Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By malsha9323
#193000 Nova tema - SP 2023 KOSARKA

Namenjena za opstu diskusiju, predloge, zapazanja, analize, predikcije, kao i za sve ostalo vezano za sam sampionat.

Prvenstvo pocinje za 2 dana (25.08.2023). Nadam se da ce sa nase strane sve proci u prijatnom tonu, te mogucnosti da zajedno radimo na ostvarivanju profita kao i na nekoj vrsti zagrevanja za ono sto dolazi, a to su dugo ocekivane i nikada jace, NBA i EL sezone.

Tema je otvorena u EU sekciji, takmicenje je pod okriljem FIBA.

Srecno svima i veliki pozdrav. :ugeek:
By Nasir Jones
#193006 Image
Image

Tiket #1
Italy -19.5pts
Angola losa ekipa, fali jim i glavni igrac moreira. Muce se i u napadu, tezko jim preci 70pts...
Italija ovu godinu vrlo jaka ekipa, imaju i dobar vibe, sto je vrlo vazno za takvo takmicanje. Znaci 2-3 klase jaca ekipa, ocekujem pobjedu +20pts.
Finland +14.5pts
Nema velike razlike u kvaliteti ekipe, finci su vrlo nezgodan protivnik, ne ocekujem laganu pobjedu australije. Finska moze i iznenaditi.
Vucevic 15pts or more
Montenegro win

Crna gora ima solidan roster, pripreme su bile dobre. Mehika stara uigrana ekipa, ali ne vjerujem da moze iznemaditi. Mehika losa u raketi, to bi vucevic trebao izkoristiti. Must win tekma.
Clarkson 20pts or more
Dominicana win

Klarkson ce uzeti svojih 30 suteva, must win tekma.
Dominikana vrlo jaka ekipa, pogotovo u raketi (towns i delgado) vec prslo prvenstvo iznenadili njemacku, sada su jos jaci sa townsom.
Pripreme odigrali odlicno kad je i towns dosao, odlicna mu forma.
Gobert 10pts or more
Shai 20pts or more

Ovdje idem u kvalitetu i lagani match up, realno ocekujem shaia na 25-30pts i goberta na 15-20pts.
By malsha9323
#193008 K.Olynyk 2.5 ast over @ 1.75 admiral 1/10

Derbi prvog dana CAN-FRA ocekujem egal mec. Verujem da je Olynyk jedan od bitnijih igraca u rotaciji, pokriva 2 pozicije, ali ga ocekujem vecinu vremena na 4 protiv ekipa sa fizicki dominantnim C u ovom slucaju Gobert-om. SGA je ovde sve i svja, pa ocekujem strasan presing na njemu, a za KO malo vise prostora, ima osecaj za dodavanje, nekako mi 3.5 deluje realnije. Matchup fizicki dominantne cetvorke sa NBA iskustvom Batum/Yabussele, ocekujem da ih rasiri za 3 i proigra okola kada uoci pravi momenat. Nizi stake.
By Rovinjez
#193012 Nemanja Radovic under 8,5 (1,64) bet365

jako fina rotacija visokih kod crne gore, tu su naravno prve violine vucevic i dubljevic a cekat ce sansu aleksa ilic, simonovic i radovic, dakle cak 5 igraca na dvije pozicije a za ocekivati je vucevica na 30-ak i dubljevica na bar 25 minuta, naravno sve to su pretpostavke ako utakmica bude u nekom egalu sto bi trebalo biti jer imaju meksikanci svoje adute u vidu cruza i stolla prije svih.. ocekujem ga na 15-ak minuta max i da to bude under
By Jeffrey
#193015 Angel Delgado over 6,5 skokova 1,86 bet 3/10
- radi se o odličnom skakaču, kad se uzme da KAT voli u fazi napada izači van reketa, delgado je taj koji bi trebao uzet skokove, protiv kanade prijateljska sad uzeo 12 skokova tako da ovo se mora opaliti.
Italija over 86.5 poena bet 1,57 za jače
- opasan roster ITA, ogromna širina, veliki napadački potencijal, angola smiješna ekipa i samo ako bude cigli bit će ovo pad. Očekujem i bržu igru što ide prilog piku
Lost, pozdrav Talijanima, bolje bi ja trojke šutirao bez treninga nego oni, fuj
Last edited by Jeffrey on 25 Aug 2023, 18:13, edited 1 time in total.
By Niliw
#193016 Sta mislite o ovom Sotu iz Filipina

Kai Soto je bas ishajpovan na Filipinima bio za vreme drafta, ali ga niko nije uzeo

Sad ne znam kakvu minutazu ima u reprezentaciji, znam da je centar i solidan igrac, ali ne mogu naci statistiku sa priprema nigde

Inace fina granica 9,5

Bekovska pozicija Kanade bi morala ostaviti u underu Furnijea 16.5 ili De Koloa 11.5 ali opet prva je utakmica, mozda bude laganije