Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By kazorla20
#841 Danas Miami pobjeda,jučer su propustili +15,danas im se vrača wade...pa očekujem opet tvrdu i neizvjesnu tekmu ali ipak pobjedu miamiju.
By soxx
#842 Houston - Oklahoma 2
Durant OVER

To igram danas.. Houston se jucer izmorio a i da nije znamo jacinu oklahome..
Durant u sjajnoj seriji 4 zadnje tekme preko 30 idemo i danas nastavit! :D
By MvP39
#843 Charlotte - New Orleans 2
Charlotte je po meni najsmjesnija ekipa u NBA-u, i takva je unazad par godina. Jucer su svi govorili da nece izgubiti sa puno razlike od Brooklyna, ja stavio dupli hendikep u supersportu sa kvotom 1,30 koji je bio 15,5, naravno, oni izgube sa 16 razlike. Stvarno su smjesna i jadna ekipa. New Orleans se ove godine pojaco sa Anthony Davisom koji podize svoju formu iz utakmice u utakmicu. U zadnje 2 tekme su pokazali sto znaju pobjedom nad Orlandom i izgubljenom utakmicom nakon produzetaka protiv Toronta. To nisu bile neke jake ekipe, ali danas se susrecu sa jos losijom ekipom. I na kraju glavni razlog zasto igram ovo, Hornetsima se vraca najbolji igrac Eric Gordon koji ce vjerovatno rasturit, iako se tek oporavio od ozljede.

Anderson R.(-16,5+) manje
Jucer sam igrao ovaj par i naravno sjebo me za 1 poen, zabio kreten 17. Vidio sam da su neke kladionice imale granicu 17,5, sto je odlicna granica za danas. Ryan nije u nekoj formi, 4 tekme prije Toronta zabio je: Clippersima 7, Spursima 12, Pacersima 6, Magicsima 15. Uz to vraca se Eric Gordon kao sto sam spomenio gore, tako da ce Anderson dobiti manje prilike za sut. Nadam se da Charlotte nece primiti 100+ poena, i nadam se da ce Kidd-Gilchrist odraditi bar malo obrane nad Andersonom. Sinoc je ostavio Gerald Wallacea na 0 poena u 24 minute igre, LeBrona na 27 sto je dosta dobro, Gallinarija na 12 itd.

Houston - Oklahoma 2
Ove 2 ekipe su se vec sastale ove sezone i Oklahoma je slavila sa 120:98. Mozda se Houston zeli osvetiti, ali bez Delfina koji je upitan za veceras, to im nece bit lagan zadatak. Iako je Oklahoma zaredala 2 poraza u gostima ocekujem da danas pobjede Houston koji je sinoc igrao dosta tesku utakmicu u gostima kod Spursa. Odmah poslje te utakmice moraju putovati kuc da bi danas docekali Oklahomu koja je sinoc odmarala. Harden igra protiv svoje stare ekipe u kojoj ga svi znaju, i znaju kako igra tako da ocekujem da ga opet zaustave, kao sto su i prosli put na 17 poena.

Milwaukee - Miami 2
Milwaukee dosta cudno igra, vec 7 utakmica igraju pobjeda poraz pobjeda poraz. Pobjedili su Cleveland, izgubili od Clippersa, pobjedili Indianu, izgubili od Memphisa, pobjedili Boston, izgubili od Clevelanda (kojeg su prije par dana pobjedili) i u zadnjoj tekmi su pobjedili Brooklyn. Sad je red na jednoj izgubljenoj utakmici. Ne zbog ove statistike nego zato sto igraju protiv odlicne ekipe Miami Heata koji su sinoc izgubili od Detroita. Glavni razlog zasto su izgubili je taj sto nije igrao Wade, veceras se Wade vraca i Miami je kompletan, zato i ocekujem pobjedu Miamija koji si ne smije dopustiti lagani poraz.
By cipi cips
#844 Za veceras mi je nekako najizgledniji par James over 25,5.Granica manja nego jucer i to dosta.Znam,vraca se Wade,ali Lebron uvijek ide preko 20 zbog rusenja rekorda,a ovih 6 poena on ubaci bez greske.Ne ocekujem blowout,tako da ce Lebron provesti solidno vrijeme na terenu i prebaciti ovu zaista smijesnu granicu.
By MvP39
#846 na kojoj stranici vidite ono s koje pozicije neki tim prima najvise poena ?
By euskal
#848 OKC under 109,5
-bez obzira na 122 kosa koliko ih je Houston sinoc primio protiv SAS ne vjerujem u slican scenarij veceras iako je OKC ekipa koja je poznata kao napadacka.Domacin je u zadnjih 5 samo SAS dozvolio da predje ovu granicu,dok je gost samo 2 puta prelazio(NOH 110-95,Bkn 117-111) u zadnjih 10 gostovanja.Houston doma dopusta oko 101,5 ppg,a OKC vani ubacuje oko 100,5 ppg.U zadnje 4 medjusobne u Houstonu gost je ubacivao 98,118,98,95.Inace domacin dopusta 99ppg b2b,a gost ubacuje oko 106ppg nakon dana odmora.
DeRozan under 18,5
-jucer je vecina pala na njemu jer je imao neocekivano dobru vecer ubacivsi 30 koseva(11-13 sa linije slobodnih bacanja) u cak 49 min provedenih na parketu.S obzirom na b2b i vjerovatni umor i povratak Lowrya(ubacio 17),danas ocekujem da bude na nivou vecine utakmica na gostovanjima(16.7ppg(6-13).U 18 gostujucih utakmica samo je 6 puta isao preko ove granice,a treba uzet u obzir da su 2 bile kad im je falila gotovo cijela petorka.
West over 16,5
-pokusat ce nastavit dobar niz protiv Atlante kojoj je u zadnja 2 navrata ubacio barem 20koseva(19-31(61%).Posao bi mu trebao bit olaksan s obzirom da je Smith jucer ozlijedio bedro i nije uopce ulazio u zadnjoj cetvrtini.
James under 27,5
-jucer u porazu protiv Detroita ubacio je 35(13-18),ali odigrao cak 44 min zbog suspenzije Wade.Danas se Wade vraca i samim time ocekujem manju minutazu(samim time i pokoji sut manje),a poznato je da mu ove godine nije toliko bitan broj ubacaja pa se sve vise okrenuo razigravanju ekipe.U zadnja 5 gostovanja ucinci su mu Den 27,Phx 21,Dal 24,Cha 27,Det 35 bez gore navedenog Wade.

ulog 15 kn,FavoritWink
By x__eko__x
MvP39 said

Jucer sam igrao ovaj par i naravno sjebo me za 1 poen, zabio kreten 17. Vidio sam da su neke kladionice imale granicu 17,5, sto je odlicna granica za danas. Ryan nije u nekoj formi, 4 tekme prije Toronta zabio je: Clippersima 7, Spursima 12, Pacersima 6, Magicsima 15. Uz to vraca se Eric Gordon kao sto sam spomenio gore, tako da ce Anderson dobiti manje prilike za sut. Nadam se da Charlotte nece primiti 100+ poena, i nadam se da ce Kidd-Gilchrist odraditi bar malo obrane nad Andersonom. Sinoc je ostavio Gerald Wallacea na 0 poena u 24 minute igre, LeBrona na 27 sto je dosta dobro, Gallinarija na 12 itd.

Anderson šutira dosta trica a Bobcatsi su najgori u ligi po obrani trica: dozvoljavaju 10 trica po utakmici..
By Baja
x__eko__x said

MvP39 said

Anderson šutira dosta trica a Bobcatsi su najgori u ligi po obrani trica: dozvoljavaju 10 trica po utakmici..

Meni se ovaj par svida zbog cinjenice da bi veceras trebao zaigrat i Gordon 25 minuta nakon dugo vremenaCool