Odlični parovi ekipe jučer za LP,prošla i moja 2 hendikepa laganini,pa ajmo dalje...
Glupo mi je pisati Manuel Štrlek (3.5) under 1.85 koliko je sinoč bilo u SS. Bio sam danas na jednom sprovodu,a pošto nisam sinoč odigro vidim da je danas svugdje 2.5. Ukoliko ga netko nađe još negdje na 3.5 onda neka proba under pošto če podjeliti minutažu sa Bjarkijem na krilu,a za poluvrijeme ne vjerujem da može do 4 gola,naročito pošto je jedno valjda 9 opcija kod penala. Spustili njega kao što su digli Mathea,tako da je to trenutno ki bi da bi,ali ako tko nađe obje margine 3.5 Mathe je za over,Štrlek za under.
Luc Steins (3.5) over 1.70 PSK
Kad se pogleda sastav ekipe koji je prijavljen za utakmicu sa Dinamom Bukurešt,kao i onom koji je igrao prošli tjedan kontra Zagreba,laik bi rekao da nema šanse da je to ekipa PSG-a. Palicka i Green na golu,Sala i Balaguer na desnom krilu,Grebille na lijevom te Prandi i Mathe izvana te Toft Hansen na crti. Od ovih 8 poznatijih igrača tek su četvorica nastupila na zadnjem SP-u,s tim da je tek Palicka imao veču ulogu u repki, dok su Sala,Prandi i Grebille djelili minutažu na svojim pozicijama po potrebi. Od svih njih čovjek sa najviše iskustva je vjerojatno play PSG-a Luc Steins. Dok je imao Remilia, Hansena,Kristopansa,Karabatića te Syprzaka na crti,nije morao vuči ekipu jer uvijek je imao nekoga tko može povuči umjesto njega. Ne kažem da Prandi i Mathe nisu odlični strijelci,dapače ukoliko imaju dan mogu obojica zabiti i 10 komada. Kažem da nisu konstantni,te da nisu igrači koji će sami povuči ekipu. Svaki od njih lakše igra kada je obrana fokusirana i na druge igrače u ekipi,ali kada je fokusirana samo na njih onda je pitanje. I tu puno očekujem od Steinsa danas,da priprema napade za njih dvojicu,ali i da koristi rupe u obrani te zabija iz prolaska na crtu. U prvoj tekmi kontra Dinama zabio je 4/4,a tada su Dinamo natrpali Prandi i Kristopans izvana upravo zahvaljujući Steinsu. Veliku ulogu u toj tekmi je odigrao Syprzak,koji je svojim građenjem na crti otvarao prostor pomenutom dvojcu,ali i realizirao. Danas če to bez njega biti puno teže. Po meni je PSG se uspio provuči kontra Zagreba kojemu su desna krila Sole i Balaguer imali kombinirano šut 18/20. Danas će to ići malo teže i ukoliko PSG želi pobjedu onda če Luc morati povući.
PSG (-5.5) - Dinamo B. 2 1.85 SS
U PSK ne možeš odigrati Steinsa i kontrahendi pa zato pišem marginu Supersporta. Inače u PSK ima recimo (-6.5) 1.60. Neču ovdje previše sada trkeljati. Več sam napisao da se PSG po meni provukao kontra Zagreba. Zagreb je cijelo vrijeme igrao egal utakmicu sa PSG-om te je tek zbog grešaka pred kraj tekme izgubio. Mislim da po meni Dinamo ima u svojoj ekipi dovoljno iskusnih igrača da mogu danas odigrati jednu egal tekmu sa oslabljenim PSG-om. Prvu je PSG dobio 36-29 u Bukureštu,ali tada su 16 golova zabili igrači kojih danas nema (Syprzak,Kristopans,brača Karabatić). Prandi je tada imao šut 9/11,ali već sam rekao da mu je lakše igrati u napadu kada nije protivnička obrana fokusirana na njega,a danas će biti,tako da očekujem da Dinamo danas pokrije hendikep 5.5,a samim time i 6.5 iz PSK-a.
Nema ekberga igrace cijelo vrijeme,valjda iskoristi priliku da se dokaze golovima.
- Ekberg je out, a Sagosen je do sada bio 2 izvođač sedmeraca, ako uzme sad da odmah puca i zabije 1 ovo ide 100% ovo napadam.
Jeffrey wrote:Sagosen 4.5 over lokali Psk Germanija
- Ekberg je out, a Sagosen je do sada bio 2 izvođač sedmeraca, ako uzme sad da odmah puca i zabije 1 ovo ide 100% ovo napadam.
Zna i Magnus Landin sutirati penale prije njega ali svakako i samo iz igre bi mogao prebaciti ali evo mala opaska
forza wrote:Fraatz over 2.5 1.70 merkurxtip
Nema ekberga igrace cijelo vrijeme,valjda iskoristi priliku da se dokaze golovima.
Znaci ipak postoji klada na kugli zemaljskoj koja je dala njega ili landina, dobar tip svakako
Rovinjez wrote:Jeffrey wrote:Sagosen 4.5 over lokali Psk Germanija
Zna i Magnus Landin sutirati penale prije njega ali svakako i samo iz igre bi mogao prebaciti ali evo mala opaska
Znam da zna, ali na zadnjoj tekmi koju si igrali njih 3, pucali su redom Ekber, pa Sagosen pa kad je on mašio onda tek Landin
* Evo Landin ipak 1 izvođač
Jeffrey wrote:Sagosen 4.5 over lokali Psk Germanija
Winn, sve iz igre