FamilyGuy said
Vidim već su neki postavili iste igrače,pa se ispričivam zbog duplanja.
Durant 29,5 Manje
Ugodno me izenanadila granica poena na najboljeg strijelca momčadi Thundera Kevina Duranta čija momčad večeras gostuje kod Pacersa,iza Memphisa najbolje defanzivne momčadi lige. Kevin Durant trenutno predvodi listu najboljih strijelaca lige sa 28,3 poena no ne vidim načina kako će večeras prebaciti 30 poena u gostima tvrdoj momčadi Pacersa. Thunder i Pacersi igrali su jedan susret ove sezone u Oklahomi, domaći su bili bolji sa 86-74, a Durant je ostao na 27 poena. Sinoć je odigrao 44 minute protiv Spursa koji nisu toliko jaki u obrani kao što su to Pacersi i svejedno je ostao ispod ove granice. Oklahomu čeka jako težak ispit večeras na ovome gostovanju i mislim da će Kevin Durant koliko god odličan igrač teško zabiti 30 poena u ovome susretu gdje će domaći igrači posebno pratiti najboljeg strijelca lige.
Brayant 28,5 Manje
Kobe Bryanta i LA Lakerse čeka još 6 utakmica do kraja regularne sezone u kojoj love mjesto u playoffu,trenutno imaju prednost od jedne utakmice naspram Utaha, no večeras u Staples Centar dolazi najbolja obrambena momčad lige Memphis Grizliji. Kobe Bryant je igrač kojega je teško usporiti ili zaustaviti no kada je Kobe Bryant ozljeđen onda je to puno lakše. Jo je lakše kada će mu čuvar biti Tony Allen jedan od boljih defendera u ligi. Lakersi večeras moraju pobjediti to zna i Kobe koji će ponovno igrati sa ozljedom. Dobra vijest za domaću momčad je vjerojatni povratak Steve Nasha u momčad što je jedno ofenzivno oružje više. Kobe se užasno puno troši na posljednje dvije utakmice proveo je 47 i 48 minuta uzeo je "samo" po 18 šuteva u obje utakmice, ali je podjelio na ta dva susreta čak 25 asistencija. Kobe će i večeras uzeti svoju porciju šuteva no protiv čvrstog Tony Allena posao će mu biti otežan. Očekujem Bryanta na ne više od 25 poena u ovome susretu. Ikao to je Kobe i teško je znati u kakvom raspoloženju će izaći na ovu utakmicu,ali sudeći prema posljednja dva susreta trebao bi to biti Kobe koji će viiše tražiti suigrače.
Lilliard 19,5 Više
I da na mom današnjem listiću ne budu svi underi pobrinuo se playmaker Portlanda i vrlo vjerojatni rookie of the year Damian Lilliard. U odsustvu Aldrigea očekivali smo da će Lilliard prelaziti ovih 19,5 no u 4 utakmice to je napravio tek u jednoj i to prvoj protiv Utaha kod kuće. Večeras mu za over ne bi trebao "smetati" ni povratak Aldrigea u momčad jer gosti u Rose Gardenu su Houston Rocketsi momčad koja "ne zna što je to obrana". Na poziciji playa je Jeremy Lin definitivno loš branič i kraj njega Lilliarda će imati puno prilike za over. Portland i Houston ove sezone igrali su tri susreta rookie Lilard u prosjeku Hosutonu je zabio 21,3 poen. U Toyota Centru postigao je 20 i 17 poena, a u svojoj dvorani zabio je 27 poena. Lilliard provodi puno minuta na terenu, a večeras u ovome susretu ne bi trebao biti blowout. Biti će ovo dobra utakmica sa puno koševa i u njoj očekujem da Lilliard ponovi utakmicu kakvu je odigrao u Rose Gardenu protiv Rocketsa ove sezone kada je postigao 27 poena. Nakon All Star pauze Lilliard je na prosjeku od 20,7 poena, neka se dobar niz nastavi i večeras.
Kladionica:PSK
ne znam koliko je pametno na isti tiket staviti dva igrača koji su nosioci svojih ekipa. Durant bi možda i mogao proći, ali Kobea nikad ne treba ograničavati pogotovo u ovim utakmicama u kojim im je svaka pobjeda bitna. Sretno tebi, ali ja sam ga na 28,5 odigrao over.
Baja said
Marathon trenutno ima Hendersona na 13,5 sta mi vrijedi kad mogu stavit 6 eura smijesno
evo ja gledam ponudu marathona nemaju uopce ponudu igraca iz te utakmice
canca said
Baja said
Marathon trenutno ima Hendersona na 13,5 sta mi vrijedi kad mogu stavit 6 eura smijesno
evo ja gledam ponudu marathona nemaju uopce ponudu igraca iz te utakmice
Maknuli su ne znam jel bio 3 minute u ponudi
Opet ga igram under kao što sam ga igrao i protiv Spursi....kao šro je već neko napomenuo gore igrali su jednu utakmicu u gostima protiv Indiane i igrao je 39 min. i dao 27 koša....možda će biti malo umoran pa granicu od 29,5 neće prijeći
P.Millsap (14,5) over
Ovaj par mi je stvarno zapeo za oko...granica je 14,5 što je jako solidno za njega tri utakmice odigrane između Utah i New Orleansa i u te tri su dva puta gostovali gdje je u prvoj utakmici zabio 11 al je zato u sljedećoj dao 16 te kod kuće 25 i zato ga uzimam
M.Ellis (20,5) under
Igrali dva puta protiv Knicksi i to jednu kod kuće i jednu u gostima i u oba dvije utakmice išao under
Charlotte Bobcats - Miami Heat 2 (1,40)
Chris Bosh će ponovno morati povesti svoju momčad ako žele pobijediti....nema LeBron-a i Wade-a ali kako je vodio momčad u prošla dva susreta nema sumnje da neće pobijediti
K.Bryant (28,5) under
Kao što je FamilyGuy spomenuo Kobe će danas malo usporiti..a i čitao sam da razmišlja da otiđe u mirovinu,da ga tijelo više ne sluša....no to nije sigurno
Phoenix - Golden State (203,5) over
Mislim da će prijeći ovu granicu....a mislim da je već neko napisao za taj par
Evo to je sve od mene pa vi birajte
iznenađujuća margina za mene, ovako na oko 10ak poena veća nego bi trebala bit, mislim da se ovo mora ispratit... prosjek poena na utakmicama Bostona je oko 192.5 dok je prosjek kod Clevelanda oko 198.5, znamo da je Boston obrambena momčad i jako dobro igra obranu, dok znamo da je Cleveland suprotnost od Bostona, možda bude više poena nego što bi bilo jer utakmica kraj sezone, Boston je u playoffu dok Cleveland ne može nigdje, ali svejedno pevelika margina, od zadnjih 10 međusobnih dvoboja 9 ih je išlo ispod dok je samo 1 išla preko ove granice...
prosjek poena ekipe u međ.susretima u zadnje 3 sezone:
2010/11 Boston 101.7ppg Cleveland 92.3ppg
2011/12 88.7ppg 87.0ppg
2012/13 96.5ppg 93.0ppg
... tako da očekujem oko 190, max. 195 poena....
Lillard 19.5 over
Damian je zadnja 3 susreta išao under, no mislim da je vrijeme da večeras ide u over, čuvat će ga u obrani smješan, Lin... na prosjeku je od 19ppg te igra 38.5 min po susretu, u 3 navrata protiv Houstona ove sezone 1 je išao under(18 poena) te 2 puta over(20 i 27 poena)... Portland igra doma što mi daje još veću sigurnost iako to ne mora ništa značit...
još bi izdvojio posebno: Melo 30.5 i Jefferson 18.5 over... gazde svojih momčadi koje moraju povuć(Melo zbog nastavka niza nepobjedivosti od 10 tekmi te za 2.mjesto Istoka, i odlično je zabio 50 i 40 poena u zadnje 2 tekme, te očekujem nnastavk odlične forme) i (Jefferson jer Utah još ima izglede jer zaostaju za Lakersima od kojih imaju 1 poraz više, big Al je vođa momčadi koje je 4 puta išao over te under zadnju s Denverom, no očekujem njegovu odličnu tekmu i barem 20 poena te pobjedu Utaha kako bi ostali u utrci za 8.mjesto Zapada da uđu u playoff, protiv Hornetsa Jefferson je 2 puta išao over(19 i 22poena) te 1 under(10poena)...
Evo jedna analiza od mene, iako sam rekao da cu pauzirati do playoffa. Ispratite sa nizim ulogom.
Evans T.(-16,5+) vise (1,85)
Hrvatska lutrija jos uvijek drzi ovu granicu, dok su ostale kladionice podigle granicu na 17,5. Tyreke je u dobroj formi, prosle dvije utakmice presao je 20 poena. 21 je zabio Bryantu u 43 minute, a 22 Houstonu u 29 minuta. Veceras Sacramento igra protiv Dallasa koji se bori za playoff i vjerojatno ce pobjediti, ali mislim da ce to biti teska pobjeda jer je Sacramento kompletan i igraju bez opterecenja jer nemogu nista izgubiti. Znamo svi kako Dallas lose brani SG poziciju, primaju 22,6 poena po utakmici (29. u ligi), dopustaju 18,4 suta s te pozicije (28. u ligi), 7,0 za tri poena (27. u ligi) i 5,3 slobodna (30. u ligi). Katastrofalnu statistiku imaju s te pozicije. Evans im je ove sezone ubacio 43 poena u dvije utakmice. U prvoj utakmici bio je jedan produzetak, no Evans se nije previse naigrao, u 32 minute ubacio im je 20 poena. Sut u toj utakmici mu je bio 8/11 (0/1 za tri poena) i 4/5 slobodna. U drugoj utakmici igrao je 37 minuta i zabio 23 poena. Sut mu je takoder bio odlican 8/12 (0/2 za tri poena) i 7/7 slobodna. Koliko lose Dallas brani SG poziciju vidite po postotku suta Evansa koji im je nenormalno trpao i bez problema ulazio na polaganje.
bukefal123 said
Boston-Cleveland 201.under :O
iznenađujuća margina za mene, ovako na oko 10ak poena veća nego bi trebala bit, mislim da se ovo mora ispratit... prosjek poena na utakmicama Bostona je oko 192.5 dok je prosjek kod Clevelanda oko 198.5, znamo da je Boston obrambena momčad i jako dobro igra obranu, dok znamo da je Cleveland suprotnost od Bostona, možda bude više poena nego što bi bilo jer utakmica kraj sezone, Boston je u playoffu dok Cleveland ne može nigdje, ali svejedno pevelika margina, od zadnjih 10 međusobnih dvoboja 9 ih je išlo ispod dok je samo 1 išla preko ove granice...
prosjek poena ekipe u međ.susretima u zadnje 3 sezone:
2010/11 Boston 101.7ppg Cleveland 92.3ppg
2011/12 88.7ppg 87.0ppg
2012/13 96.5ppg 93.0ppg
... tako da očekujem oko 190, max. 195 poena....
Lillard 19.5 over
Damian je zadnja 3 susreta išao under, no mislim da je vrijeme da večeras ide u over, čuvat će ga u obrani smješan, Lin... na prosjeku je od 19ppg te igra 38.5 min po susretu, u 3 navrata protiv Houstona ove sezone 1 je išao under(18 poena) te 2 puta over(20 i 27 poena)... Portland igra doma što mi daje još veću sigurnost iako to ne mora ništa značit...
još bi izdvojio posebno: Melo 30.5 i Jefferson 18.5 over... gazde svojih momčadi koje moraju povuć(Melo zbog nastavka niza nepobjedivosti od 10 tekmi te za 2.mjesto Istoka, i odlično je zabio 50 i 40 poena u zadnje 2 tekme, te očekujem nnastavk odlične forme) i (Jefferson jer Utah još ima izglede jer zaostaju za Lakersima od kojih imaju 1 poraz više, big Al je vođa momčadi koje je 4 puta išao over te under zadnju s Denverom, no očekujem njegovu odličnu tekmu i barem 20 poena te pobjedu Utaha kako bi ostali u utrci za 8.mjesto Zapada da uđu u playoff, protiv Hornetsa Jefferson je 2 puta išao over(19 i 22poena) te 1 under(10poena)...
moj savet je cleveland ispod 98,5
A ko oce sigurniju varijantu ima ga kod nas u lokalima po 17,5 pa gadat rupu