To je moj prijedlog sto se tice foruma s kojim sam kao i velika vecina forumasa jako zadovoljan.
Pozdrav i svaka ti čast na ulozenom trudu u forum i generalno cijelu stranicu!

Bilo bi dobro da sve ide u jednu temu, pa da se pise i pise i pise, a ne svaki put nova tema, ali posto je namena ovog foruma samo NBA diskusija, ipak je ovako ok, za svaki dan nova tema...
svaki dan nova tema sa tipovima i analizama
a jedna tema za svastarenje tipa :
odigrao sam ovo sta mislite
neke kratke informacije,
konj mi nije dao koš
budala promašila sl. bacanja
igrač taj i taj u nekoj kladi je bolje postavljen itd.
uglavnom odvojit prijedloge koji imaju objašnjenje od ostalog
Pana said
Jel postoji neka opcija da mi, obicni smrtnici (ne admini), pokrenemo novu temu? Do sada je islo tako posto ti nisi uvek stizao to da uradis, a sada ne vidim tu opciju nigde...
Bilo bi dobro da sve ide u jednu temu, pa da se pise i pise i pise, a ne svaki put nova tema, ali posto je namena ovog foruma samo NBA diskusija, ipak je ovako ok, za svaki dan nova tema...
postoji i tako sam bio namjestio na početku, al su se bili ljudi zeznuli par puta na početku i otvarali teme kad su mislili da pišu običan post, pa sam onda rekao da ću dan dva maknuti tu opciju dok se ne priviknu posjetitelji na novi forum
Kada bi pored sekcija nba tipovi, pohvale/ prijedlozi itd bila sekcija Personal Tikets i da svaki član otvori sebi temu u njoj i postavlja šta tipuje a da se ZABRANI editovanje postova, znači kada ga napiše gotovo, ostaje takav i na taj način će ljudi moći pratiti neke članove bez listanja 10 stranica u temi i traganja za određenim postovima.