Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By volim_basket
#52087 18:00 Marko Banic-Uniks (6.5) UNDER
Prvi mec finalne serije VTB lige izmedju CSKA i Uniksa. Ovo ce biti jedno rasterecno finale za Uniks, jer su oni plasmanom u finale obezbedili EL sledece sezone (posto CSKA ima A licencu). Ali opet igra se za prestiz (i lovu izmedju ostalog). Zna se i ko su prve violine Uniksa. Kit Lengford i Quino Colom. Uzimaju masu suteva, igraju po 30+ min, i idu redovno na 20+ pts njih dvojica. Ostali koliko se ukljuce ukljuce. Marko Banic je centar koji je imao dve solidne partija protiv Zenita u prvom i drugom mecu. 14, odnosno 19 pts, uz nestvaran procenat suta iz igre 6-6 i 7-9. Posle u naredna tri meca 3, 4, 2 poena, uz samo 13-14 minuta prosecno na parketu. Nesto slicno ocekujem i danas, nekih 12-13 minuta najvise, par lopti u napadu, gde mu nece biti uopste lako pored odlicnoh Hiensa u odbrani. Do off skoka isto nece moci tako lako, tu je odlicni Voroncevic na skoku, kao i vec spomenuti Hiens tako da on u ovom mecu vrlo lako moze ostati u UNDERU. Srecno nam :geek:

Kladionice: Soccer, Maxbet

EDIT: Banic nije u 12, tako da kvota 1.
Last edited by volim_basket on 01 Jun 2016, 18:17, edited 1 time in total.
By Quincy
#52088 :arrow: Marko Tejic UNDER 8.5

Bez neke opsirne anaize. Decko je ciglas, trosice se dosta u odbrani protiv Jones-a, sklon je licnim greskama, u prvom mecu je imao 6 poena i 3 licne a u drugom 2 poena i 5 licnih. Stegnuce partizan odbranu, bitan mec za njih i ovo je po meni jako ozgledan par
By Ixa91
#52155 Sergio Chacho Rodirguez under 11,5 ulog 2,5/10
Gospodin Chacho je sjajan igrac, ali mi deluje da nije u suterskoj formi. Nadam se da me nece demantovati i napraviti Season high. Prosli mec je sutao 0/5 protiv Valencie, pre toga 1/5 , 4/11, 7/14 protiv Murcie.
Takodje, na startu sezone je imao 5pt protiv Valencie uz sut 2/7.
Takodje, Rudy se vratio, mada ima problema sa ledjima, ali svakako je da ce mu uzeti koju loptu.
Dakle, sa maximalno 11 suteva koliko ce uzeti, mora imati postoak 50% da bi otisao u over.
Srecno!
By Vriskoza
lovac wrote:mogao si i napisati gde je 11.5 ja sam ga svuda video na 10.5

Dobar predlog, a na 11.5 ima u Socceru i Pinnbetu...

F.Reyes Under 9.5

Valencia igra brzu kosarku, njihovi centri su veoma pokretni, vole da suritaju spolja, a matori Reyes tesko da moze da se juri sa njima. Realu se vratio i Thompkins, pa ocekujem da on bobije vise minuta... Odlican je Reyes igrac, ne sporim to, ali veceras ga ne ocekujem preko 15 minuta, pa se nadam da za to vreme nece biti dvocifren... U prvoj je ubacio 10 poena uz sut iz igre 4 od 7 i sa bacanja 2 od 2, za 17 minuta igre...
U seriji protiv Murcie je igrao 10, 19 i 7 minuta.

Pozz i srecno svima :)
By Ixa91
lovac wrote:mogao si i napisati gde je 11.5 ja sam ga svuda video na 10.5

Mozda je pala margina.
A koja je poenta da ti pisem u kojoj kladionici je 11,5, kada je u svakoj kako kazes u kojoj si pogledao 10,5?