Szabalala wrote:DzonneR wrote:Szabalala wrote:Za danas sam izabrao :
Del Potro - Anderson 1 (1.50)
Delpo je razbio Zvereva i ponovo se vratio u formu i podsjeća na onog pravog Delpa. Top u ruci , mnogo agresivna igra i mislim da je ovo zicer. Titula u Acapulcu ga može još više dignuti psihički tako da je ovo po meni sigurica neka. Svi su očekivali 3 seta protiv Zvereva, ali ga je on pomeo sa terena , dok se Anderson mučio protiv Donaldsona.
Fognini - Cuevas - 1 (1.7)
Očekujem veoma dobar meč, 2 šljakaša i ovo bi moglo ići u 3.set, pa se možda i isplati odigrati over gemovi (22.5) . Fognini dosta odmorniji jer je rutinski savladao Garciu Lopeza, dok je Cuevas igrao 3 seta protiv Mayera i dosta je umorniji. Ne mora to biti presudno, glavna stvar je psiha . Cuevas je dosta smireniji ,ali ako Fognini bude "zdrav" u glavi, onda se on pita u meču. Možda je sigurnije odigrati over gemova, ali sam se odlučio za pobjedu Fogninia.
Jarry - Zeballos - 1 (1.8)
Jarry je u nevjerovatnoj formi, odjednom je eksplodirao. Jučer me nije iznevjerio i ponovo je dobio Ramosa ,a na njemu je bila kvota čak 2.40. Jarry u boljoj formi nego Zeballos , možda i malo umorniji s obzirom da je igrao nevjerovatan meč protiv Ramosa. Dečko igra fenomenalan turnir i ovo mu je šansa da prođe u finale Sao Paola. Mnogo bolji igrač od Zeballosa i jednostavno dok ga ide, ja ću ga stavljati na tiket
Ispratio i dobio,hvala ti puno! <3
Nema na cemu drug , drago mi je da si uzeo pare.. Ja cekam samo Delpa za lovu. Jucer 3/3 tenis , danas 2/3 , jos se Delpo ceka![]()
Jarry brat , ponovo izdominirao
Jarry je odlicno odigrao, ja cu ipak preskociti Delpa ali se nadam da ce doci zbog tebe