Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By mrsincobain
KENZO_13 wrote:Isplati se probati protiv Badose, zali se na neku povredu a koeficijent 2.45. Na sitno pa sta bude

Koje igre i igrice, kako je u zadnja dva gema naglo ozdravila :lol:
By JohnnyNoCash
#189025 Karatsev uzima set 1.55✅
Garin +3.5 1.75

Ukratko ću samo, Aslan igra zaista dobro, prošao je kvalifikacije, mislim da može napraviti DeMinauru velike probleme. Slavio bez izgubljenog seta protiv (Struff, Djere, Zanshulp) koji nisu ni amateri ni naivci.

Garin igra odlično, dobio Hueslera i Kecmanovića, i ovdje vidim da bi moglo biti iznenađenje. Fritzu je najveći uspjeh u Madridu 2. kolo. Garin je ovdje predprošle godine došao do 1/4 finala. Obojica dobri na servisu tako da se može tražiti i neki over. Ja sam gotovo uvjeren da Garin uzima minimalno set. Igrali su prošle godine u Houstonu isto na zemlji, slavio Garin sa 2:1 u setovima.
By JohnnyNoCash
#189057 Struff - Cachin 22.5+ 1.70 Premier

Vidim bet365 i druge poznate kladionice već su srednju otvorili sa 23.5, što pravi veliku razliku, a to znaju oni i koji prate tenis. Očekujem do sutra da i ova kvota spadne, a da ovi naši lokali koriguju.

65. i 67. igrač, jednakih kvaliteta kad se uzmu svi udarci. Argentinac me iskreno iznenadio, nisam očekivao da će proći dalje od drugog kola, ali za sad ozbiljno gazi bez izgubljenog seta. O Struffu sam već pisao kad je dobio Ruuda u Monaku. Realno u Aprilu je nanizao tri poraza (Karatsev, Rublev i Ritschard). Jedino protiv Švicarca je to bilo neočekivano, dok Karatsev i Rublev trenutno su u formi i nije baš iznenađujuće. Struff do sada na turniru uzeo Sonega, Sheltona i Lajovića koji isto igra fenomalno.

Gledao sam danas te mečeve, i ovo bi po svim nekim parametrima, meni lično trebao biti najbolji par danas.
By JohnnyNoCash
#189222 5:00 Vukić - Bu Y. 22.5+ 1.85

Prije 3 dana igrali finale čelendžera, slavio kinez sa 76 64. Večeras očekujem sličan rezultat u smislu gemova. Od Vukića nadam se ovaj put možemo očekivati minimalno set. Obojica jako dobri na servisu, podloga idealna, tipovao sam i to finale over, pa ću nastaviti sa tradicijom.
By JohnnyNoCash
#189413 13:00 Zhang - Karatsev 2 1.55✅
14:00 Bublik - Virtanen 22.5+ 1.85

Obojica su iznenadili vjerujem sve sa ovim plasmanom u 1/4 finale. Zhang je naredao dosta dobre protivnike, Shapo, Norrie, Fritz, ali je u svakom meču zanimljivo odluka padala tek u TB trećeg seta, a da ne spominjem da je svaki meč igrao u prosjeku 2:15h.
Karatsev sa druge strane odigrao i kvalifikacije, ali je prvi set i jedini izgubio tek protiv DeMinaura. Zhang je dobar šljakaš, to mu je i omiljena podloga, i vjerujem da bi moglo opet biti neizvjesno, ali računam da će umor kod kineza u nekom trenutku meča doći na naplatu. Ipak je Karatsev nešto iskusniji teniser, a stvarno po svoj prikazanoj igri zaslužio je da dođe u polufinale.

Bublik Virtanen, dva tenisera sa odličnim servisom na čelendžeru u Francuskoj, over prvenstveno iz razloga što nijedan nije 'sposoban' da uzme meč bez izgubljenog seta, pogotovo Bublik koji igra toplo hladno. Virtanena sam gledao protiv Mullera, i zaista je dobro odigrao, pogotovo taj TB drugog seta. Meni su ovdje šanse 50-50 i čak bih možda malu prednost dao Fincu. Nikad do sada nisu igrali zajedno, ali ja očekujem minimalno jedan TB.
By JohnnyNoCash
#189458 Nemam komentara za ovog Finca. 1-3 u prvom svetu, svaki servis gem Bublika su bile brejk lopte i isti taj set izgubis 6-4.

Kod 5-4 0-30 gubis 4 poena zaredom na amaterski nacin i gubis set. Kakva dva idiota 15 duplih grešaka...
By JohnnyNoCash
#189513 Struff - Karatsev 22.5+ 1.75 ✅
Bublik - Mayot 21.5+ 1.80

Igrali su vec na ovom turniru u kvalifikacijama, rutinski dobio Karatsev, vjerujem da ce i do finala ovdje, ali za razliku od tog meča očekujem od Struffa makar set, vrijeme je da Aslan izgubi set, ali smatram da Njemac nece imati snage u trećem setu ako do njega dođe.

Bublik ako ponovi igru od danas mogao bi izgubiti. Mayor kao LL upao u glavni zdrijeb i odmah naredao Nakašimu i Borgesa, dva odlicna igrača pa vjerujem da može nparaviti velike probleme Bubliku. U kvalama je izgubio od Gakhova u dva TB, koji ove sezone tacnije zadnja 2mj igra nestvarno. Sve u svemu moguce da Bublij ukoliko se bude zajebavao kao danas, ispadne vec