Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:

Velika ponuda, biramo 3x2

26
20%
12
9%
26
20%
25
19%
9
7%
11
8%
4
3%
9
7%
10
8%
By Rockets
#58931 Jedan rani under za koji mislim da ce biti na pola listica veceras pa da krenemo:

Damian Lillard -(28,5)- Under

Veceras Portland i Damin Lillard odlazi u goste Milwakee Bucksima. O ovom paru se nema sto previse pisati osim da bez obzira na stil kosarke Portlanda ova utakmica ne bi trebala otici na neki nenormalno visoki broj poena. Glavni razlog zasto biram Lillarda under je taj sto Bucksi i cudesni Grk najbolje uz Miami brane poziciju PG-a u cijeloj ligi. Bucksi dopustaju svega 17,9 poena i 37,6% iz igre. Granica je za 10 poena veca od prosjeka sto primaju Bucksi i to nam daje odredenu "sigurnost". Ako nekog zanima Lillard u zadnje 3 utakmice protiv Grka nije presao ovu granicu znaci 3 undera odnosno : 19pt,14pt,23pt.. Zanimljivo je jos da je Lillard u zadnjih tjedan dana na prosjeku od 25,7 poena uz postotak suta 45,9% a uzima u prosjeku 20 suteva po utakmici. Ako to usporedimo sa njegovom formom od prije 2 tjedna gdje je biljezio 28,5pt i 47,1% iz igre vidimo da biljezi pad u formi koji i nije toliko mali.Sigurno je dobio na samopouzdanju nakon sto je Chicagu dao standardnih 30 poena, ali za njega bi to trebala biti "navika" tako da ne bi trebalo imati previse utjecaja na danasju utakmicu. Nadamo se da ce u underu ostati i veceras a ja ovo pratim na jaci ulog. Sretno!
By Polomat
#58932 D.Williams 10.5+ SuperSport
Sacramento će biti današnji protivnik Dallasu koji je užasno ušao u sezonu i ima omjer 4-16.Danas igraju s protivnikom po mjeri doma i mogu se nadati pobjedi.Williamsa sam odlučio igrati ponajviše zbog niske granice koju bi on trebao bez puno poteškoća prijeći.Od 8 utakmica ove sezone u kojima je igrao 30+minuta samo jednom nije prošao ovu granicu i to protiv Chicaga gdje mu je matchup bio Rondo koji je poznat po dobroj obrani,a uz to je imao FG 3/11.Danas mu je matcup Collison protiv kojeg ima 18ppg.
By russellwes
#58933 PROSINAC: 3/3

Evan Fournier 16.5 MANJE 1,85 SuperSport

Nakon pet gostovanja, ekipa iz Orlanda danas ce odigrati kod kuce, i biti ce im ovo b2b utakmica, nakon sto su sinoc svladali Wizardse sa 124-116.
Ova mini turneja je sjajno zavrsila za njih, dobili su 4 utakmice, a izgubili samo jednu, od Memphisa sa 94-95.
Dobili su Spurse, 76erse, Pistonse i gore vec spomenute Carobnjake. Sa druge strane su Celticsi, koji igraju toplo hladno, no ipak imaju pozitivan omjer 12-9.
Oni ovdje dolaze nakon poraza od Rocketsa 106-107, te im je ovo treca utakmica u gostima za redom, nakon koje ih cekaju Raptorsi.
Moj pick iz te utakmice ce biti bek suter domacih, Fournier, da ce dati manje poena. Mozda mu ja margina malo i opala, ali procitajte zasto ovo igram.
Trenutno se vidi dosta dobro poboljsanje kod njega u igri, igra vise i vise doprinosi svojoj ekipi nego prosle sezone.
No, njegova forma u zadnjih par utamica je dosta losa. U zadnjih 5 utakmica, redom daje: @SA 13pts(4-9), @MEM 28pts(11-14), @PHI 16pts(4-11), @DET 5pts(1-7) i @WSH 10pts(4-10).
Vidimo da cim se je sreo sa malo boljim defanzivcem, sa ekipom koja igra nekakvu obranu, on je zastao. Danas bi takodjer trebao biti takav slucaj, jer ce na sebi imati Bradleya, koji je odlican defanzivac na perimetru.
Bradley se trudi, zeljan je igre, sto se moze vidjeti i iz njegovih rezultata. Kako i u obrani, tako i u napadu, te on jos uvijek zeli biti bolji, te me nebi cudilo danas kada bi natrpao Orlando.
Fournier uz ovakvu formu i ovakav matchup, tesko da moze prebaciti ovu marginu, a ja se nadam da ce tako i biti.

+ Još 2 singla, za koje ce analiza biti ispisana poslije(edit cu ovo), a jos kasnije cu vjv postviti jos jedan single, tocnije analizu.

Charlotte(-7,5) - Detroit 2 1,58
Brooklyn - Denver 215,5 Više 1,50
WWIN
By Nbafan
Rockets wrote:Jedan rani under za koji mislim da ce biti na pola listica veceras pa da krenemo:

Veceras Portland i Damin Lillard odlazi u goste Milwakee Bucksima. O ovom paru se nema sto previse pisati osim da bez obzira na stil kosarke Portlanda ova utakmica ne bi trebala otici na neki nenormalno visoki broj poena. Glavni razlog zasto biram Lillarda under je taj sto Bucksi i cudesni Grk najbolje uz Miami brane poziciju PG-a u cijeloj ligi. Bucksi dopustaju svega 17,9 poena i 37,6% iz igre. Granica je za 10 poena veca od prosjeka sto primaju Bucksi i to nam daje odredenu "sigurnost". Ako nekog zanima Lillard u zadnje 3 utakmice protiv Grka nije presao ovu granicu znaci 3 undera odnosno : 19pt,14pt,23pt.. Zanimljivo je jos da je Lillard u zadnjih tjedan dana na prosjeku od 25,7 poena uz postotak suta 45,9% a uzima u prosjeku 20 suteva po utakmici. Ako to usporedimo sa njegovom formom od prije 2 tjedna gdje je biljezio 28,5pt i 47,1% iz igre vidimo da biljezi pad u formi koji i nije toliko mali.Sigurno je dobio na samopouzdanju nakon sto je Chicagu dao standardnih 30 poena, ali za njega bi to trebala biti "navika" tako da ne bi trebalo imati previse utjecaja na danasju utakmicu. Nadamo se da ce u underu ostati i veceras a ja ovo pratim na jaci ulog. Sretno!

Klasičan primjer loše analize. Sine, Greek freak nema veze sa branjenjem PG-a. Ne kažem ja da neće ostati under, ali ako ostane to sigurno neće biti na temelju tvoje analize.
Mislim da je Master Yoda jučer isto nekom napisao..prestanite se voditi rotowireom i postavljenim matchupovima tamo.
Pogledajte koju utakmicu pa onda napišite analizu, a ne tek tolko da bi nešto napisali.
Lp
By Rockets
Nbafan wrote:
Rockets wrote:Jedan rani under za koji mislim da ce biti na pola listica veceras pa da krenemo:

Klasičan primjer loše analize. Sine, Greek freak nema veze sa branjenjem PG-a. Ne kažem ja da neće ostati under, ali ako ostane to sigurno neće biti na temelju tvoje analize.
Mislim da je Master Yoda jučer isto nekom napisao..prestanite se voditi rotowireom i postavljenim matchupovima tamo.
Pogledajte koju utakmicu pa onda napišite analizu, a ne tek tolko da bi nešto napisali.
Lp

Bucksi dopustaju svega 17,9 poena i 37,6% iz igre. Nigdje ne pise da iskljucivo Grk brani PG poziciju on je naveden iz tog razloga sto igra na toj poziciji, a nije navedeno da ce biti zaljepljen za Lillarda iskljucivo on. Razumijem zasto si napisao kritiku druze i cijenim to ali i dalje pratim ovo i vidim dovoljno razloga da Lillard ostane u under.

Lp
By Nbafan
#58939 Bit ću kratak.

H. Whiteside 20,5 under

Atlanta dočekuje Miami kojima je ovo B2B. Atlanta kao jedna od najboljih obrambenih ekipa druga je po obrani centra, sve jasno..D. Howard. Danas će nasuprot sebe imati Whitesidea za kojeg sam se odlučio da će dati manje od 21 poen. Po meni dosad izuzetno zahvalan igrač što se tiče klađenja. Protiv dobrih obrana under (Memphis i Utah), protiv lošijih over. Ova granica je takva kakva je zbog bolnice koje vlada u Miamiu, inače se kreće od 15,5 - 18,5. Glavni razlog zašto ga igram under je taj što će Dragić imati puno lakši zadatak u napadu. Zna se da su njih 2 udarne igle te se tu i tamo netko priključi od ostalih. Naravno famozni "blowout" nije isključen.
Dosad su igrali jednom i zabio je 19 uz šut 6/15 uz napomenu da su igrali doma i da nije bilo Dragića.
Što se tiče statistike Whiteside lošije igra u gostima gdje bilježi 2 poena manje u prosjeku. Home: 19,0. Road: 17,2. Zanimljiv podatak je da u B2B utakmicama Whiteside bilježi 14,3 poena u prosjeku. Lp i sretno tko prati.
Last edited by Nbafan on 07 Dec 2016, 12:34, edited 1 time in total.
By Martin Hristov Cema
#58941 Prv pat pisuvam ovde, ve pratam veke podolgo vreme , mi pomognavte nekolku pati, pa da probam i jas da pomognam :D .
Kako moj prv pick bi bil :
Milwaukee Bucks - Portland Trail Blazers (MINUS) - 217.5 evrotip MK
KRATKA ANALIZA , POSLEDNITE MEGUSEBNI DUELI EDNOSTAVNO NE OTISLE POVISE OD 200 POENI, NE GLEDAM ZOSTO BI SE SLUCILO TOA I DENES , Milwaukee Bucks IGRA SOLIDNA ODBRANA PRED DOMASNATA PUBLIKA .
Srekno od mk..... :idea:
By mkbdp
#58947 Kakva su razmisljanja danas za overe za jamesa (25,5) i anthonyja (23,5)? Licno verujem da bi oba mogla i trebala da predju zadate granice ali zanima me misljenje malo ozbiljnijih tipstera od mene. Generalno igram svaki dan i imam neke svoje nacine na koje igram tikete ali ovde ne iznosim nikakva misljenja i analize da ne bude kasnije posle promasaja pljuvanja po onome ko je postavio ''losu'' analizu kao sto vidim da se ovde dogadja cesto. Svaka cast svima ali bih najradije da cujem komentar od darka1987, srecno svima danas :) :) :)
Post postavljen na pogresno mesto, ako mogu moderatori neka ga prebace :D
By thethawaves
Nbafan wrote:H. Whiteside 20,5 under
Dosad su igrali jednom i zabio je 19 uz šut 6/15 uz napomenu da su igrali doma i da nije bilo Dragića..

Svidja mi se pick i samo bih hteo da dodam da se u toku prosle utakmice Howard povredio negde na pola i tek onda je Whiteside postigao vecinu svojih poena, stoga bi svakako danas trebalo da ostane u underu.