Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By derrick_rose
#9282 ajde da otvorimo malo analize,okasnit cemo a vec su kladare pocele spustat koef.na neke igrace(cousins,pekovic,boozer-HL)... neku vecer sam bio hendersona spomenio i nije iznevjerio pa sam ovako odigra 2 para za nocas:

HENDERSON (17.5) VISE - znamo da ce falit LBJ,Wade i Allen,otvara se prilika i njemu i Kembi da trpaju al prije bi Geralda jer im je nekidan zabio 18(uz jos 2 promasena slobodna),Miller mu nece bit neki pretezak matchup

CURRY (23.5) VISE - ne toliko siguran(zbog moguceg blowouta)al on ce odradit svojih 36-7 min.sigurno,privukla me granica jer jedino vam HL daje manju za 2 kosa neg ostali pa se isplati probat..

gospodo sretno,cekamo ostale da vidimo sta kazete,izbor parova je dobar nocas...
By johnny K.
#9283 JRUE HOLIDAY (17,5) - MANJE
Jrue je u zadnjoj utakmici protiv Charllotea bio katastrofalan,sut iz igre bio mu je 2-24 (8%) a trica 0-5 , sto je bio glavni razlog poraza protiv Bobcatsa.Veceras docekuju Hawkse,sestoplasiranu ekipu Istoka.Holiday protiv Hawksa u zadnjih 10 meceva nije isao vise , a nadam e da ce se taj niz nastaviti.Od zadnje je redom imao: 11,11,9,7,16,12,15,4,8,13. Napomenimo da 76-ersi nemaju sanse za playoff tako da im ova tekma nista ne znaci...

INDIANA - OKLAHOMA CITY (zk/191,5) - MANJE
Oklahoma je sinocnjom pobjedom nad glavnim rivalima na Zapadu , Spursa , dosao na samo 1 pobjedu zaostatka , a vecerasnjom pobjedom nad Pacersima izjednacili bi skor sa Spursima.S druge strane,Pacersi drze 3. mjesto na Istoku sa mogucnosti da prestignu NYK na 2. mjestu.U zadnjih 8 meceva zbroj koseva je bio veci, redom od zadnje : 197,202,216,231,203,210,216,206...

kladionica : PREMIER
By mhkladionicar
#9285 pozdrav svima danas cu samo ukratku napisati sta cu igrati

Nikola Peković (Minnesota - Toronto) over 17.5

vidim vec sad pada kvota na over a tek je 12h pekovic veceras igra portiv toronta koji slabo brani njegovu poziciju iako im se vratio valanciunas opet primaju jako puno koseva sa pozicije centra u zadnjoj im je jedan okafor zabio 17 poena prije toga monroe 24,pekovic je ipak dosta iskusniji i fizicki jaci igrac od ova dva navedena i ocekujem ga veceras preko ove granice u dobroj je formi zadnje dvije je zabio 27 i 29 poena

DeMarcus Cousins (Sacramento - Dallas) over 17.5

i opet jedan centar samo sto igra u sacramentu radi se o cousinsu koji igra odlicnu sezonu i pokazuje da ce biti u buducnosti jedan od glavnih centara lige,veceras igra protiv dallasa i kamana koji se vratio nakon ozljede i trebao bi upravo on cuvati mladog cousinsa ali po meni on nije igrac koji ce zaustaviti fizicki dosta jakog cousinsa,ove sezone su igrali tri puta i cousins je u prosjeku dao 23,6 poena (29,25 i 17) u dobroj je formi zadnje tri je zabio 20,19 i 34 poena

Mike Conley (L.A. Lakers - Memphis) over 15.5

cudi me da bet-live drzi ovu granicu na conleya koji bi veceras protiv lakersa trebao ovo preci bez problema znamo svi kako lakersi brane poziciju playa i u vecini slucajeva oni idu u over to se desilo i u prve dvije utakmice kada su igrali lakersi i memphis conley je zabio oba puta po 19 poena covjek igra sjajno u zadnjih 6 utakmica je 5 puta isao preko jednom ostao na 15 zadnje tri 20,23 i 19 poena

Carmelo Anthony (New York - Milwaukee) over 29.5

kladionica wwin je mozda jedina sto drzi ovu granicu na carmela,ne znam jel treba nesto da napisem za carmela stvarno covjek igra vanzemaljski poslije one utakmice protiv miamia kad je zabio 50 poena ocekivao sam da ce malo stati medjutim on zabije onda atlanti 40,veceras ga moram odigrati po ovoj granici znamo svi igru ny svaki skoro napad uzima carmelo i na kraju se zna desiti da ima i po 30 suteva veceras bi mu trebalo biti dosta jedno 25 suteva i nadam se da ce zabiti najmanje 30 poena a u kakvoj je formi ne bi me cudilo da opet ode na 40+ :)
By Admiral
derrick_rose said

ajde da otvorimo malo analize,okasnit cemo a vec su kladare pocele spustat koef.na neke igrace(cousins,pekovic,boozer-HL)... neku vecer sam bio hendersona spomenio i nije iznevjerio pa sam ovako odigra 2 para za nocas:

HENDERSON (17.5) VISE - znamo da ce falit LBJ,Wade i Allen,otvara se prilika i njemu i Kembi da trpaju al prije bi Geralda jer im je nekidan zabio 18(uz jos 2 promasena slobodna),Miller mu nece bit neki pretezak matchup

CURRY (23.5) VISE - ne toliko siguran(zbog moguceg blowouta)al on ce odradit svojih 36-7 min.sigurno,privukla me granica jer jedino vam HL daje manju za 2 kosa neg ostali pa se isplati probat..

gospodo sretno,cekamo ostale da vidimo sta kazete,izbor parova je dobar nocas...

Curry bi mogao u over,jer ima jedna zanimljiva stvar...Fali mu 30 trica da prestigne Allena po broju postignutih u regularnome dijelu sezone...proslu je ispalio 10 suteva za 3,pogodio 4...u prosjeku mu trebaju 4 trice po tekmi tako da ako ih veceras zabije to je vec pola koseva...a jos ulazi pod kos,+ slobodna,mogao bi over...granica pristojna,u Supersporta je 25,5.
By Nenad
#9287 Povezati 1 na minesotu sa Pekovicem over. Danas ako min pobedi to ce biti 1000-ta pobeda njihovog trenera, interesantan jubilej. kvota je 1.5.
By Musa994
#9288 Prvi moj post na NBA Knights je uspješno prošao, Boozer išao lagano over, a Denver svladao Dallas.
Danas je puno bolja ponuda, mnoštvo dobrih parova.

Iako nije pametno dvije večeri za redom igrati istoga igrača morati ću
C. Boozer 17,5 OVER

Nakon što je Carlos ubacio 29 poena Netsima granica na njemu je ostala ista, što je prvi argument za ponavljanje ovoga tipa i večeras. Ovoga puta protivnik Bullsima su Orlando Magic, dok će Boozer ići na Tobiasa Harrisa koji ne igra ni približno obranu kakvu igra Reggie Evans kod Netsa, kome je noćas i 'utrpao' 29 komada. Situacija kod Bullsa je nepromjenjiva, i dalje nema ni Gibsona ni Noaha, tako da bi sve osim laganog OVER-a Carlosa Boozera bilo pravo iznenađenje.

N. Peković 17,5 OVER

Protivnici Minnesota Timberwolvesima su ovoga puta Toronto Raptorsi, koji su pak poznatiji kao nešto žešća obrambena ekipa usporedivši ih s nekim drugima iz svijet NBA. Crnogorac kod Vukova, Peković, išao je prošle dvije utakmice over i to jako uvjerljivo, sa preko 25 poena po utakmici. Prošli put ga je 'čuvao' Larry Sanders, dok će to večeras za zadatak imati mladi Litvanac Jonas Valančiunas, koji ne bi trebao biti nepremostiva prepreka za sjajnog Pekovića. I ovo smatram jednim debelim OVER-om.

S. Curry 25,5 OVER

Curry je izgleda malo izgubio na formi, no u ovoj utakmici protiv posljednjeplasirane momčadi Zapada u kojoj svatko očekuje mnoštvo koševa, razigravač GS Warriorsa bi mogao ubaciti koji koš viška. U posljednjem susretu protiv Sunsa Curry je prebacio 30 poena, a pođe li ga šut, posebno van linije 7,24, mogao bi ponoviti tako nešto. Čuvat će ga Slovenac Goran Dragič, ne baš poznati defenzivac koji ne bi trebao raditi neke velike probleme mladom Stephu.

To je to za danas, SRETNO SVIMA!! Laugh
By kicoo19
#9292 19,5 - Gay R. (Tor) manje 1,85
Igra toplo hladno jedan dan zabije 30+ drugi nemože ništa pogodit ostane ispod 10 .. Odličan igrač al dosta mu pala forma nakon šta je došo u Torontu kad je bio vođa ekipe koja je pobjeđivala sve pred sobom. Danas očekujem utakmicu ne baš previše poena. Imaj jak mechup Kiriljenka koji je dosta dobar ako ne i odličan defanzivac i mislim da u gostima god minasote teško može proč ovu granicu .

19,5 - Lillard D. (Por) više
Dosta je reč da igraju protiv houstona .Svi znamo kako oni igraju obranu.Njegov mechup Lin teško da če danas izlaziti na kraj s njime.Vratit če se po svemu sudeči LaMarcus Aldridge al to ne umanjuje ništa jer oni dva jedini pravi socceri u ekipi Portlanda.Batum vjerojatn neče igrat. Ova tekma ide sigurno preko 210+ tako da on ide u over gotovo sigurno.

psk klada
prolaznost 4/6