Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By lebron
#9144 Nowitzki D(-21,5+)-LAL-Dal-2
Anthony C(-28,5+)-Mia-NYK -2
Washingt(186,5)-Chicago -1
evo ovi svi parovi su vec analizirani ja sam ovo iskombinirao
i jos jedan za dusu posto tvrdim da je lova u underima :) )
Wall J.(-20,5+)-Was-Chi -1
Deng L(-18,5+)-Was-Chi -1
Boozer C(-17,5+)-Was-Chi -1
Felton R.(-13,5+)-Mia-NYK -1
Mayo O.J.(-12,5+)-LAL-Dal -1
ovo igram cisto za pracenje bez bnekih analiza mada su analizirani ja mislim felton i o.j
jedino sto za ova prva 3 para bih rekao da ocekujem tekmu sa jako malo koseva pa se nadam da se svi u under :)
By SpiGo17
MasterYoda said

SpiGo17 said Chicago da, a ovaj Dallas neznam zasto sam igro na vise koseva. nekako samo na spomen ta dva para ulazi mi u glavu over. nadam se da ce mi se posrecit

Ekipa sta mislite o ovome...Chichago - manje od 186,5 koseva i Dallas vise od 206,5...to dvoje cekam za pare..misljenja ?

chicago mi se čini jako dobar izbor, međusobni omjeri su isto bili sa jako malo koševa, a obje ekipa znaju i mogu igrat obranu, što se tiče dallasa i lakersa tu nas očekuje sve i svašta, to će bit utakmica na nož, usudio bih se reć možda i najžešća ove sezone jer će i jedni i drugi grist parket za pobjedu, e sad ja mislim da će obje momčadi igrat obranu kao ludi iako ni jedni ni drugi nisu obrambeno orijentirani, još jedan razlog zašto mislim da će bit manje koševa je važnost utakmice, istina da su oni igrali nastotine ovakvih utakmica, ali opet mislim da će ući dosta oprezno s većom orijentacijom na obranu, tako da ja bi igrao under 206,5 ali ovo je samo moje mišljenje, ne kaže se džabe da je NBA mjesto Where Amazing happens, neka se i tebi večeras dogodi neki Amazing da pogodiš ova 2 para, sretno
By LEJMS
#9148 Washington - Chicago = 2

Miami - New York = 2

LOS - Dallas = 2

Nowitzki ( - 21,5 + ) = 2

Chris Bosh ( - 16,5 + ) = 2

Čisto amaterski , nadam se da će mi se posrećiti :)
By bedblueboys
bedblueboys said

mozda neko zna tacnije o kakvoj se povredu radi ,jer mislim da Kobe ukoliko je povreda ozbiljna,postoji potencijalna opasnnost da ne moze dati sve od sebe ,ma koliko i da on to voli,a i da izdrzi do kraja mislim da ce biti malo vise od uobicajenog na klupi kako bi se stedeo bar za zavrsnicu za koju mislim da ce biti neizvesna. Sve me ovo vuce na under,koliko ga svi forsiraju,ljudi svatite Kobe je povreden,i ne igra sa punom snagom.svakako to je moje mislenje,ali na prvi pogled mi izgleda ovo under 28.5

underrrrr :)
By bedblueboys
bedblueboys said

Ne igram bas na igrace,ali granica J.Walla za nocas mi je nejasna (18,5) kad svi znamo da je dvizeca sila Wizardse bas on,i od kada je dosao t.j. wratio u timu Wizardse beleze pozitivan skor i daleko su dogurali s obzirom na to gde su bili,e sada radi se na drugoj strani o Cikagu,koji igra jaku defanzivu,ne znam niti ko ce ga cuvati,ali ipak mislim da ce nadmasiti ovu marginu nocas,ipak je to premalo za Walla. Ipak cekam mislenje vase.pozz

over over,ipak su potcjenili Walla :)
By kicoo19
kicoo19 said

13,5 - Felton R. (Nyk) manje

Nezna zašto tako "velika" granica za njega al ja ču je u svakom slučaju bje ručke uzet.
NYK je kompletan osim Chendlera pa tako broj šuteva feltona sigurno neče proč 10 i morao bi imat dobar postatak da prođe ovu marginu... Melo,Smtih su galvni soceri i završavaju 50% napada NYK uz to danas igraju protiv Miami koji je odličan u obrani nešto slabiji na njegovoj poziciji .Uz to ne vjerujem da če igrat više od 30-setak minuta pa tako ga vidim ispod ove granice.

12,5 - Gasol P. (Lal) više
Gasol nakon ozljede ne izgleda baš nešto previše dobro al sve u svemu dosta dober brojike piše.
Uzima dosta šuteva koliko može pokraj Kobeya i Howarda.Uz to ide na Nowickog koji če sigurno se štedjet malo u obrani jer Dalas sigurno treba veliki doprinos njega u napadu i boli bi jako loše za njig da njih da nakupi osobne pa da prosjedi veči dio utakmice.Uz Gasol u 2 utakmice ove sezone ima prosjek od 18.00 koševa protiv Dalasa pa samim time mislim da če on danas ič više.

psk
ulog visok

17,5 - Boozer C. (Chi)manje ( Povratkom T.Gibsona igra manjeminuta nema tolike ovlasti i šuteva kao prije pa ga vidim ispod ove margine danas.prosjek u dvije tekme protiv WAS ove sezone mu je 10.5)
12,5 - Mayo O.J. (Dal) manje (Neznam šta se dešava sa njim odličan igrač al u zadnje vrijeme nemože ništa pogodit i piše mizerne brojike. danas ide na Kobeya sigurno če se puno trošit u obrani uz to Koby je dosta dobar defanzivac )

felton WIN 10
gasol WIN 14

boozer LOSE 19( ozljeda taj gibsona i odigro puno više nego šta trebo)
mayo WIN 12
By UncleDrew
UncleDrew said

Dobro jutro ekipa evo me prvi nadam se sa srećom:

20.5/Nowitzki D. (DAL) više 1,85

Večeras se igra veliki dvoboj za 8.mjesto koje vodi u playoff i u ovakvim utakmicama ključnu riječ će voditi glavni igrači i za očekivati je da Nowitzki odradi dobru partiju jer bez njegovog doprinosa teško će Dallas dobiti ovu utakmicu.U odličnoj je formi zadnje 3 je na prosjeku od 29,7 uz odličan šut iz igre 62,1%.Prva 2 dvoboja ovih momčadi je propustio zbog ozljede a u zadnjem susretu kad su se sreli je zabio 30 poena.Teško će ga Lakersi i danas zaustaviti jer kad se digne na svoj fadeaway mogu samo moliti Boga da promaši.

28.5/Anthony C. (NYK) više 1,85

Knicksi trenutno drže najduži niz pobjeda od 8 u nizu i čeka ih teško gostovanje u Miamiu što je dovoljan motiv da njihov najbolji igrač odradi dobru utakmicu.Što reći za Anthonya kad svi sve znamo o njemu vrhunski igrač 1 na 1, klasični scorer i on će danas sigurno opaliti 20-ak šuteva i izboriti koje slobodno što bi trebalo biti dosta za prolaz granice.Susreli su se 2 puta ove sezone i išao je oba puta preko:30,32.

17.5/Howard D. (LAL) više 1,85

Lakersi su u problemima s ozljedama nema Metta World Peaca i Nasha a Bryant će vjerojatno igrati pod ozljedom kao i prošlu utakmicu gdje mu je falio skok za triple-double i imao je 14 asistencija, kad bi ponovio takvu utakmicu i večeras Howard bi sigurno otišao preko jer mu je namještao šuteve što je teže promašit nego pogodit što govori i statistika zadnje 3 utakmice gdje je Howard na prosjeku od 21,3 poena i 71,4% šuta,jedino čega me strah ovdje je da ne bude imao problema sa faulima.Dallas je 20. u ligi po dopuštenim poenima sa C pozicije sa 18,7 i 51% šuta i mislim da bi Howard to danas mogao iskoristiti jer ne treba ni govorit koliko je ovo
važna utakmica i za jedne i za druge.

Kladionica favorit

šta mi uradi Dirk...a ova dvojica lagano preko