Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By the_glue
#91776 Jebo me Favors, da me jebo gdje ga nadje. 5 od 6 strasno vece, umjesto da igram provjerene ja izmisljam toplu vodu. Utakmica na nivou aba lige. Sinoc su skoro pa svi isli over. Ali na koji nacin, sve u zadnjem trenutku, Drummond slobodna zadnji minut, Whiteside zadnji minut polaganje a Wiggina je prica za sebe. Sinoc je ispucao lopti bruku, ali nece ga sut. Vrlo dobro vece da sam stavio bilo koga sem Favorsa uzela bi se fina para. Mada ni ovi nije lose.
Last edited by the_glue on 08 Feb 2018, 11:41, edited 1 time in total.
By the_glue
Kazan23 wrote:
darac222 wrote:KANTER je OUT

ako sad toronto ne pokrije 9,5 hendi vise nikad necu igrat na ishod utakmice

U tom slucaju over su i Valancijunas i Ibaka. Koga knicksi imaju pos kosem? Kyle O'Quinn-a.
By Jackthetriper16
#91782 Pa New York ostao bez 2 poenterski najbitnija igraca,Kvin ne moze da nadomesti poene Kantera,Bizli mozda i moze 16 17 da gura,Hardaway van ritma,Lee standard 12-13 pts.Sad trebalo bi da Toronto dobije ovo bez prevelike muke,pa razmisljam da l igrati nekog under iz prve postave,jer klupa Toronta radi odlicnu stvar.
By Tebra brate
Jackthetriper16 wrote:Vredi li danas probati Lilarda over?

I ja sam razmisljao da igram Lilarda ali sam odustao,u prethodnih 5 tekmi ima samo 1 over na danasnju granicu,ja sam Batuma uzeo over,mislim da je MCculum izgledniji over,21.5 mu je granica
By Jackthetriper16
the_glue wrote:
Kazan23 wrote:
darac222 wrote:KANTER je OUT

ako sad toronto ne pokrije 9,5 hendi vise nikad necu igrat na ishod utakmice

U tom slucaju over su i Valancijunas i Ibaka. Koga knicksi imaju pos kosem? Kyle O'Quinn-a.

I Bizlija na 4,ne znam mozda Nou ubaci u rotaciju sad.
Last edited by Jackthetriper16 on 08 Feb 2018, 11:53, edited 1 time in total.