Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
User avatar
By Iverson#3
#167706 Ak sam dobro skonto ovdje svi postavljamo tipove za playoff, e sad ak je samo za clanove lige nek admin makne post… evo jedan rani od mene dok ne pomere.

Boston Celtics - Milwaukee Bucks OTP 102,5 over

Ovo ide na zadnji 10 meceva kad se sretnu ova dva tima, poslijednji mec kad su ostal u underu bilo to 09.05.2019. 116:91 za Buckse, jest ovo playoff i sve je moguce al ja cu morat ispostovat ovu tradiciju a i grana bome nije nesto velika lagano se to moze prebacit s obzirom kakve igre pruzaju i jedni i drugi kroz ovaj playoff.


Sretno ko prati !
User avatar
By Darko1987
#167707 Giannis Antetokounmpo (MIL Bucks) 31.5 under @1.85 Mozzart / Maxbet

Posle onakve serije protiv Nets-a i defanzive koju su pokazali na KD-u ja očekuje isti recept i u ovom okršaju. Middleton je out što još više stavlja pritisak na Grka. Ulaz će biti zatvoren u to nema dileme, poene će uglavnom tražiti sa distance a kad je tako onda Ginnis uvijek under.

Biće tu poena sa linije penala i iz tranzicije, al’ ne mnogo jer očekujem da defanzivni fokus sve vrijem bude na njemu, Game plan će biti da ih “dobiju” Brook, Bobby i ekipa, Giannis će morati da “zapne” za svaki koš. Faktor TD garden ne treba zaboraviti, ja vjerujem da ni penali neće biti preko 60%.
User avatar
By viljasboas
#167713 Vrhunski mi se svidja Darkovo ne zato sto je admin nego samo zbog eto onako, mnogo lepo razmilslja. Ja sam odigrao PRA under Janisa, poeni su svakako under. Ovo nije matchup gde se trazi ispod radara iskakanje u plus @yoldza, nego matchup gde se zaustavljaju glavni superstarovi.
Pratim minus na Grka SVE.

Imamo Taisa, imamo Wiliamsa prvog, imamo Ala Horforda da bace na njega po 5 licnih, ali jedva cekam da pocne tekma da Janis krene da se zalece na Roberta Wiliamsa Treceg, po meni najboljeg rim protecotra u ligi, lika koji mene odusevljava, da vidimo ishod.

Vrlo me zanimaju i njegovi skokovi s obzirom da je Boston ekipa koja pusta najmanje skokova u sezoni PF i C poziciji. Volim Grcku, Lefkada je spektakl, ali tanka prica u ovoj seriji. srecno za sledece letovanje :D :D :D

JANIS under 50.5 1.86!
Last edited by viljasboas on 01 May 2022, 17:32, edited 3 times in total.
User avatar
By viljasboas
#167714 Jason ima 12/12 vs Milovikija u zivotu UNDERA. 31.5 uopste nije malo. Smarace ga Bucksi, znaju gde gori sto bi rekli Ameri bacice sva tela na njega, uopste ne ocekujem lepu seriju za Tatuma. Brown, Smart ce ovde profitirati ali...

Tatum UNDER 31.5
User avatar
By Dejo
#167715 Janis 5,5 asist. vise 1,65 admiral
Boston bi svojom odbranom mogao da poenterski ostavi Janisa u underu sto se poena tice ali misljenja sam da ce imati prostora za kvalitetna dodavanja prema saigracima
User avatar
By Dejo
#167732 Looney 2,5 - 1,83 bet 365

Ocekujem ponovo malu minutazu za njega,najvise 10 min na parketu,bez akcije za njega,pasivan u napadu uzece maksimum 2 suta.Igrace se ovde sa nizim petorkama,tako da je on dobar izbor za under iako je bas mala granica