Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Darko1987
#176681 NOVA TEMA ZA TIKETE, INFO, DISKUSIJE, RASPRAVE, SUGESTIJE…

Ovde možete pisati sve vezano za Nba, nešto što može biti korisno za sve članove foruma, kačiti tikete, dijeliti neki info, sugerisati na neki pick…
By Darko1987
#176683 Nisam mogao sva sranja pojedinačno da brišem, pobrisao sam temu komplet, evo novi početak, nadam se da ste se “ispucali” juče i da je to sve što se tiče “nacionalizma” i tih sranja.

@Rudy5 je “slobodan”!

Ajde ljudi da budemo jedan tim protiv klada, to nam je cilj…
By Darko1987
#176685 Meni je najlakše udarati ban, juče je bar 7-8 ljudi zaslužilo isti, nadam se da neću morati opet nekoga da sankicionišem zbog onakvih ispada i gluposti. Meni nikako nije jasno kako smo uopšte došli na onu temu al’ jbg to je forum, neko baci “kosku”, masa se upali i kreće cirkus…

Onakvu aktivnost nisam nikada vidio u glavnoj teme, gdje bi nam kraj bio kada bi svaki aktivni član kao sinoć ostavljao informacije o nekom igraču, timu??? Još kad krenuše slike da “sjevaju”??? :roll: :lol:

Kao “gumicom” sam sve pobrisao, u životu to nije moguće, ovde na sreću jeste, to sam uradio, idemo dalje… :geek:
By Gile777
yoldza wrote:Jbg ne znaju ljudi sta da igraju a neki i ne igraju ban lijepi odmah Neve faliti vjeruj

A šta vrijedi ban bilo kome, kad taj netko napravi drugi profil i opet može srati...i ti možeš blokirat ga 100 puta, on napravi 101 profil i šta možeš...
By Darko1987
#176691 Jbt pa samo pogledajte kako funkcioniše tema za EU košarku i rukomet??? Pa ono je za čistu desetku, ni jedan jedini problem, ljudi ostavljaju super analize, sugestije, dijele info, milina ući i pročitati iako ja to ne igram. Prošle godine u ovom periodu sam “prodrmao” forum, u februaru smo krenuli sa ligom, za naredni mjesec ćemo se vratiti na stari sistem jer je izgleda najbolji… :geek:
By viljasboas
Gile777 wrote:Darko u pravu si 100 %
Večeras Giannis protiv Indiane over 31,5...a vjerujem da ide i do 35 +...mora se vratiti stari giannis, kiksao je dosta puta zaredom, a Bucksi su bez njega smješna ekipa...večeras trpa i sili do iznemoglosti :D

Pazi sa Janisom, bar smanji ulog. Cilj njegovog manjeg usage rate-a je razigravanje ostatka ekipe, koliko god da su trenutno losi, jer sa ovakvom igrom oni kasnije nemaju sta da traze. Plus na njegov stil igre 35 poena je fizicki neodrzivo, koliko god da je on freak, ono svakodnevno lomljenje i forsiranje u ovom delu sezone je nepozeljno. Ne desi se njemu 9-10 suteva u mecu zato sto ne moze, nego zato sto nece. Pogledaj kako to radi Miami sa Butlerom, ovo mi lici na tako nesto.