Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#9222 Evo da otvorim novu temu, zadovoljan sam jučerašnjim danom, pa da vidimo šta se može danas, samo tri, ali opet odlične utakmice
By UncleDrew
#9223 Najbolje je danas pričekati s ulaganjem jer ima puno upitnika oko utakmica,ja sam odigro 2 igrača iz eurolige koga zanima nek ide u temu ostali sportovi Laugh
By parker_tony
#9224 Ja ću danas igrat Duncana OVER (16,5) PREMIER KLADIONICA. Parker is questionable against the Thunder on Thursday.Ne znam koliko je ova informacija tačna, ali pretpostavljam da je, a i ako bude igrao, mislim da ga Popovich neće forsirati večeras, a kako znam nema ni Manua, tako da je ova granica po meni presmješna za Timmya :) . I drugi par, čisto na feeling Gallinari (15,5) OVER .

Sretno svima :)
By UncleDrew
parker_tony said

Ja ću danas igrat Duncana OVER (16,5) PREMIER KLADIONICA. Parker is questionable against the Thunder on Thursday.Ne znam koliko je ova informacija tačna, ali pretpostavljam da je, a i ako bude igrao, mislim da ga Popovich neće forsirati večeras, a kako znam nema ni Manua, tako da je ova granica po meni presmješna za Timmya http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . I drugi par, čisto na feeling Gallinari (15,5) OVER .

Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

popovic i duncana čuva za playoff sinoć je igra samo 13min. iako nije bilo parkera,ginobilija i leonarda tako da je bolje pričekat ko igra večeras Wink
By Nenad
#9227 Sta cemo sa Durantom jel i njega odmaraju, nije prelazio ovu granicu protiv sas u prosle 3.
By parker_tony
UncleDrew said

parker_tony said

Ja ću danas igrat Duncana OVER (16,5) PREMIER KLADIONICA. Parker is questionable against the Thunder on Thursday.Ne znam koliko je ova informacija tačna, ali pretpostavljam da je, a i ako bude igrao, mislim da ga Popovich neće forsirati večeras, a kako znam nema ni Manua, tako da je ova granica po meni presmješna za Timmya http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif . I drugi par, čisto na feeling Gallinari (15,5) OVER .

Sretno svima http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

popovic i duncana čuva za playoff sinoć je igra samo 13min. iako nije bilo parkera,ginobilija i leonarda tako da je bolje pričekat ko igra večeras http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-wink.gif

Dobro, i ja mislim da neće igrati toliko, ali će uzimati većinu šuteva dok bude u igri.Igraju protiv Oklahome, ipak je to derbi, sve je to uredu, ali opet 16 granica je ,po meni, smješna, no od Popovicha se može sve očekivati, stoga, uredu. Hvala :)
By Musa
UncleDrew said

Najbolje je danas pričekati s ulaganjem jer ima puno upitnika oko utakmica,ja sam odigro 2 igrača iz eurolige koga zanima nek ide u temu ostali sportovi http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif

zato treba danas udarati undere,,ako ima neke informacije u vezi bilo kakvog odmaranja..samo nek napise tu..
By kicoo19
#9232 Dnas koliko sam primjetio PSK je najbolja klada za igače ima dosta "novih" u ponudi i granice su odlične

Martin K. (Okc) 14.5 više 1.85
Prvo ču uzet njega jer igra dosta.Danas se očekuje da se ekipe odmaraju svoje glavne adute pa ču uzet igrača koji je sposoban dat 20 koševa pokraj duranta i wesbrooka tako da ako budu ovi igrali nešto manje oče siguruno dobit 30 minuta i to bi moralo bit sasvim dovoljno da prođe ou marginu
u 3 utakmice prits SAS ima prosjek 14.7 tu je na granici i mislim da če danas proč ovu granicu

10,5 - Collison D. (Dal) više 1,85
Ovog igrača znam dosta uzet protiv ovakih ekipa koje primaju dosta pojena i slabi su na PG poziciji jer pao je u drugu ekipu i željan je dokazivanja.Uz Cartera jedini koji od 2 ekipe može nešto značnije zabiti . igra po 26-29 minuta uzme 6-10 šuteva i u zadnjih 5 3 puna je prošo ovu granicu ...Očekujem utakmicu na puno pogodaka Dalas još nije izgubio nadu ad izbori playof tako da če sigurno grist do posljedenje tekme ....

ovo su igrači na srednji ulog za vioski nema svre tako rano dok se nezna ko če igrat ko odmarat i ostalo...

klada psk
prolaznost 3/4
By Tihy1000
#9233 Kevin Durant 28,5 OVER

Priča o Kevinu Durantu priča je uspjehu od njegovih najranijih dana od trenutka kada je prvi put sa 6 godina uzeo loptu u ruke bio je zvjezda,bio je najbolji igrač svake ekipu u kojoj je igrao.Od kako bi smo rekli osnovne preko srednje to Univerziteta Texas pa do Sonicsa/Oklahome.Durant je posebna kreatura prirode sa visinom od 2,08 neki kažeu ,2,09 i sa rasponom ruku od 2,34 KD je samo po svojim fizičkim predispozicijama teško zaustavljiva mašina,a kada se u paket sa fizikom ubaci i umjeće,talent i hemija koju Durant ima prema i za igru stvara ubojiti paket koji je postavio Duranta na mjesto prvog strijelca lige 3 godinu za redom.Prije njega samo su dva diva igre Wilt i Jordan vodili ligu više godina za redom po broju postignutih poena.Njegov arsenal u napadu jedan je od najkomplentijih u ligi čovjek ima sve od vanjske igre,posta,napada na koš,rotacija,pick and rolla,stop and pop's.give and go,hall court offense jednostavno sve mu odgovara bio spori tempo,brzi tempo samo recite on sve ima. Večeras protiv Spursa očekujem utakmicu visokog inteziteta,vjerovatno više defanzivno orjentisanu,utakmicu da primat na zapadu.Spursi su samo jednu pobjedu ispred Oklahome i ako OKC dobije večeras ide na prvo mjesto Zapada te se u takvim utakmicama Durant uvijek odlično snalazio igrao fenomenalno te mislim da neče propustiti priliku da odgovori Melu na dvij strašne utakmice koje je Melo odigrao protiv Miami-a i Atlante.Mislim da ni Russell Westrbook sa svim repertoarom svojih gluposti ne može večeras pokvariti jednu barem po mome mišljenu u datoj situaciji 40+ noć Kevina Duranta...

Cijela detaljna analiza zasto igrat K. Duranta Over

by OT
By Nenad
#9237 Gregg Popovich said that he expects to play everyone but Manu Ginobili vs. the Thunder on Thursday.
The implication is that Tony Parker (ankle), Tim Duncan (knee) and Kawhi Leonard (knee) will all be in the lineup. DeJuan Blair is a bit questionable due to a stomach flu, but Manu Ginobili is the only player who can be ruled out with certainty. Apr 3 - 8:11 PM

Ali svejedno under 21,5.