Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
NBA Knight said

Wall 18,5 over - fortunawin
Portland - Memphis 2
A.Davis 13,5 over - fortunawin
Paul 18,5 under - fortunawin

3/4 Laugh
By Buggs
comi said

Buggs said

toronto-washington 1,sacramento-hjuston 2,portland-memfis 2

Odlične analize, uzimam http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_biggrin.gif

toliko o analizama
By kicoo19
kicoo19 said

16,5 - Evans T. (Sac) više 1,85
Uz Cousinsa glavni igrač Sac. Poslije ozljede vratio se dosta dobar kako vrijeme prolazi tako je i on u sve boljoj formi.Danas igraju protiv Houstona .Ekipa koja prima puno i daje puno.Danas ide na hardena(koji je upitan) a bolje za evansa da igra jer on u obrani uopšte ne sudjeluje i mislim da če pokraj njega ili ako neče bit njega sigurno evans to proč.Ovomo mi je tip dana...

16,5 - Crawford J. (Lac) više 1,85
Igrač koji uzalzi sa klupe kod Clipersa ali jako dobar.Uvijek uzme svoju porciju šuteva (12-15 u prosjeku)
Igra dosta min 30 minuta šta bi mu danas protiv slabašnog Phoenix.a trebalo bit dosta da prođe granicu. Zadnju utakmicu Indijani kod koče zabio 25 poena bio najefikasiji kod domačina uzeo 19 šuteva i lagano prošao danas nešto slično očekujem.Jer vjerujem da če CP3 i Griffin dosta tekme odmarat.Clipersi su u lošoj seriji i ova utakmica če im doč ko naručena da dignu samopuzdanje.Uz to još jedan plus je da je prošlu tekmu protiv istog protivnika i 31 minutu zabio 21 koš tako da ne vidim razlog zašto nebi i danas zabio min 17 koševa

(počevši od jučer pa nadanje pisat ču prolaznost svojih parova pa ako če ko htjet da prati da zna kako prolazim...svaki dan napišem 2-3 igrča pa uzimte ako vam je šta po volji ..Pozdrav )

klada psk
prolaznost 2/2

Evans WIN 22
Crawford losee 13 ( opalio sam 10 lopti... )