Westbrook i ove godine igra odličnu sezonu i 6. je strijelac lige sa 23,2 poena u prosjeku.Oklahoma dočekuje Houston na početku ove serije i očekujem u ovoj seriji pravog Westbrooka jer mu odgovara ovakva košarka gdje će se brzo završavati napadi i u svakoj lagano ići preko 200 poena.Čuvar mu je Lin koji je blago rečeno loš u obrani i fizički puno jači i eksplozivniji Westbrook će to sigurno znati iskoristiti i svojim ulazima pod koš stvarati velike probleme i iznuđivati slobodna, svi znamo da i voli forsirati šut tako je on u regularnoj sezoni 1. u Oklahomi po upućenim šutevima iz igre čak 102 više od Duranta i ne sumnjam da će tako nastaviti i u playoffu.
Oklahoma City – Houston k.r. 1 1,15
Ovdje bez puno pametovanja OKC igra odlično ove sezone i očekujem da tako i nastave u playoffu.Igrali su 3 puta ove sezone s Houstonom dobili ih 2 s prosječnom razlikom od 26 poena.Ne vjerujem da će ih i danas razbiti ali pobjeda ne bih trebala doći u pitanje.
Kvota:2,13
favorit
Opet kao i jučer stavljam igrača i pobjedu tima,tako ću igrati svaki dan i postavljati ovdje ako mi se ne svidi pobjeda nekog tima onda će ići 2 igrača.Jučer je bilo uspješno nadam se nastavku serije,SRETNO!!!
KD over 28,5
Westbrook over 23,5
Parker over 20,5
Kao sta smo sinoc vidili vecina glavnih igraca je imala povecanu minutazu i samim time bolji ucinak,James nije igrao od pon i spreman je za PO,mozete zaboravit na 30 min i 12 ak suteva jer u PO nema mjesta zezanciji,a Mil mu je redovito musterija.KD je takodjer propustio zadnju utakmicu i isto kao i LBJ je odmoran,a u goste im dolazi ekipa koja ne zna za pojam obrana,ocekujem puno koseva,a Martin ima problema s ledjima,a on je uz dvojac Westbrook i KD jedini koji koliko toliko zna zabit/Ibaki se zna zalomit,ali ipak ne precesto.Parker se izblamirao u zadnjoj ubacivsi samo 4 kosa i gdje ces vecu motivaciju,a vraca se Nash pored kojeg bi se i ja naigrao
Kladionica BH-Play
Parker T. (San-LA L.) - -20.5+ OVER - Večeras njega očekujem na nekih 23-25 poena.Ako će ko uzeti stvar u svoje ruke večeras u SAS to su sigurno Parker i Timmy.Večeras obojicu očekujem iznad granice, ali na svom gl.listiću ću odigrati Parkera.
Martin K. (Okl-Hou) - -14.5+ UNDER - Oklahoma igra protiv Houstona i naravno, Durant i Westbrook će se forsirati večeras.Njih obojicu očekujem večeras preko njihove granice, a Martina, pak, ispod.Imam taj osjećaj da će lagano ispod 14 večeras.
Harden J. (Okl-Hou) - -26.5+ OVER - Ovo je taj neki feeling.Igra protiv bivše ekipe i mislim da će biti i više nego napaljen večeras.Uzimat će većinu šuteva, svi će njega forsirati, tako da mislim da će Harden večeras ići iznad 26 poena, a ja ga lično očekujem i preko 30.
o njemu neću trošit puno riječi, taman negdje pred kraj regularne sezone je u ušao u strašnu formu, prije točno tjedan dana su igrali Lakersi-Spursi i Duncan je tad zabio 23, a uzeo je čak 22 šuta. Ta utakmica ne mora puno značit, ali je simbolična pošto je to bila prva utakmica nakon Bryantove ozljede za Lakerse, isto tako Spursi su sigurno svjesni činjenice da Lakersi, iako bez Kobea, sigurno nisu bezopasni. Ovdje očekujem od najiskusnijih da povuku, pogotovo se to odnosi na Timmyja i Parkera, Ginobili će vjerojatno igrat, ali on je još uvijek malo načet tako da ne očekujem da će ga Popovich previše forsirat, u tom slučaju većina tereta pada na ovu dvojicu majstora i bez obzira što Lakersi imaju Howarda i Gasola na unutarnjim pozicijama očekujem 20+ utakmicu za Duncana. Nije ni bezazleno spomenuti da LA s njegove pozicije prosječno prima 22 koša u gostima tako da i to ide u prilog ovom paru.
Brandon Jennings (-17,5+) više 1,85
ovdje idem na svojevrsni rizik pošto je vrlo lako moguće da Miami ovo već riješi do poluvremena. Što se tiče Jenningsa on je uvijek jako napaljen na Heat, to i dokazuju njegove utakmice ove sezone protiv Miamija, u 4 utakmice protiv njih je zabijao 19, 25, 21 i 30. Ovdje sam izabrao njega pošto je poznato da protivnički PG-ovi često znaju napunit Heatov koš pošto su ostale pozicije jako dobro obrambeno pokrivene, to se posebno odnosi na Ellisa kojega će većinu vremena držati Wade, a ako bude potrebno i James, pod košem Bucksi nemaju neku izrazitu snagu, a za današnju utakmicu su upitni Ilyasova i Sanders.Poučen iskustvom sa prošlog playoffa postoji i mogućnost da Wade ili James u nekom periodu budu na PG-u ali to će bit rijetkost, kad sve ovo pogledamo meni se ovih 17,5 čini kao jako dobar pick, samo se nadam da Miami neće otić na nekakvih 25 razlike već do poluvremena jer će tada Jennings igrat puno manje nego bi inače igrao
kladionica: Germania
Kao sto znamo , Lebron James se odmarao ovih zadnjih nekoliko dana do playoffa , te je sigurno spreman nastupiti u playoffu, te pokusati obraniti titulu.Mislim da im u ovoj prvoj seriji Bucksi nece stvarat previse problema, te da bi mogli proci u 4 ili mozda 5 utakmica.Inace, Lebron je dosta dobar protiv Bucksa.U zadnjih 5 meceva ubacivao je : 28,28,26,28,35 , sto je prosjek od 29 poena po utakmici , a u playoffu cemu se sigurno statistika popraviti.No Milwaukee se sigurno nece predati.Znaju da su autsajderi i mislim da se nece zatvoriti.Igrati ce kosarku koju i inace igraju, brzu , puno trica i suteva izvana...
DWIGHT HOWARD (20,5) - VISE , TIM DUNCAN (18,5) - VISE
Veceras je na rasporedu , po meni najbolja serija playoffa.Iako se sastaju 2. i 7. ekipa Zapada , ovo je stvarno veliki matchup.Vec prema tradiciji susret ovih dvaju timova je zanimljiv.Spursi su dobro poceli sezonu , dugo drzali prvo mjesto na Zapadu, a onda na kraju sezone lagani pad , i prepustanje prvog mjesta Oklahomi, koja ide na mnogo slabijeg protivnika, Houstona.S druge strane, potpuno obrnuto.Za Lakerse uzasan start sezone, a imaju najskuplji roster u ligi.Na kraju su morali spasavati zivu glavu , i zavrsili 7. , iako mislim da bi se potpuno zadovoljili 8. mjestom za kojega su se prvenstveno i borili , dok nisu u zadnjoj utakmici regularnoga djela sezone dobili Rocketse , izravne protivnike za 7. mjesto.Pobijedili su na produzetke i u doigravanju dobili Spurse.Mislim da su Spursi , bar za Lakerse , laksi protivnici , jer igraju onaj stil igre koji oni vole.Obje ekipe su dosta starije po prosjeku, od ostalih ekipa u NBA , a posebno Oklahome.Oni igraju onu brzu kosarku sa puno probijanja i atrakcije a to bas i ne lezi Lakersima.Sa samim izostankom Kobea , jedini igrac koji moze povuci u utakmici ostao je Howard.U zadnjih 5 utakmica prosjecno ubacuje 22 poena po utakmici , a u mecu protiv Spursa , u proslosti, je dosta dobro odigrao, i u dresu Orlanda i Lakersa.S druge strane iskusnjak , Duncan.Stari Tim igra kao u najboljim danima.U zadnja dva mjeseca pokazao je da je jos jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji , unatoc tome sto mu 37 godina na ledima , a 38. slavi za 4 dana (25.4).U Travnju je imao prosjek od 19 poena i 9 skokova po utakmici i nadam se da ce nastaviti sa formom, jer mi je osobno jedan od najdrazih igraca u NBA.Tim Duncan je za Spurse , u playoffu , odigrao ukupno 190 utakmica , a prosjek mu je 22,3 poena po utakmici i 12 skokova po utakmici...
kladionica : PREMIER
Steve Nash (San Antonio - L.A. Lakers) over 5.5 asistencija DA @ 1.85
mislim da jedino sportplus ima ovaj par u ponudi supersport je isto imao ali je podigao granicu na 6.5 sta reci za nasha jedan je od najboljih playeva u nba ligi mozda i najbolji ikada ima 40 godina i mozda mu je ovo i zadnji playoff ove sezone je odlicno igrao imao je prosjek od 12.7 poena i 6.7 asistencija,veceras ce igrati nakon ozljede kako stvari stoje nece biti 100% spreman ali bez obzira na sve jednostavno ce morati igrati jer ce lakersi veceras biti bez bryanta i nash ce im biti potreban u napadu,o njegovoj sposobnosti da nadje svog saigrace ne treba puno pricati pokazuje to godinama u nba ligi i tesko ce ijedan igrac uci u njegove stope,veceras ocekujem da ce imati najmanje 6 asistencija jer ne ocekujem da ce forsirati sut i trebalo bi kao i uvijek dosta lopti ici na howarda i gasola,igrao je ove sezone jednom protiv spursa i u toj utakmici je imao 9 asistencija,ovu granicu treba iskoristiti i trebao bi nasha ovo preci bez problema
LeBron James (Miami - Milwaukee) over 27.5 DA @ 1.85
od king jamesa ocekujem da veceras predje ovu granicu u zadnjih par utakmica se nije puno forsirao i uvijek sam imao osjecaj da igra onoliko koliko je potrebno veceras je ipak playoff odmorio se i bit ce 100% spreman i trebao bi veceras vise forsirati sut,pokazao je ove sezone da mu nije potrebno previse suteva da bi zabio 30+ poena upravo u zadnjoj protiv milwaukeea je zabio 28 poena (za 30minuta) a uzeo je samo 15 suteva i za mene je on bolji strijelac od carmela koji mora uzeti po 30 suteva da bi skupio 30+ poena sta bi onda bilo kada bi i james uzimao toliko suteva sigurno bi bio ove sezone najbolji strijelac,ima odlican procenat suta cak 60% i na prosjeku je ove sezone od 26.8 poena ove sezone je igrao 4 puta protiv milwaukeea i tri puta zabio po 28 poena i jednom 26,ne treba puno pisati o njemu jer se radi o jednom od najboljih igraca nba lige i znamo svi kako igra kada je playoff nema opustanja milwaukee nema velike sanse ali u nba je sve moguce ne ocekujem da ce biti blowout i james bi mogao igrati oko 40min ocekujem da ce uzeti napokon i oko 20+ suteva a u kakvoj je formi ove sezone to bi trebalo biti dosta da predje ovu granicu,
Dwight Howard 13,5 Skokovi OVER
Lakersi imaju tri stavke koje moraju da ispune za početak da bi u opće mogli razmišljati o nekom pozitivnom rezultatu 1.) usporiti ritam 2.) smanjiti broj izgubljenih lopti na minimum 3.) zatvoriti skok. U ovoj zadnjoj stavci Howard će i te kako morati jer Spursi nemaju niti jednog igrača dovoljno fizički jakog da može izboksati Howarda iz niskog posta,a naravno u odbrani će morati da ih kupi..Svaki skok koji mu "otmu" Spursi tj. svaki njihov ofanzivni skok znači da lopta leti u ugao koji sigurno neče biti pokriven,otvorena prilika i lagani šut za tri koji u 60% slučajeva ubacuju.On je sada čovjek koji umjesto Kobea mora da radi sve što njegova ekipa treba da pobjedi,a skokovi su na samom vrhu te liste..
Omer Ašik 11,5 skokova OVER
Njegovo prezime znači na turskom "ljubav" e ako on ima i prema čemu ljubav u igri onda su to skokovi i odbrana što radi odlično cijele sezone.Kako god da bude OKC igrala mislim da njehovih 12-15 skokova ne bi smijelo doči u pitanje.Perkins i Ibaka su strašni to stoji ali Ašik bukvalno sam nosi skok Rocketsa i svakako da će u PlayOff-u da pokaže svu raskoš svojih skakačih sposobnosti.
Sretno ko prati..