Aplikacija za analize http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/
Aplikacija za analize http://nbaknights.com/nba-igraci-granice/
 Parsons se vratio,igrao jako malo zadnje dve utakmice,trebace vremena da vrati formu ali su u svakom slucaju u boljoj poziciji nego pre 2 nedelje.
 Parsons se vratio,igrao jako malo zadnje dve utakmice,trebace vremena da vrati formu ali su u svakom slucaju u boljoj poziciji nego pre 2 nedelje. 

rovac wrote:pola tipova od tih tvojih overa možeš naći na manjoj margini
CoaSACZ wrote:Dugo pratim ovaj forum i stvarno ste najbolji. pa evo nadam se da će i moja skromna mišljenja nekome pomoći da uzemo neke pare.
Prvi tip za danas je:
N.Young (LAL) 14.5+ (Premier, Sport Plus, Astra)
Sjajan šuter ekipe Lejkesa, prije svega trojkaš (prosjek u zadnjih 5 utakmica mu je malo preko 50%). Uprosjeku uzima 13.4 šuta po utakmici, od toga naravno većina je za 3 poena. U zadnjih 10 utakmica(9 igrao) je na prosjeku 16,9pts, što je preko danas zadate granice. Redom je bilježio 19, 5 (b2b), 20, 24, 32, 15, 14, 8 (b2b), 15. Na terenu provodi oko 28 min.
Što se tiče večerašnjeg protivnika ekipe Jute, poznata je kao ekipa koja ima zavidnu odbranu, posebno na poziciji centra gdje su 3 u ligi, što je dodatni plus za ovaj tip, jer mislim da će napadi ekipe Lejkersa u velikoj većini ići sa spoljnih lija, prije svega trojke i poludistanca što je i Young-ova "specijalnost". Sa njegove pozicije tj. SG Juta u prosjeku prima 19,7 poena, što za ovaj par i granicu od 14,5 nije loše.
Young je u odličnoj formi i mislim da će ovaj par lagano proći.
Drugi tip za danas je:
E. Kanter 12.5+ (Sport Plus, Astra)
Sjajan drugi centar ekipe Oklahome, veoma zahvalan igrač, što dobije to i pospremi u koš protivnika, a u kombinaciji sa Westbrook-om takvih lopti je dosta. U zadnjih 10 utakmica je na prosjeku od preko 50% ubačenih šuteva kojih uzima oko 9 (u zadnje vrijeme i koji šut više uz prosjek od 5 slobodnih bacanja po meču, koja realizuje prilično dobro preko 70%. Na terenu provodi u prosjeku 21 min., stim da u posljenje vrijeme igra oko 5 min. više od prorosjkea. U zadnjih 10 mečena je na prosjku od 13.3 poena.
Što se tiče protivnika ekipe Majamija primaju 20. 4 poena sa centarske pozicije, što je i više nego dovoljno za ovaj par. Kantera u reketu čeka Bijelastra preko kojeg je u posljednjem njihovom susretu ubacio 24 poena, što je dodatni plus za ovaj over.
Kanter je takodje u sjajnoj formi i mislim da će ovu granicu prebaciti čak i u prvom poluvremenu, posebno ako Westbkook bude ganjao svoj tripl-doubl, jer većinu asistenica kupi upravo na Kanteru.
Još mi se svidjaju:
Horford 14.5+
Gordon 16.5+
Houston 2
Granice su iz Sport Plusa i Astre, klošari u Premieru su sve ove igrače digli za po jedan poen, sem Young-a.
Sretno ako neko isprati.
Goxxon wrote:MEM prima najmanje poena u proseku 100.3 i po tome su trenutno najbolji u ligi.
 mkd maternji jezik...
 mkd maternji jezik...

Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
A.Davis over 28.5 @1,74 2u ❌ Gledao sam Embiida[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]