Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By maxeta
Krnja said

dzomba said

Krnja said

NMarof(mn)-MNK BSI Split 1 @1,35

Eto reko frend da ce iz dobiti. split jebe veliko putovanje iz splita u zagorje i ta ce ih dobiti steta sto je mali koeficjent ali reko je da je to sigurica

porastao tecaj na 1.45, imas kakav dodatni info?

ne samo derite na marof reko je da su uvjereni u pobjedu ovi su umorni od puta

... a šta su putovali, izgleda pješke... :)
By Krnja
maxeta said

Krnja said

dzomba said

Krnja said

NMarof(mn)-MNK BSI Split 1 @1,35

Eto reko frend da ce iz dobiti. split jebe veliko putovanje iz splita u zagorje i ta ce ih dobiti steta sto je mali koeficjent ali reko je da je to sigurica

porastao tecaj na 1.45, imas kakav dodatni info?

ne samo derite na marof reko je da su uvjereni u pobjedu ovi su umorni od puta

... a šta su putovali, izgleda pješke... http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

4:4 na kraju jbg sutra cu ga nazvat da ga pitam sta se desilo
By johnny K.
#9675 odmah cu veceras napisati 2 analize za sutrasnju Premier ligu , jer sutra vjerojatno necu imat vremena:

EVERTON - QPR (zg/3.5) - X2 (1,65)
Queens Park Rangers volim igrati zbroj golova s kim god da igraju.Otvorena su momcad, nece se braniti a sutrasnji mec protiv Evertona im je jako vazan za ostanak u ligi.S druge strane Everton u mrtvoj trci protiv Arsenala , Chelsea, Liverpoola , i Tottenhama da uhvati to dragocjeno 5. mjesto koje vodi u EP.No mislim da to jednom velikom treneru kao sto je David Moyes nece biti prevelika utjeha.Kakvu ekipu trenutno imaju i kako dobro igraju , stvarno bi steta bilo da ne odu cak i Ligu Prvaka.Zadnji njihov mec zavrsio je 1-1 a igralo je se dosta otvoreno.Everton je vodio do zadnjih minuta a onda bizarno izjednacenje.I mislim da je to najveci nedostatak Evertona ove sezone - nemogucnost da zavrse prakticki dobijenu utakmicu.Mislim da ce sutra ici na cisti dobijeni mec od cak 2-3 gola razlike ,sto je moguce, jer QPR se sigurno nece zatvoriti , jer nemaju sta izgubiti.

READING - LIVERPOOL - 2 (1,45)
Ovo je sutrasnji pick dana.Reading trenutno najlosija ekipa EPL i to uvjerljivo.Ekipa koja ima solidnu ekipu a nezna za pobjedu od 19.1. i mislim da taj niz sutra nece prekinuti.Prelosa ekipa,koja po meni nema sansi da ostanu u Premier ligi.Prvi njihov susret ove godine zavrsio je 1-0 na Anfieldu , no pravo je cudo sto nije bilo vise golova.Sutra na Madejskom ocekujem poluprazan stadion, rano vodstvo Liverpoola a onda polagano punjenje mreze, jer Reading mora napasti , a i onako prelosa njihova obrana jednostavno nece moci cuvati brze kontre Sturridga , Suareza,Sterlinga ili tko ce vec igrati.Za one malo hrabrije preporucujem pobjedu Liverpoola i vise od 3.5 gola.

kladionica : PREMIER
By mhkladionicar
mhkladionicar said

ATP - SINGL: Houston (SAD), zemlja
Isner-Berankis (hendikep gemova -4.5) h2 1.50

isner je jucer tesko na kraju prosao protiv socka uzeo je 2:1 (7:5,6:7,7:6) i veceras ce imati tezak posao protiv berankisa koji je i bolji igrac od socka i ocekujem da ce prekriti ovaj hendikep od 4.5 gemova jer isner ne igra dobro vecinom ga izvaci servis i to se vidjelo i u ovom turniru cak tri puta je igrao
tie break u dva meca u prvom kolu je harrisona pobjedio 7:6 i 6:4,berankis s druge strane je dobro usao u ovaj turnir pobjedio levinea 2:1 da bi nakon toga izbacio jednog od favorita a to je njemac haas i to lagano 6:3 6:3 interesantno je da se ova dva igraca jos nisu srela i ovo im je prvi susret,berankis
je zeljan dokazivanja i protiv isnera ima protivnika kojega moze i pobjediti vidim da su i kvote u nekim kladionicama u padu na pobjedu berankisa ja cu ipak odigrati sigurniju varijantu hendikep gemova jer ne ocekujem od isnera da uzme tako lako break berankisu a i vjerujem da ce se igrati barem jedan tb jer znamo kakav isner ima return nema osjecaja nikako za loptu ali sta i ocekivati od igraca koji je visok 2 metra,berankis ima danas odlicnu priliku da dodje do pobjede isner nije u nekoj formi a hendikep pd 4.5 bi svakako trebao prekriti

ostali parovi su na mojoj stranici pa ko hoce neka prepise.sretno

jucer dosta toga proslo 4 od 5 parova sto sam postavio samo printezis nije prosao over 11.5 ali sta ces nije igrao nikako zadnju cetvrtinu ostao na 7 poena :)
By johnny K.
#9957 neznam je li se zarboravilo na ovu temu ili je mozda nesto drugo u pitanju ali evo nakon dugo vremena da se nesto postavi...

BAYERN - BARCELONA (zg/3,5) - X2 (1,70)
Sutra na rasporedu imamo veliki mec.U polufinalu lige prvaka igraju Bayern - Barcelona , po meni ,i po mnogima, 2 najbolja kluba danasnjice, pored Real Madrida.No da vise ne duljimo.Bayern i Barcelona su odlicne napadacke ekipe, puno zabijaju a i primaju , posebno Barcelona.U Bayernovim utakmicama ove sezone u ligi prvaka padalo je 3,2 gola po utakmici , sto je jako puno.S druge strane na Barceloninim 2,2 gola po utakmici.Nema sumnje da cemo sutra gledati otvoreni nogomet sa puno prilika , sto je karakteristika igre ovih dvaju timova. U zadnjem kolu Bundes lige je Bayern nadigrao Hannover sa 6-1 , dok je Barcelona tek u 84. minuti razbio otpor Levante i pobijedio golom Fabregasa.Mislim da se ni jedna ni druga ekipa nece zadovoljiti samo polufinalom.Sjecamo se kako je Bayern prosle godine ispustio naslov iz ruku , no mislim da ove godine imaju otvoreni put do titule.Po meni oni su favoriti u ovome mecu protiv Barcelone , bez obzira na silu koju s druge strane imaju katalonci.Messi i druzba mogu pobijediti svakoga.Nadoknadili su zaostatak Milana od 2-0 , te ih kuci razbili.Sve u svemu ocekujem 2 velika meca , s puno golova , atraktivnim nogometom , i napetoscu do samoga kraja.Ovo mi izgleda kao jao izgledan par i definitivno bi ga preporucio.Sretno svima koji isprate....

By mhkladionicar
#9974 Nogomet, Liga prvaka
20:45 Bayern-Barcelona 1X @ 1.45

ovo ce veceras biti sigurno jedna od najboljih utakmica ove godine i jedni i drugi imaju odlicnu ekipa sa velikim igracima sa jedne strane schweinsteiger,ribery i robben s druge messi,iniesta i xavi i stvarno je tesko prognozirati ko ce proci dalje,u prvoj utakmici cu ipak dati prednost bavarcima koji igraju najbolju sezonu ikada i u bundesligi ruse sve rekorde cak su blizu da sruse rekord koji traje vec 40 godina a to je da zabiju preko 100 golova u jednoj sezoni,trenutno su dali 89 i do kraja imaju jos 4 utakmice,u ligi prvaka su odlicno igrali citavu sezonu jedini minus je bila utakmica protiv batea kada su izgubili 3:1 i poraz od arsenala 0:2 ali to im je zaista bila najslabija utakmica ove godine i mislim da im je dobro dosao taj poraz jer su poslije te utakmice poceli opet igrati na visokom nivou,svoju snagu su pokazali i protiv juventusa kada su pobjedili u obe utakmice po 2:0 i pokazali su koliko su jaki i u odbrani i u napadu,mozda je ovo i finale prije finala barcelona je godinama vec najbolja ekipa u evropi i ko god hoce da osvoji ligu prvaka mora prvo njih izbaciti,ali ono sto sam primjetio ove godine jesu slabosti kod barcelone nisu mi toliko uvjerljivi kao prije jer ove godine primaju dosta golova i protiv milana su isto u gostima izgubili 2:0 da bi kod kuce razbili milan iako mislim da bi bilo svega da niang nije pogodio stativu,poslije toga je dosao psg i nisu ih pobjedili obe utakmice su zavrsene X prva 2:2 a druga 1:1 i moze se reci da su imali dosta srece jer da je
psg imao malo vise srece mogao je pobjediti u gostima,messi je morao uci u igru iako nije bio 100% spreman i samim tim je riskirao novu ozljedu on je ipak pomogao svojoj ekipi i bio zaduzen za gol barcelone,nije mi se svidjela odbrana predvodjena piqueom imali su dosta problema a to nije bio slucaj samo protiv psg i u ligi su igrali dosta slabo u odbrani, real im je lagano davao golove,gledao sam onda utakmicu valencia-barcelona zavrseno je 1:1 i mogu reci da odavno nisam vidio jednu ekipu da je tako nadigrala barcelonu na kraju su imali dobru sansu za pobjedu ali je soldado promasio, veceras je ipak druga prica polufinale lige prvaka i ekipe ce dati sve od sebe da dodju do pobjede mislim da ce barcelona traziti gol u gostima dok ce bayern naravno traziti pobjedu imaju bavarci ekipu koja se moze nositi sa
messijem i ekipom,interesuje me kakav ce biti posjed lopte jer obe ekipe igraju slican nogomet i imaju u svakoj utakmici veci posjed lopte od protivnika,veceras sam siguran da barcelona nece imati toliko loptu u svom posjedu jer su bavarci ekipa koja se nece braniti i nametnut ce svoju igru i protiv jedne barcelone,za danas nece biti mandzukica zbog zuti karton umjesto njega ce igrati ili gomez ili pizarro,gomez je je klasicni napadac dok je pizarro iskusniji i tehnicki puno jaci i stvarno ne znam koga ce heynckes staviti iza njih bi trebao biti muller a na krilima ribery i robben,barcelona ce biti bez puyola i to ce im biti veliki minus navodno je i upitan messi ali ja ocekujem da ce on sigurno igrati,mozda bi najbolje bilo preskociti ovu utakmicu i uzivati u sjajnim potezima messija riberya i ostalih,ja se nadam da ce bayern doci veceras do pobjede jer sam veliki navijac bavaraca i ako ih veceras ne pobjedimo necemo nikada
By johnny K.
johnny K. said

neznam je li se zarboravilo na ovu temu ili je mozda nesto drugo u pitanju ali evo nakon dugo vremena da se nesto postavi...

Sutra na rasporedu imamo veliki mec.U polufinalu lige prvaka igraju Bayern - Barcelona , po meni ,i po mnogima, 2 najbolja kluba danasnjice, pored Real Madrida.No da vise ne duljimo.Bayern i Barcelona su odlicne napadacke ekipe, puno zabijaju a i primaju , posebno Barcelona.U Bayernovim utakmicama ove sezone u ligi prvaka padalo je 3,2 gola po utakmici , sto je jako puno.S druge strane na Barceloninim 2,2 gola po utakmici.Nema sumnje da cemo sutra gledati otvoreni nogomet sa puno prilika , sto je karakteristika igre ovih dvaju timova. U zadnjem kolu Bundes lige je Bayern nadigrao Hannover sa 6-1 , dok je Barcelona tek u 84. minuti razbio otpor Levante i pobijedio golom Fabregasa.Mislim da se ni jedna ni druga ekipa nece zadovoljiti samo polufinalom.Sjecamo se kako je Bayern prosle godine ispustio naslov iz ruku , no mislim da ove godine imaju otvoreni put do titule.Po meni oni su favoriti u ovome mecu protiv Barcelone , bez obzira na silu koju s druge strane imaju katalonci.Messi i druzba mogu pobijediti svakoga.Nadoknadili su zaostatak Milana od 2-0 , te ih kuci razbili.Sve u svemu ocekujem 2 velika meca , s puno golova , atraktivnim nogometom , i napetoscu do samoga kraja.Ovo mi izgleda kao jao izgledan par i definitivno bi ga preporucio.Sretno svima koji isprate....

WIN Laugh
4:0
svaka cast Bayernu , nije mala stvar onako pregaziti Barcu i ostaviti ih na 3 udarca na gol...
By Tipster
johnny K. said

johnny K. said

neznam je li se zarboravilo na ovu temu ili je mozda nesto drugo u pitanju ali evo nakon dugo vremena da se nesto postavi...

WIN http://nbaknights.com/wp-content/sp-resources/forum-smileys/sf-laugh.gif
4:0
svaka cast Bayernu , nije mala stvar onako pregaziti Barcu i ostaviti ih na 3 udarca na gol...

Da te ispravim, 3 udarca ukupno od toga jedan na gol. :P
By johnny K.
#10007 DORTMUND - REAL MADRID (zg/2.5) - 2 (1,65)
Veceras igram isto kao i sinoc.Na rasporedu drugo polufinale lige prvaka ,mec dosta atraktivnih momcadi, na cijim utakmicama pada dosta golova.Igra se na Westfalenstadion-u na kojemu u pravilu Dortmund igra u paklenoj atmosferi.Znamo da je iz prvoga meca polufinala, koji je se odigrao jucer , Bayern prakticki osigurao finale Lige prvaka, a upravo mislim da ce ovo biti mali "boost" i za jednu i za drugu ekipu.Dortmund je ove sezone odlican u ligi prvaka , no u domacoj bundesligi nisu uspjeli obraniti naslov.Svemocni Bayern je vec osigurao titulu , a ako se ne varam 4 kola su do kraja.Dortmund za njim zaostaje 20 bodova.S druge strane Real Madrid se mora osvetiti za proslogodisnji poraz u ligi prvaka, kada ih je Bayern izbacio na penale.U ovome mecu gledat cemo mec timova na cijim utakmicama pada najvise golova u Ligi prvaka.Na Realovim pada 3,7 golova po utakmici , a na Dortmundovim 2,8 golova po utakmici.Podsjetimo da su se ova 2 tima vec sreli u grupnoj fazi ove godine.Na Westfalenstadionu zavrsilo je 2-1 za domacine ,a na Santiago Bernabeu podijelili su bodove , zavrsilo je 2-2.Izgledno mi je mozda probati i oba daju gol i 2,5+.Sretno tko isprati...

kladionica : BET LIVE
By johnny K.
johnny K. said

DORTMUND - REAL MADRID (zg/2.5) - 2 (1,65)
Veceras igram isto kao i sinoc.Na rasporedu drugo polufinale lige prvaka ,mec dosta atraktivnih momcadi, na cijim utakmicama pada dosta golova.Igra se na Westfalenstadion-u na kojemu u pravilu Dortmund igra u paklenoj atmosferi.Znamo da je iz prvoga meca polufinala, koji je se odigrao jucer , Bayern prakticki osigurao finale Lige prvaka, a upravo mislim da ce ovo biti mali "boost" i za jednu i za drugu ekipu.Dortmund je ove sezone odlican u ligi prvaka , no u domacoj bundesligi nisu uspjeli obraniti naslov.Svemocni Bayern je vec osigurao titulu , a ako se ne varam 4 kola su do kraja.Dortmund za njim zaostaje 20 bodova.S druge strane Real Madrid se mora osvetiti za proslogodisnji poraz u ligi prvaka, kada ih je Bayern izbacio na penale.U ovome mecu gledat cemo mec timova na cijim utakmicama pada najvise golova u Ligi prvaka.Na Realovim pada 3,7 golova po utakmici , a na Dortmundovim 2,8 golova po utakmici.Podsjetimo da su se ova 2 tima vec sreli u grupnoj fazi ove godine.Na Westfalenstadionu zavrsilo je 2-1 za domacine ,a na Santiago Bernabeu podijelili su bodove , zavrsilo je 2-2.Izgledno mi je mozda probati i oba daju gol i 2,5+.Sretno tko isprati...

kladionica : BET LIVE

WIN Laugh
liga prvaka 2/2 , zasada sam zadovoljan, vidit cemo iduci tjedan...