jednostavno.