Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

izaberi 3

16
18%
13
14%
11
12%
15
17%
13
14%
2
2%
13
14%
3
3%
4
4%
By Pep9
#94832 Caldwell-Pope K. 13.5+ Maxbet

Imam nekoliko rezona za ovaj tip. Ovo bi trebalo da bude jedna od utakmica brzog ritma večeras. Lejkersi žele pobedu, kojom će izjednačiti ukupan broj pobeda za celokupnu prošlu sezonu. U dobrom su ritmu, vraća se i Lonzo Ball. KCP je u formi, ima uvek pristojan broj šuteva protiv Atlante, a trenutno je u dobroj formi i pogađa. U reketu će Lejkersi imati pristojne protivnike, posebno malog Collinsa koji će se mlatiti sa Randle-om. Otuda, očekujem da bekovi Lejkersa povuku ovu utakmicu.

Kasnije ću dodati još neki tip verovatno. Srećno svima.
By vintage1978
#94840 Blake Griffin under 22,5pts Bet365 kladiona
Dok Detroitu polako, ali sigurno izmice zadnja karta za playoff, Toronto ima sansu jos vise osigurati prvo mjesto na istoku. Detroit je jucer igrao protiv Charlotte i izgubija gdje je Griffin u 30min zabija 20pts. Veceras za matchup ima Ibaku koji je po meni taman po mjeri Griffina da zaustavi guzlanje prema kosu kojem je isti sklon. Zato mislim da bi se tribala uzet u obzir ova granica od 22,pts za under. Također sam misljenja da vanjska linija Lowry i Derozan imaju puno lakse matchup-e te ce se fokus igre prebacit na bekove, dok ce puno teze poentirat PF Griffin/Ibaka i C Valenciunas/Drummond.
Sritno svima i zivili!
By DirkNowitzki
#94844 I. Smith (DET) 12.5 UNDER koef 1.85 Mozzart grana 13.5 Sportlife koef 1.9

Plejmejker Detroita veceras ide na odlicnog defanzivca Lowry koji ga ove sezone jedanput ustopovao na samo 3 poena (sut 1 od 12). Ne vidim zasto bi se to ne desilo i ovaj put. Smith je tip plejmejkera koji vise voli da asistira nego da postize poene, zato sto pored sebe ima dva velika potrosaca lopti Drummond i Griffin. Istina da posle all stara dao je jedanput 20 poena (nenormalan sut 9 od 11) i 13 poena (takodje za njega veoma visok procenat suta 6 od 11) ali to on ne moze drzati non stop utakmica za utakmicom i ocekujem da veceras ciglari zato sto pored sebe ima Lowry koji ga moze ispratiti i na ulaz, a i na sut. Svoje poene postize vecinom na ulaz a sutira i sa poludistance. Ali zato retko sutira trice sto ide u prilog ovom tipu. Ne ocekujem da bude dvocifren veceras, mozda nekako na 10 poena ali ne vise.

B. Hield (SAC) 13.5 OVER koef 1.85 Mozzart

Pisao sam za njega pre nekoliko dana ali napisacu opet kako bi se potsetili za kakav to igrac je rec. Hield je odlican suter za trice tj snajper. To mu je upravo i glavno oruzje u napadu. Ulazi sa klupe ali igra puno minuta (oko 24-30 minuta). Vec dva puta igrali i to oba puta u Minesoti gde je jednu utakmicu podbacio i ubacio samo 10 poena zato sto je bio BO, a u drugu za 19 minuta ubacio 16 poena. Veceras ne ocekujem BO zato sto za Minesotu ne igra njihov najbolji igrac Butler, tako da trebalo bi ovo biti tesna utakmica i borba do kraja. Ocekujem od Hielda da ubaci bar 3 trica, uz koji ulaz ili sut sa poludistance i neki penal da predje granicu i usreci svih nas.
By nbaspecialtips
#94860 D.Dedmon [13,5] UNDER 3/10 (betf/paddy/sb@1,73) Atlanta

After all star he played only 12 minutes against Indiana... Atlanta will be tanking so he should play less minutes than usual. Last 5 he has average of 9,4 points, in last 20 games it is 9,0 average... only 6,5 shots taken on average. Since he was injured he scored only 8,8 points on average and has only 2 overs on this margin (with one being at right 14 points).

B.Griffin [22,5] UNDER 3/10 (betf/padd/sb@1,91; others@1,8) Pistons

Since coming to Pistons he has only 3 overs in 10 games, and those 3 were 23, 24 and 25. It is 20,0 average in those 10 games played for Pistons. Tonight he is going against Toronto which is playing excellent team defense- third best defensive efficiency in the league. He will have really hard match up against Ibaka who is also a very strong player, so Griffin wont be able play his classical post game where he is isolated and just bullies his way toward the basket. If needed, Ibaka will also get help from OG or Valanciunas so I dont think Griffin will be forcing too much.

E.Kanter [14,5] UNDER 2,5/10 (unibet@1,85; bet365@1,83) Knicks

After All star he was playing only 21 and 23 minutes... Knicks will be giving chance to younger players more, they dont have any chance for PO so it is better to finish as low as possible for better picks. Also, they are going against GSW so this game should go in only one direction and BO can easily happen and that would take decent amount of minutes from Kanter.
By LosPollosHermanos
#94864 T.J Warren over 18.5 sve klad.
Posle all star pauze 27 i 19 poena. Forsira dosta, 23 i 17 suteva i 35+ minutaza u oba meca. Finiks igra rekreativno do kraja sezone, tako da ocekujem fina ispucavanja njega i Bukera , sa po dvadesetak suteva po mecu. Trebao bi da ga cuva Moore koji je dosta nizi i slabiji od njega i tu vidim lepu priliku za Warrena da napumpa svoju statistiku. Probijace ga njegovim prodorima bez problema, Pelikani igraju kriminalnu odbranu, i ne ocekujem neki bo veceras, jer kad naprave i 20+ razliku skoro uvek je prospu i idu u neizvesne zavrsnice ili produzetke. Sansi pruzili ok otpor Klipesima i Portlandu, tako da veceras ocekujem rokanje na obe strane.
By Darko1987
#94869 Image
Kyrie Irving (BOS) 23,5 under @1,95 Mozzart

* Tyreke Evans (right ribs) has been ruled out for Monday's game vs. Boston.
* Chandler Parsons (illness) will not play vs. the Celtics on Monday.
* Wayne Selden (right knee soreness) will not play vs. Boston on Monday.

Memphis i večeras u dosta okrnjenom sastavu gostuje u TD Garden-u, Boston kompletan izuzev Haywadr-a koji bi po nekim najavama mogao biti spreman za playoff, ovo bi po meni trebala biti jednosmjerna ulica večeras jer Gasol neće moći sam parirati. U očajnoj su formi, svih 8 mečeva u februaru su izgubili, od toga je 5 bilo sa 15 i više razlike. Boston bio u maloj krizi, ali posle All Star pauze 2 sigurna trijumfa, očekujem i večeras da maksimalno nagaze ranjenog protivnika, Stevens ima sve igrače u rotaciji i siguran sam da će većina dobiti šansu.

Granica 23,5, u većini je za poen veća, znam da taj jedan poen mnogo znači i rijetko uzimam manju granicu, ali kvota me izuzetno privukla i morao sam ga uzeti. Uzeo sam Kyrie-a najviše iz razloga što očekujem da će mu večeras minutaža biti dosta manja jer su se Smart i Larkin oporavili, oba su bili u rotaciji na zadnjem meču, Irvinga vidim na maximalno 30-ak minuta, a ako Boston ovaj meč riješi do zadnje četvrtine onda 27-28min. Irving u februaru igra prosječno 2 minuta manje po meču (32-7-30,7), i uzma skoro 2 šuta manje (18,4-17,1), na samo 2 meča je forsirao i uzeo 20+ šuteva.

Igrali su već jedan meč ove sezone, Boston bio u istoj rotaciji igrača kao i večeras, još je sad tu i Monroe, taj meč su tek riješili u zadnjoj četvrtini, Kyrie je za 30 minuta zabio 20 poena uz šut 7/17. Večeras očekujem da Boston ovaj meč dobije rutinski uz puni doprinos kompletnog tima i ne vidim ni jedan razlog zašto bi Kyrie igrao 30+ minuta i uzima 20+ šuteva. Ja ga vidim na 27-28 minuta, 15-ak šuteva, max 20 poena.

Sretno ako neko prati... 8-) ;)
By under
#94874 Kanter under 15 @2,05 marathon

Vec spominjan, ali pisem zbog ove fantasticne kvote u marathonu, svakako veliki value, nema se sto puno pricat, tankanje nyk, igrat ce max 25min , svida mi se i to sto mcgee pocinje kod gsw a ne pachulek, ma bude ih gsw razorio i kanter ostaje ispod ...
By under
#94903 Horford under 12,5 planetwin @1,83

ja budem radije probao njega nego Irvinga, ipak Irving je play i radi sto zeli, puno put i forsira u nebitnim tekmama, iako se slazem i s njegovim underom, Horforda igram jer konacno se Boston kompletirao i sad to lijepo izgleda, pa tako se sad rotiraju Horford, Morris, Baynes ( upitan je za danas ) , Theis, Monroe , znaci lijepa rotacija, pa zbog cega da onda siluje Horforda i da igra preko 30min kad se ocekuje BO i lagana pobjeda, a i MEM iako igraju preko k... , ipak imaju bolje obrambene ispod kosa , Green i Martin svakako mogu parirat Horfordu, a mozda i Gasol konacno odigra nesto

score - 50/80
By oktogon
#94904 Pozdrav ekipi!

Jeste spremni za dizanje para veceras?

Ajde da tata mata malo da koji zicer da se vesele ljudi.

Dirk Nowitzki aka Blue angel over 11,5 1,85

10/10

Zelim vidjeti kako klade ruse kvotu ima da im se napijemo krvi

14 poena gospodinu treba za 31000 poen u karijeri, gdje ces bolje doma protiv Indiane!!!!

mogu samo reci cujemo ajmooooooooooooooooo
By LosPollosHermanos
oktogon wrote:Pozdrav ekipi!

Jeste spremni za dizanje para veceras?

Ajde da tata mata malo da koji zicer da se vesele ljudi.

Dirk Nowitzki aka Blue angel over 11,5 1,85

10/10

Zelim vidjeti kako klade ruse kvotu ima da im se napijemo krvi

14 poena gospodinu treba za 31000 poen u karijeri, gdje ces bolje doma protiv Indiane!!!!

mogu samo reci cujemo ajmooooooooooooooooo

:lol: :lol: :lol: