Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By NBA Knight
#2986 Ekipa neznam šta da kažem, osim čestitam vam za jučer http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Danas čak 11 utakmica na rasporedu, ponuda je puna parova i naći će se svašta
By denis0709
#2990 pozdrav , ne pišem često štoviše jako rijetko ali za danas mislim da bi "D.Howard. Total Points: Under 17.5 po 1.9"
dok sam ja pisao granica se spustila na 16.5, ali ipak mislim da če ostati ispod 16 koševa!
By iggidala
#2991 Bosh over 16.5 1.85 & Miami over 103.5 1.85 !! Toronto losa ekipa , dolazi Miamiu kuci, koji kuci zabija u prosjeku vise od 102 poena.. A i Toronto neigra bas neku obranu, suterska ekipa je vise to. Bosh over radi nedostatka silnih centara Toronta tu vidim danas prevagu Miamia i samim time over Bosh ! Sretno
By euskal
#2992 Hou under 110,5
Walker under 18,5
Durant under 32,5

toliko od mene za danas,nazalost bez analize,ali manje/vise drugi su ili ce napisat sve relevantnoWink
By kd_35
#2993 WestbrookR(-25,5+)-GSt-Okl više
Walker K.(-18,5+)-Cha-Atl manje
GolState(205,5)-OklahomC više
By nitro112
#2994 Ja osobno nebi dira Walker-a danas.Ocekujem u gusto utakmicu iako je Atlanta bolje momcad, i dosta suteva Walker-a.Neznam,ja ga necu igrat al ko ga bude zelim mu srecu :)
By Reggie_Miller
#2997 Ovako od mene za danas:
Bosh - OVER - Igraju protiv toronta koji nema neku obranu u reketu, LeBron je prehladjen ali isto ce igrat, tako da bi trebao po meni prec 16 poena, jos igraju kod kuce gdje su uvijek jaci
DeRozan - UNDER - Nije se pokazao u zadnjih par utakmica, u prosloj je imao 8 poena i u gostima je uvijek losiji, ne vidim ga protiv miamia iznad 16 poena...
Memphis - Lakers 1 : msm ne treba puno komentirati, memphis odlicnu obranu ima, i ove sezone su jaki kuci dok su lakersi u velikim problemima i ne vidim da mogu pobjediti vcrs
Minasota - Brooklyn 2 Minesota u velikim problemima sa ozljedama opet, nemaju Lovea ni Pekovica, dok brooklyn na krilima pobjede nad NYK ide po pobjedu
K. Walker - UNDER : Ne vidim ga protiv atlante u gostima da daje preko 18 poena...
D. Howard - UNDER : Memphis sa Gasolom i Z-Bo-m dobro cuva reket i inace dobru obranu imaju, a Howard ima i problema sa faulima tako da msm da nece prec granicu...
GSW - OKC 1 : Ovo cisto na neki osjecaj
SVI KOMENTARI DOBRO DOSLI... :)
By soxx
#2998 i ja nesto vjerujem u pobjedu GSa protiv thundera a isto tako Portlanda protiv indiane.. Mozda lupim neki beze tiket
By MvP39
#2999 Vidim da trpate na bosh over, ali malo me brine sto je Miami nabavio ludog Birdmana, vjerujem da ce igrat ispred Anthonyja i da ce dosta skakat za loptu i kupit Bosheve poene, jedino da se Bosh izvlaci van i suta. To je moje pretpostavka, nek me neko ispravi ako sam u krivu :) http://nbacro.com/nba/miami-heat/miami-potpisao-birdmana-andersena-na-10-dana-16660