Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By MvP39
#9936 Danas su dvije utakmice na rasporedu, tko se osvecuje ?
[sp_show_poll id="33"]
[sp_show_poll id="34"]
By Master Yoda
#9937 Chris Paul (-18,5+) više 1,85

ovdje neću puno pisat jer bi samo ponovio analizu od prije 2 dana kada je zabio 23, dakle on mora povuć pošto je Memphis obrambeno najtanji na njegovoj poziciji, vidjeli smo kako su Griffin i Jordan jako teško izlazili na kraj sa Gasolom i Randolphom dok s druge strane Paul protiv sebe u većini slučajeva ima Conleyja koji ga definitivno ne može zaustavit, istina da je u subotu Stockton To Malone spomenuo da će ga čuvati Tony Allen, ali to se nije dogodilo, isto tako danas očekujem puno bolji otpor Grizzliesa nego u subotu što bi značilo i malo više minuta za Paula nego u prvoj utakmici

Carlos Boozer (-18,5+) više 1,85

oko njega sam bio skeptičan u subotu, ali me totalno razuvjerio, jedini je on nešto igrao protiv Netsa i završio je na 25 koševa. Ako Bullsi žele napravit break, Boozer mora ponovit takvu utakmicu i njegovi suigrači moraju dat puno veći doprinos. Što se tiče Netsa, oni na unutarnjim pozicijama imaju Lopeza i Evansa, Lopez je dosta loš obrambeni grač (bar po meni) a Evans je dosta dobar, ali opet to je nedovoljno da se Boozera zaustavi. Jedini način da Boozer ostane ispod ove granice je katastrofalna šuterska večer koja se njemu zna dogodit, ali ako uzmemo da je ovo playoff i želja za osvetom zbog one prve utakmice onda mislim da se takvo nešto neće dogodit

kladionica: PSK
By kicoo19
#9938 M.Conley 13.5 više 1.85 (HL)
Mislim da ga oni jedini drže tako nisko.Mislim da danas Memphis mora pružit puno bolju igru nego u prvom dvoboju.Prvenstvenu u napadu a tu su prvi izbor Conley gasol i Z-boo.
Mislim da je ovo premala granica za njega i vjerujem da če lako možda i do sredine 3-četvrtine proč ovu granicu .Uprvoj tekmi je osto na 12 u 28 minuta. Danas če sigurno odigrat min 33 minute i vidim ga u laganom overu

D.Willliams 19.5 više 1.60 (HL)
isto jedina klada koja ga ima manje od 20 poena.. al po sniženom koef. al mislim da svejedno treba uzet ovaj poklon.Mislim da nema se šta tu previše za reč chikago najlošije brani njegovu poziciju i vidim ga u laganom overu bez puno razmišljanja ..u prvoj tekmi je zabio 22 u 35 min tako nešto očekujem i danas ako ne i koji pojen više

C.Paul 18.5 više 1.85 (HL)
Njega ču isto uzet u over. Glavni igrač Clipersa koji je to pokazo u prvoj tekmi kad je zabio 23 poena i podjelio 7 asista. Igro je 33 minute i mislim da če odigrat koju minutu više i uzet koji šut više jer u prvoj tekmi je uzeo "samo" 11 lopti no i to mu je bilo dosta da otiđe i 20 +... mislim da može danas lagano do 19 poena
By Master Yoda
kicoo19 said

M.Conley 13.5 više 1.85 (HL)
Mislim da ga oni jedini drže tako nisko.Mislim da danas Memphis mora pružit puno bolju igru nego u prvom dvoboju.Prvenstvenu u napadu a tu su prvi izbor Conley gasol i Z-boo.
Mislim da je ovo premala granica za njega i vjerujem da če lako možda i do sredine 3-četvrtine proč ovu granicu .Uprvoj tekmi je osto na 12 u 28 minuta. Danas če sigurno odigrat min 33 minute i vidim ga u laganom overu

D.Willliams 19.5 više 1.60 (HL)
isto jedina klada koja ga ima manje od 20 poena.. al po sniženom koef. al mislim da svejedno treba uzet ovaj poklon.Mislim da nema se šta tu previše za reč chikago najlošije brani njegovu poziciju i vidim ga u laganom overu bez puno razmišljanja ..u prvoj tekmi je zabio 22 u 35 min tako nešto očekujem i danas ako ne i koji pojen više

C.Paul 18.5 više 1.85 (HL)
Njega ču isto uzet u over. Glavni igrač Clipersa koji je to pokazo u prvoj tekmi kad je zabio 23 poena i podjelio 7 asista. Igro je 33 minute i mislim da če odigrat koju minutu više i uzet koji šut više jer u prvoj tekmi je uzeo "samo" 11 lopti no i to mu je bilo dosta da otiđe i 20 +... mislim da može danas lagano do 19 poena

šta se tiče Conleyja, on je ove sezone Paulu zabijao 12, 12, 17, 5 i 7. Pazi jako kod njega jer je Paul odličan obrambeni igrač, sigurno među top 3 obrambena playa u NBA-u
By johnny K.
#9940 BLAKE GRIFFIN (17,5) - MANJE , CHRIS PAUL (19,5) - VISE , MARC GASOL (15,5) - VISE
Veceras je na rasporedu 2. utakmica ove serije.Clippersi su u prvoj uzeli prilicno laku pobjedu, najvise zahvaljujuci igri u zadnjoj cetvrtini gdje se nadigrali Grizzliese za 15 razlike i zabili im cak 37 poena.Veceras ocekujem nesto tvrđu i zanimljiviju utakmicu , te bolji otpor Memphisa.Blake Griffin je u prosloj utakmici napravio 6 faula te 3 minute prije kraja meca morao na klupu.Imao je 10 poena ,a marginu vjerojatno ne bi presao ni da je igrao ove zadnje 3 minute.Proveo je samo 25 minuta u igri , a za to vrijeme opucao 9 puta i uzeo 5 skokova.Veceras takoder slican pristup ocekujem od Memphisa.Poznato je da su njima 2 najbolja igraca , te prve napadacke opcije , visoki igraci pod kosem , Randolph i Gasol.Tako je ovaj dvojac u prosloj utakmici imao 13 slobodnih bacanja ,a ubacili su 10 , od cega Gasol 8.S druge strane igraci pod kosem Clippersa, prvotimci Jordan i Griffin , skupa su napravili 10 faula , a na crtu slobodnih bacanja izlazili 7 puta , a poznato je da su oboje losi u tome segmentu igre , pogotovo Jordan.Zbog problema sa ledima Griffina , koje je imao i prosli put , ocekujem manju minutazu , a tu i vidim prliku Paula.Prosli ga put Memphis nikako nije mogao zadrzati.Na kraju je imao 23 poena , a nije ni igrao zadnjih nekoliko minuta igre zbog blowouta.O Gasolu necu nista previse pricati.U prosloj utakmici na parketu je proveo 40 minuta sto je za njega puno , no to samo pokazuje koliko ga njihov trener cijeni i forsira.Nije uzeo nesto pretjerano suteva.Iz igre mu je sut bio 4-12 a imao je 8 poena iz slobodnih bacanja.Na kraju jje imao samo 2 skoka , no i 7 asistencija

kladionica : BET LIVE
By UncleDrew
#9941 Jučer lagana pobjeda OKC i odlična njihova obrana spriječila Westbrooka da ode u over jer nije bilo ni potrebe pa se on okrenuo hvatanju triple-doublea,za danas mi se ne sviđa baš ponuda ali evo jedan par od mene tek tako za ispratit:

Griffin B. - Boozer C. 2 1,85

Ovdje igram duel dvojice PF-a gdje očekujem da Griffin opet vodi tešku borbu sa Randolphom i nadam se opet da upadne u probleme sa faulovima,vidi se da to nije onaj stari Griffin kojega je ozljeda izbacila iz ritma i očekujem danas u napadu pravog CP3 koji će gurati svoju momčad i biti više orijentiran na paranje mrežica nego na asiste i onda će Griffin imati težak zadatak preći granicu jer ne vjerujem da će imati laganih zakucavanja znamo svi kakvu obranu igra Memphis.A što se tiče Boozera on je prva opcija u napadu i ako misli Chicago iznenaditi morati će opet ponoviti sličnu utakmicu kao u Game 1 i nadam se zabiti više od Griffina.
By markovic
#9944 Jimmy Butler (11.5), over - igra sjajno u zadnje vreme, a glavni razlog zasto ga igram veceras je jer odbrana Bruklina sigurno nece obracati najvecu paznju na njega... Zatvarace Buzera, Denga i Robinsona i mislim da ce Batler lagano prebaciti ovu marginu... U prosloj im je dao 13 bez ijednog suta za 3, a u regularnom delu 16-13-12...

Gerald Wallace (6.5), over - granica mi je presmesna za NBA ligu, u zadnjoj je dao Bulsima 14. Isto kao i za Batlera, Cikago ce fokusirati odbranu na Derona, Lopeza, Dzonsona i ocekujem da Valas ovo prebaci do poluvremena...

Slazem se za Pola i Derona sa vec napisanim...
By zoran12
#9946 ljudi sta mislite T.Allen 7.5?? Vrlo zanimljiva ponuda, nikad do sad nije bio... ja mislim da bi mogao dati 8..